Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
A nema što da prilagode... dugmad će imati funkciju, samo će biti dupla. Neće skinuti s ekrana u ICS sigurno. Jedino možda bi mogli da daju da se dodijeli dugmadima neka custom funkcija. To bi bilo korisno.
pogresno si informisan, nece biti tih "dugmadi" ako vec postoje hardverska...
Quote Originally Posted by kenneth View Post
Ajde ajde, kao verbalni kad je počeo da me ubijeđuje da njemu traje duže baterija na dhd nego meni na aino, samo nastavite, još malo pa ste me ubijedili...
jao, jeste, ono kad sam te ubjedjivao da na DHD traje 16 dana, a ti ne vjerujes? :?
mlatimudjenje, traje 2 dana, ili 1 intenzivnog koriscenja (nadji dje sam tvrdio suprotno, kolega andridashu)
Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
Ja nemam razloga da lazem, kazem da mi je auto sihronizacija opasno jela bateriju, ali kad sam to ugasio, izdrzala je preko 3 dana, iako mi nije potrebno toliko...
ja je drzim vazda upaljenu, to mi je i poenta andro telefona...

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

The not-so-good news is that if you're playing with the Samsung Galaxy S2 all the time as we were (and we mean listening to Spotify, browsing the web via 3G, watching videos frequently, whacking out some maps here and there with GPS, reading books, using Push email and playing games) then you'll be lucky to get 10 hours of battery out of it – and that's with the enhanced 1650mAh battery wedged on board.

Ovi imaju veliki problem sa baterijama, objasni im kako:

http://forums.whirlpool.net.au/archive/1703209
evo kako: da ga koriste kao ti (znaci samo talk, talk, talk, bez djaolje aplikacije, crni background da ti coce sto manje trosi bateriju i djaoljeg widgeta da ne pale ikad). Jel tako? Jeste.

Quote Originally Posted by Petronas View Post
E imas cega vidjet, ja samo udjem i prospem se od smijeha kad vidim sto prica :applause:
ma sad cu ga ja rijesit bijede, dacu mu simba fon za tu njegovu kantu, i ima da pjeva na topiku o nokijama