nidje mi se ne zuri
baba![]()
She is only here to annoy herself!
nidje mi se ne zuri
u tom slucaju 728i na sekvent, idealno![]()
She is only here to annoy herself!
Zar bi vozio kola sa manje od 200 konja?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ja sam vozio 725 tds, solidno ide, nije njemu problem brzina po meni nego održavanje...
E38 i E39... vrata su kao od trezora banke, pola metra debljine, kad ih zatvoris, unutra si kao u muzicki studio, materijali su "skupi" i kvalitetni... nikad ovi današnji plastikajneri neće bit tako napravljeni, obične kante
Ljudi, kolko po vama vrijedi bmw 120d, m branici, bankine, spojler iznad zadnje stakla, 18 tocak, fabricki, oko 70000 presao, komande na volaan, navigacija, podizace nema iza, dobro ocuvan. nema xenone. auto je na pg table
nema podizace iza?!?!?!?!/1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahaahahahhahahahaahaha ha izvini al moram bmw 1 series aka golf 5 pistolj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
oko 10.000e
ma nije moj nego ga gledam nesto, znaci nema podizace, ostaaloga dosta ima, sto je najvaznije izgleda bombaa. ovaj ga cijeni oko 12, ja mislim da je to skupo a?
je li bolje njega ili ovu skodu rs uzet?
Last edited by afroman; 29-11-11 at 14:36.
neka Radosee, gledam do 12 iljada![]()
Je li ovo onaj iz Juice spota bikini ? http://rs.weltauto.com/weltauto/rs/L...c=list.htm&ml=
Precijenli su ga samo tako...
kako vracu km sve je smijesno...
f6
pi kako je odvratan s ovim felnama peckim i ovim diodama kineskim
Sva kola u Weltauto cim stignu salju ih kod Rasovica da mi docera kilometrazu, pouzdano znam.
Sto se tice ove sedmice, NSX ima pravo - ne bi pogledao 725tds pri 728 sa plinom. Benzinac fini, tj plinas, pouzdani, ne trosi puno a ide solidno, ne torokce ka onaj tds odvratni... greota je uzet E38 sa tds motorom
Ja bi najradije vozio E38 sa motorom iz ovoga:
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks