To je ta !
HVALA PUNO !![]()
u snu sam Dejan Popović
To je ta !
HVALA PUNO !![]()
Treba mi pjesma od Stefana Filipovica, ide nesto ovako :
"Stvarno ne umijem, da te ne dodirujem..."
Svuda sam je trazio al ne mogu da je nadjem.
Zu zu zuujiii
"And if they didn't believe me, they believe me now."
trazim jednu stvar no koju sam bio naisao prije par godina... ali posto ova pjesma, soundtrack ili kako vec ima veze sa igricom u medjuvremenu su se pojavile na bilion slicnih klipova na jutube sa slicnim nazivom pjesme tako da nikako ne uspijevam da je nadjem...
kingdom hearts - the world has been connected
ponavljam sad ima na tonu slicnih verzija... ali to je bio valjda napravljen neki mix mozda ce se neko sjetit, slusao sam nedje kad su davali na IN neku emisiju o specijalnim jedinicima, isla je ova stvar...
ovajjj,ne nadam se identifikaciji pjesme,ali da probam,prije neku noc sam cuo u irski jednu finu pjesmicu-irskuprilicno je brza
i pominje se leprikon,toliko znam.ako ima ko da zna nek postuje
fala vi...
1993-2020
Prije sam slusao jednu pjesmu, ali se ne mogu sjetiti imena..a nije da je bas imala neki text, vise nesto kao one spiritualne. Znam da je spot bio sa nekim oblacima na nebo, i da nesto kao "vengalist" je bilo u naziv pjesme, to sam naravno na youtube bio slusao, pjesmu je odslusalo oko 500hiljada ljudi ali ipak ne mogu naci, ako moze ko pomoci. Vjerovatno sam utripovao da je vengalist jer nista ne nalazim sa tim nazivom, ali svaka pomoc je dobrodosla, i da naziv pjesme je dug..
"And if they didn't believe me, they believe me now."
ova je 1/1
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
A aa hvala puno, zahvaljujem !! Evo preko njegovih nekih pjesma na youtube se pojavi i moja pjesmaHvala opet momci.
Znam samo da je naša kao rep pjesma, i sjećam se teksta: "Zaklaše nas po pet eura, zamalo se nijesmo vratili.." . to se vucaralo po telefona prije 3-4 godine.![]()
supersystem born into the world
tori amos album from the choir girl hotel
na warez ne mogu nac.hvala
Ako moze pomoc.
Znam samo da je naša kao rep pjesma, i sjećam se teksta: "Zaklaše nas po pet eura, zamalo se nijesmo vratili.." . to se vucaralo po telefona prije 3-4 godine.![]()
udjoh kod majke, ona gleda tursku seriju.. i pici scena u kojoj je muzika koja.. ma samo poslusajte prvih 45 sekundi i bice vam jasno. Ali taj dio je ubacen na pocetku ovog klipa i ne znam kako se zove ta pjesma, a bas me zanima. Potrudio sam se bio preko naziva te serije da nadjem, ali nema sanse. Zanima me zivo koja je to pjesma i koliko je stara, tj. da li je nas 'panonski mornar' jednom davno ukrao ovu melodiju....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne znam je li neko gledao ''ja imam talenat nocas'', ja slucajno naleceh na neku djecu sto igrahu, i isla je pjesma nesto tipa ''shake that thing...''
poznati disco hit stariji, ubih se guglajuci poslusah 100 pjesama ali ne nadjoh. A vala ga fino i odje objasnih, ali ne mogu bolje, bez da snimim melodiju![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ali poznati disco hit stariji ahahahah i sean paul
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks