pa da znas da jesamtakav mi je posa', vazda sam po terenu
![]()
ti se bas ono ubi od voznje put doljeevo vidim svaki dan i vikend si u auto i po crnoj gori .................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa da znas da jesamtakav mi je posa', vazda sam po terenu
![]()
e i na dva tocka si na ladnom asfaltu istim tim putem, ono sto ti prodjes zimi kolima lagano da nekad ne osjetis, ja gicam i klizam na motoru redovno , vidis ti ujutru krenes kolima nedje i prodjes sve raskrsnice bez problema, ja jutros idem 20 30 na sat kroz krivine i osjecam proklizavanje
ee bogami nisam na motor prolazio tuda nikad, a pogotovo zimi![]()
e jbg, ja sam gledao uvidjaj i to mi dopbar drug covjek je nekih 60 tuda isao
Sto veli sparko, tek sam prije par dana na motoru vidio sto je klizav asfalt.
One zebre mi nikako nisu jasne!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja se sve igram sa zebrama ... dok me nedje ne bači sa motora![]()
zebra je kao led pogovotvu kad je mokro, tacnije bilo koja bijela linija
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
srecom je kratka pa moz provuc prednji na asfalt, a zadnji odma sleti na podlogu koja te odgura ; )
ja sa autom preko tih zebri klizam, i pro nosa...i kad krecem...na svaki naci...mogu mislit kako je sa motorima...
Last edited by hercules; 01-12-11 at 12:55. Reason: ...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
1.9
ovo preko nosa mislimm na ono skretanje od palade lijevo prema soliterima...e kako tu nosi kad se malo brze udje![]()
i alfa 159...i alfa 156...i pezo 307...i pezo 406...i treba se sjetit sa cim sam sve tuda prosao...
e da....pricam o uslovima na putu...ne o voznim karakteristikama...izlizan asfalt..plus one zebre klizave sto se lijepe..malo brze udjes ili dodas gas....i ode auto preko nosa....
ja sam na tu istu raskrsnicu poceo da sevam po putu jer sam krenuo da usporim...znaci pravolinijsko je kretanje bilo...brzina mozda oko 80-90km...
Ta kod palade mi je omiljenaJednom je drug peo audija na trotoar gore, srecom je neko prije njega pocistio mugice
CItav dio ulice tamo do meguste i onog suzenja je klizav. Motor izvrti 3 brzine tu u i jos proklizava na suvo alo!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
tu je onaj razvalio onu peticu E60...da ne zna neko vlasnika mozda inace? Imam drugara koji je zainteresovan za havarisan auto sa papirima..
She is only here to annoy herself!
citav dio...od ekonomskog do kraja bulevara prema soliterima je katastrofa...narocito ova rasrsnica u kombinaciji sa onim klizavim zabrama...
aloo...cuti tuzurio sam da ufatim zeleno
inace sam isao 50
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks