entropay nema nikakve veze sa ebay-om, vec sa paypal-om.
dakle, da bi kupovali preko ebay-a potreban je paypal nalog. da bi napravili njega, treba vam entropay nalog tj. entropay kartica. dok god ima para na entropay kartici mozete kupovati preko ebay-a.
prilikom pravljenja paypal naloga treba voditi racuna da shipment adresa bude u crnoj gori, tj. vasa prava adresa, a da sam nalog pravite na neku drugu zemlju tipa hrvatska
nah, pravi muskarci nemaju sig...
Mislim,dal si TD platio onu ekspresnu dostavu od 10e?
Jer ja sam ima 20 dana naručio neke stvari i još nisu(posle 4 dana su tek poslate) a prije nedelju dana sam naručio još nešto i tek sjutra kreće iz HK ka Evropi. Zato pitam.
Nista nisam dodatno placao, vec sto je po defaultu bilo...
Originally Posted by Nk-001
E pa ne znam što je u pm. Ili me zajebavaju što sam im jednom prilikom tražio pare nazad kad mi je carina engleska uzela suzavac![]()
I meni je TD jednom nedelju dana trajao... sve u svemu su brzi... kod mene se ispostavilo da sto ne stigne za 20 dana nece ni stici... a kad ne stigne znaci crnjacenje sa njima oko refund-a
Njak Njak Njak
Ne zajebavaju te, i ja sam dugo cekao dok su mi poslali nesto sto sam narucio oko 10-og. Mislim da je 4 dana trebalo da to posalju, a po tracking-u pise da ce tek sjutra da napusti hong kong i krene ovamo. Znaci u isti smo paket
prosli pot sam cekao oko20-22 dana da dobijem dostavu
Jes al ja sam paket prije toga naručio oko 1vog,i 4tog mi stiglo obavještenje da je poslat.Još uvijek mi nije stiga.
samo da napisem
entropay 30e uplaceno
sa podgricke kartice skinuto 31.5
sa ebaya kupljeno 16,99
sa entropaya skinuto 18.
f6
pa da.dodje tako. kupio sam 16,99. a potrosio sam 19,50
f6
Tačnije 4.95%![]()
sad kad bude plata na entropay 50e odma i cao.
f6
Paypal moze da radi i u CG. Ne moze se otvoriti paypal racun ako si iz CG, ali mozes placati karticom preko odredjenih sajtova gdje se roba kupuje. To nisam znao. Ovaj inf se nalazi u policy updates paypall sajta.*
Last edited by refan; 28-11-11 at 11:53.
Mene je prije neki dan jedan stiga i u njega mp3 plejer kome ne rade slušalice i čitač kartica koji takođe ne radi. Žalim se a oni kažu da im vratim to nazad pa će mi nove poslat.Ja pitam oće li mi oni refundirat poštarinu.Naravno da ne, to je vaš izbor kako ćete poslat.Fino im ostavih par komentara na te stvarčice i završio sam trgovinu sa njima definitivno.
Ljudi,kad ocu na paypal da dodam ovu virtuelnu karticu dobijam
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card
Stavio sam da je zemlja Croatia,i upisao svoju regularnu adresu odje.
Zna li ko sto moze bit
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
jesi li dopunio entropay karticu ?
jer moraju na paypal da skinu 1.35eur ako hoćeš da ubaciš karticu na paypal nalog
kakav je ovo fundinski siledzija oce sa kartice prazne da dopuni![]()
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks