momak sa nasih prostora, tacnije iz Bijelog Polja
www.binaisbegovic.com
..........
imamo i borka obradovica second time ibbf champion kopar 2011 i 2010![]()
, a usput nas momak iz DG , stojan radonjic, bez uslova opreme ishrane suplementacije properly, na svjetskom takmicenju u irskoj gps powerliftinh world championship 2011 vec biljezi 2 srebra , detaljnije kad se zavrsi takmicenje 19og
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
onda u bg trazi oregone, ja imam jedan mogu ti dat zamijeni baterije pa probaj ocel radit nisam ga godinama koristio
Prijatelj sparco uvijek da pomogne!![]()
Koju bi ste mi preporucili teretanu u PG?imam 18 i kusur pa reko i ja malo da radim, da ne sjedim samo kuci i gubim vrijeme![]()
Ja vec neko vrijeme razmisljam o ovome, tj da otvorim teretanu. Kako vrijeme ide sve mi se vise gadi radit tamo dje radim i sve vise razmisljam da malo ubrzam ideju o otvaranju. Interesuju me misljenja vlasnika teretana, naravno i svih vas sta mislite kakvu vrstu teretane da otvorim. Da li da je vise prilagodim muskom djelu vjezbaca, ili da teretana sadrzi i neki "fitnes" podium, pa one sprave za noge sto zene obozavaju? Da li da uzimam neku malo skuplju "opremu" pa samim tim privlacim sminkere ili da oprema bude solidna ali nista specijalno? Cemu vi pridajete vaznost pri izboru teretane? Sta vas u nekoj privuce ili od neke odbija? Koje sprave su vam obavezne? Koliko recimo vaznosti pridajete gardorobi, tusevima, a koliko samoj teretani? Koliki prostor mislite da neka teretana mora imati? Tako, vasa razmisljanja, predloge, sugestije, iskustva.
Ako oces vise para, pored prostorije sa tegovima obezbijedi jednu prostoriju za aerobik... Valjalo bi i da ubacis preparate, na koje je isto fina zarada.
Sto se sprva tice obavezno vidji da su kvalitetne, ko god duze trenira i vidi da sprave nisu nesto, ojdeee.
Gledaj da ti nisu sve sprave(masine) nego da imas i "suvi teg". Sto se mene tice ako nema dobrih sprava za noge i neka prostorija za dzak automatski gubim volju....
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Oće li mi ko reć' đe mi je najbolje da uzmem whey 2.3 kg?
"Čistim ođe, nema tu gospode."
oktagone odgovaraj ovim ljudima za taj whey, e djao popio napuni mi se inbox, forever izvini sto ne odgovorih ranije imas u sports art gym u pg naspram masinske skole
Ada ništa.Hvala.
Ja pitah oktagona ima li još prije no tebe, no mi ne odgovara čo'ek.
Auuu, bruke, prastajte, nema trenutno zadnji je uzeo kolega L. Lawliet.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
I mogu reci pored svih korisnih stvari koji pruza ima odlican ukus))))
Da podnesem izvjestaj...
Proslo je mjesec dana od kako sam poceo sa pripremama za zimsku snowboard sezonu...
Za mjesec dana sam smrsao 6 kg... Za 30 dana imao sam 10 treninga u teretanu i 7 termina za mali fudbal... Osim toga, prestao sam da pijem bilo kakve sokove... U kafic narucujem ili cjedjenu narandzu ili flasiranu vodu... Za rucak ne jedem hleb... Ne veceram... Svi slatkisi OUT!
Pijem Whey poslije svakog treninga... Takodje, zadnjih 20 dana sam poceo da koristim svakodnevno i Herbalife (shejk + tablete nekakve sa vlaknima)... Shejk je dorucak, a tablete ujutro i prije rucka...
Zadovoljan sam i treba mi jos 3kg da budem potpuno zadovoljan... Inace, trenutna kilaza mi je najniza u poslednjih 6,7 godina!
Dakle, uz NE PREVISE TRUDA, ali uz puno VOLJE i ZELJE, sve se moze!
edit: na zadnji fudbalski termin sam toliko pretrcao da je to meni nevjerovatno... Ne sjecam se da sam ikada imao toliko snage!!!
Originally Posted by Nk-001
pa koliko imas sad kila, 87-88? inace bas malo s obzirom na takav režim ishrane + treninzi, mada brzo skidanje nije ni zdravo, ja sam toliko znao da skinem samo ako smanjim ishranu, a jeo sam sva 3 obroka, i onda opet vratim sve te kilograme u roku od 3 mjeseca, tako da sam vidio da bez teretane nema sreće.
Imao sam 100 okruglo... Sad sam na 93.5kg... Prosli put kada sam ovako skinuo kilazu (smanjena ishrana plus trening), potrajalo je i godinu dana...
i vrnuce ti se dva kilavise je tu vode fizioloske izgubljeno, nema brzog mrsanja tek u 2 3 4 mjesec imas ono trajno skidanje tih navedenih kila ;p
Pa nisam planirao da batalim![]()
najbolje da ces sad kad si pokrenuo metabolizam i poceo da pravis rezultat, samo bi se nagrdio jos vise
Počeh dekstrozu i whey da pijem prije jedno 20-25 dana.
Prije toga sam posle skoro svakog treninga se idiotski hranio, 150 grama plazme i mlijeka pola litra.
Radim jedan dan grudi, biceps i triceps. Drugi radim vratilo, trbuh, noge, ramena. Treći odmaram.
Za ovih 20-25 dana sam napredovao više nego u poslednjih 6 mjeseci.
odvajaj to i jos brze ces napredovat, to je isto pogresno, jedan dan mozes grudi jedan ledja jedan noge, jedan ruke i ramena, ili ako te mrzi ledja biceps, grudi tricepg, noge ramena
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks