View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 953 of 2252 FirstFirst ... 4538539039439499509519529539549559569579631003105314531953 ... LastLast
Results 23,801 to 23,825 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Naravno, naravno, ada moramo se malo zahebavati, je li bog dao Zato i ubacih more smajlija u post.
    da ti ne quutujem onaj veliki post, ali zaboravljamo jednu cinjenicu da je Cico posle dobrog rezultata poceo sam sebe da postavlja za selektora hrvatske, dinama, vile i to tebi nije smetalo sto pred najvaznije utakmice on daje takve intervjuje. jel to bio alkohol ili njegovo nesto trece ne znam.
    ali trener jedne reprezentacije to ne smije da radi, i tu je za mene zavrsio. ja znam da je za njega crna gora bila usputna stanica ili nesto da malo podigne vec dobro poljuljani rejting. dobio je dobru reprezentaciju sa losim predhodnim trenerom i bez uspjeha prije , pa svaki veci uspjeh njegova je zasluga, ali ne mozes voditi jednu reprezentaciju a koketirati sa drugima.
    i sta se onda desava, postaje losija atmosfera, pocinje da se gube utakmice i sve se raspada. posle toga vise ni igru nije imao , gubi od reprezentacija dje ih moramo dobiti. ja sam pratio bugare na par utakmica i garantujem da bi ih dobili sa drugim timom u onom momentu. da ne pricam o albancima iako je prijateljska, za vels sam uvijek tvrdio da imaju dobru reprezentaciju.
    da sumiram, koliko god da ga branis i ti i vjesti Cico je nije bas tolika svetica. koliko je uradio dobro u pocetku na kraju je to sve za malo prosuo, i ja sam misljenja da se ne bi ni u kvalifikacije plasirali sa njim, a sto se brnovica tice njegov epic fail su cesi u prag. i to po meni ona suluda izmjena sa bozovicem. kad smo imali 4 napdaca ni cesi se toliko nisu zalijecali jer im je bila frka od dobre kontre, kako je izveo damjana onda su oni dobili vise prostora da napadaju sa manje straha.
    a nek se on bradi od napada , niko mu to ne uskracuje ali dejo je konkretno iznio sto je radio a to se valjda i moze provjeriti. dovodio mu zenu da ga kontrolise, sluzenje alkohola u hotele i sl. nije on rekao e on je pio i zavrsio sa time, nego ponudio par detalja kak oje pokusao da utice na to. a da pije to svi znamo, valjda su ga otjerali i iz hrvatske zbog toga. a to da ne smije da pije u iran itd, nek ne bude smejsan, jesmo iz cg ali isto izadjemo nekad iz nje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    da ti ne quutujem onaj veliki post, ali zaboravljamo jednu cinjenicu da je Cico posle dobrog rezultata poceo sam sebe da postavlja za selektora hrvatske, dinama, vile i to tebi nije smetalo sto pred najvaznije utakmice on daje takve intervjuje. jel to bio alkohol ili njegovo nesto trece ne znam.
    ali trener jedne reprezentacije to ne smije da radi, i tu je za mene zavrsio. ja znam da je za njega crna gora bila usputna stanica ili nesto da malo podigne vec dobro poljuljani rejting. dobio je dobru reprezentaciju sa losim predhodnim trenerom i bez uspjeha prije , pa svaki veci uspjeh njegova je zasluga, ali ne mozes voditi jednu reprezentaciju a koketirati sa drugima.
    i sta se onda desava, postaje losija atmosfera, pocinje da se gube utakmice i sve se raspada. posle toga vise ni igru nije imao , gubi od reprezentacija dje ih moramo dobiti. ja sam pratio bugare na par utakmica i garantujem da bi ih dobili sa drugim timom u onom momentu. da ne pricam o albancima iako je prijateljska, za vels sam uvijek tvrdio da imaju dobru reprezentaciju.
    da sumiram, koliko god da ga branis i ti i vjesti Cico je nije bas tolika svetica. koliko je uradio dobro u pocetku na kraju je to sve za malo prosuo, i ja sam misljenja da se ne bi ni u kvalifikacije plasirali sa njim, a sto se brnovica tice njegov epic fail su cesi u prag. i to po meni ona suluda izmjena sa bozovicem. kad smo imali 4 napdaca ni cesi se toliko nisu zalijecali jer im je bila frka od dobre kontre, kako je izveo damjana onda su oni dobili vise prostora da napadaju sa manje straha.
    a nek se on bradi od napada , niko mu to ne uskracuje ali dejo je konkretno iznio sto je radio a to se valjda i moze provjeriti. dovodio mu zenu da ga kontrolise, sluzenje alkohola u hotele i sl. nije on rekao e on je pio i zavrsio sa time, nego ponudio par detalja kak oje pokusao da utice na to. a da pije to svi znamo, valjda su ga otjerali i iz hrvatske zbog toga. a to da ne smije da pije u iran itd, nek ne bude smejsan, jesmo iz cg ali isto izadjemo nekad iz nje
    Pogreshno si shvatio moj post, uopste nisam pisao o Kranjcaru, osim o njegovoj legalnoj zhelji da se odbrani od napada. Ne ulazim u to jesu li te price tacne ili nijesu i ko govori vise(ili cijelu) istinu, moramo poshtovati argumente i jednog i drugog dok se ne ustanovi shta je tacno(ako se ikad ustanovi).

Kranjcar je sada proslost. Mogu da shvatim(mada i to veoma teshko) Brnovica kao prelazno resenje za do kraja kvalifikacija. Ali posle kraha u barazhu ostaviti ga na celu-to je neshvatljivo.Prica da se nema para ne prolazi, shto sam cini mi se ubjedljivo pokazao i dokazao u prethodnom postu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno velika steta za Gerija Spida, pokazao se kao odlican selektor i bio sam ubijedjen da ce Vels ostvariti dobar rezultat u sledecim kvalifikacijama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je igrao ovaj Djordjevic danas, sad citam da je dao gol. Valjda ce biti nesto od tog momka, ocigledno ima potencijal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad je pokojni Spid rekao da ce Vels dobiti sve protivnike u sledecim kvalifikacijama svi su se smijali.Posle toga dobio je zaredom Crnu Goru,Svajcarsku i Bugarsku.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Greota Gerija Spida, pokazao se kao odličan selektor.

A izašlo saopštenje vijesti kao odgovor Brnoviću.

Što se našeg Brnovića tiče on se nikako nije proslavio kao trener, ali opet uvijek bi poslije poluvremena ljudi odigrali bolje što znači da ima nekog potencijala.
    Ipak, u ovom trenutku mislim da bi promjena našeg trenera bila neophodna prije svega zbog psihičkog stimulansa igrača pred nove kvalifikacije. U novi ciklus da uđu sa novim trenerom. Al eto Brni neka vodi tu do sledećeg ljeta, da naniže još koji poraz pa da ga Dejo miče. A poslije da dođe neko ko bi valjao.

Neko je pominjao Iliju Petkovića, e ne bih vala mogo slušat njegove one pisane izjave koje čita pred novinarima, hajdučke družine i slične gluposti. Pritom se pokazao kao sujetan i glup onomad. Čovjek nije stavljao u reprezentaciju Vučinića u sezoni kad je u Seriji A postigao 19 golova.
    Neko poput Kataneca bi bio super, to realno nisu veće pare nego što je Kranjčar dobijao. Ako je Bosna mogla plaćat Ćira Blaževića zašto mi ne bi mogli.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Milo mi je sto nas je Katanec mimoisao a Petkovica ne zajebajte,ne spominjite.Cira Blazevica bih prihvatio odma jer mislim da s njim ne bi bili ovako jalovi naprijed.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo mi je sto nas je Katanec mimoisao a Petkovica ne zajebajte,ne spominjite.Cira Blazevica bih prihvatio odma jer mislim da s njim ne bi bili ovako jalovi naprijed.
    Ćiro ne bi bio ništa manje problematičan od Kranjčara, ipak je to stari zajebant. Ali što je najbitnije Ćiro je veliki autoritet i snjim bi iovako dobro motivisana ekipa kao što je naša reprezentacija mogla napravit čudo.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najache bi bilo da zamijeni da trenira Kinu s milijardu i kusur stanovnika za nasu malu CG kakav bi to prelaz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tacno ti je to,problematican sigurno ali i ovo ti je tacno za autoritet i za motivaciju.Ciro je i veliki autoritet i veliki motivator.Ne vidim kako bi s njim ovaj nas potencijal ostao neiskoriscen.Kako je samo svojevremeno Bosnu digao iz mrtvih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne trenira Ćiro Kinu no neki klub iz Irana.

I to su pri dnu tabele trenutno.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Ne trenira Ćiro Kinu no neki klub iz Irana.
    To je Kranjchar. .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Provjeri.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH imenovan je za sefa strucnog staba Kine do kraja 2012!
    Last edited by changes; 27-11-11 at 21:27. Reason: 7

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja na vikipediju vidjeh da trenira tim iz Irana.Ih,kako se provodi tamo s Cicom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ti druže pa pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Mirosla...C5%BEevi%C4%87

Kamačo je selektor Kine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ciro je od septembra trener u Sanat Mes Kerman FC iz irana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

13-ti su od 18 imaju 15 bodova i moze se rec da mu je krenulo u zadnjih 5 meceva ima skor 3-1-1 Eto potpuni uvid
    Ciro oprosti za stucanje.
    Kako ce mu Kranjcar napricat svasta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma Ciro je legenda on bi nam extra dosao, nisam znao da nije vise selektor Kine, a sta znaju kinezi ludi nisu talentovani ni za jedan sport kad jedan Ciro nije mogao da im pomogne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico isto nije loš, četvrti su na tabelu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakav je to hrvatski derbi u iranskoj ligi blago blago.

Thanks Thanks Given 
    12,583
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Shto se mene tice, imas sva prava da pricas ovdje o reprezentaciji kao i svi drugi, ali reci mi molim te kad smo mi pobijedili Engleze?
    ako me išta nervira to je kad se praviš Englez kao sad! Pa lijepo znaš da smo slavili remije sa Englezima kao pobjede, a prolazak u baraž kao da smo osvojili evropsko...čisto da ti pojasnim, tebi neznavenome
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Pa lijepo znaš da smo slavili remije sa Englezima kao pobjede, a prolazak u baraž kao da smo osvojili evropsko...čisto da ti pojasnim, tebi neznavenome
    Podrzavam, posle 0:2 ono je bila kao pobjeda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ako me išta nervira to je kad se praviš Englez kao sad! Pa lijepo znaš da smo slavili remije sa Englezima kao pobjede, a prolazak u baraž kao da smo osvojili evropsko...čisto da ti pojasnim, tebi neznavenome
    Pobjeda je pobjeda, a remi je remi, i to nikako nije isto. Slavili smo remi i prolazak u baraz-tacno. Ali da smo pobijedili, vrlo je vjerovatno da bi slavili(kroz 3-4 dana) prvo mjesto i prolazak na Evropsko. Tako, ne kazhem da remi nije oooooogromni uspjeh, ali se sa pobjedom ne moze izjednaciti. I ne treba da se izjednaci, nikad.Ne postoji ono "remi je kao pobjeda". Pobjeda je pobjeda.

Za razliku od (arguably) zhivota, u fudbalu skromnost i zadovoljavanje malim nije vrlina.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uzivao sam ove cijele kvalifikacije, treba priznat dasmo napravili veliki ospeh. Ali nemogu jednu stvar da razumiem, zasto gospodin Brnovic, ne postavi ist taktiku kao sto je Krajnicar igrao u gastima sa jednim spicom. Mislim da je tu najvisu gresku uradio, da je odigrao takvom postavom mislim dabih mi sada kupovali karte za europsko a ne mrtvi cesi, koime se igra samo vrtela oko Rozinskok i koje smo mi trebali da dobiemo bes problema. Samo da je neko imao da postavi taktiku pravu. I da u mesto Drincica, koi vise ne igra kao sto je igrao ove prve kvilifikacije ubaci Zverotica, koi je dao 2 gola isto koliko i mirko, i koi je jedan od 4 naljoba nasa igraca ovih kvalifikacia. I jos nesto moram reci, slusajuci ovok Brnovica, kakv je otimista za sledece kvalifikacie;, dosao sam do zakljucka da on veze nema. I koim je pokazao da nema veze, igrajuci sa tri spica i to svaku u takmicu i ne vidjet da to ne funkcinise dobro. to moze covjek samo koi veze nema.

Page 953 of 2252 FirstFirst ... 4538539039439499509519529539549559569579631003105314531953 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)