kolika je kazna za vozenje bez zmiskih guma ?![]()
kolika je kazna za vozenje bez zmiskih guma ?![]()
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
moze li se proci sa samo dvije prednje zimske? doslo vrijeme da mijenjam gume, ali ako sad kupim 4 zimske, pa na proljece jos 4 za ljeto,a u februar registracija. a taman sam servis odradio... nekakva me muka uvati s vremena na vrijeme.
ako si u bar ko sto pise u profilu, ne trebaju ti zimske gume nista sem ako neces put sjevera
a ako oces, imas kod lakovica u pg povoljno gume, uzmes dvije za ~50-80e i miran si
No signature here.
One kazne sto pisu oni iz komunalne policije kada ne posaljete poruku prilikom parkiranja na mjestima gdje se sad placa parking porukom na onaj njihov broj, mora li to da se plati? kazna je nekih 20e a rok za placanje je 3 dana, ja nisam platio zanima me da li imaju oni neki poseban nacin da natjeraju prekrsioca da plati kaznu i koji? ako neko ima vise info volio bih da cujem odgovorja im nisam platio i ne pada mi na pamet cisti lopovluk to sto rade..
poslace te na sud.
No signature here.
Ne vjerujem ja da imaju oni mehanizme za takvo nesto, a i to sigurno traje preko godinu dana a posle ko dozivi pricace![]()
Cekamo te odje da se javis da si uplatio 60e ili ides u spuz...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Najbolje bi bilo da im pošlješ mail Odsjek za nadzor i kontrolu bezbjednosti u drumskom saobracaju
Rukovodilac - Dragan Klikovac
E-mail: [email protected]
i lično se informišeš...
Pošto sam pravnik ona odredba može da se tumači na različite načine...
P.S. Pošalji im i našu stranicu da vide šta smo sve pitali u ovom topicu...:sentimental:
zimska oprema ti treba onamo dje je znak
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ali mu zimske gume trebaju svudje kroz Cg.
Iskljucenje mozga samo osta.
sve 4?
Pogonske samo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
e hvala, to je onda podnosljivo.
kakva je to glupost, RWD auto sa trakcijom pozadi a ljetnjim gumama naprijed je koma, mnogo gore nego da su sve ljetnje..
She is only here to annoy herself!
Istina.
TAKUMI
Ovo, kao i po obicaju nema veze sa mozgom.
TAKUMI
Dje li se ovaj lik popeo da bi ih fotkao![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks