moze je GSM
samo treba provjeriti koji je FW u telefon , jer npr. za 4s nema josh unlock i ne mozes ga koristiti ako nije SIM FREE , a 4tvorka se moze otkljucati onom karticom do odredjenog FW-a
Zanima me jedna stvar moze li Iphone 4 ili 4s kupljen u Americi da radi ovdje kod nas?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
moze je GSM
samo treba provjeriti koji je FW u telefon , jer npr. za 4s nema josh unlock i ne mozes ga koristiti ako nije SIM FREE , a 4tvorka se moze otkljucati onom karticom do odredjenog FW-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Samo za 4.1 Apple potpisuje SHSH i nema veze za custom fw ...dakle jos jednom ...samo na taj mozes ...pozz
ima li neko problema sa ogrebotinama? moj novi ip4 se ogrebao bas masu iza i dosta mi bode oci postoji li nacin da se makne to ???
isto tako me interesuje kako da stavim da mi se pojavi ime kad mi neko posalje poruku stavio sam an brojeve +382 ALI i dalje me jebe jer po nekad nece da se posalje poruka na +382 pa moram da kucam broj bez toga bla bla....probao sam sa nekim caller-id-om al nije pomogao.
nedje sam procitao da iphone koji je zakljucan od kupovine posle 12 mjeseci moze da se otkljuca za 30e kod jjednog operatora jel to istina??
Dakle, i dalje imam problem sa TELENOROM i njihovim INTERNETOM!!!Zalim se, placem svima, ali niko mi ne UMIJE pomoci!Mjenjao sam kartice, danas sam ponovo novu uzeo, ali NECE!!! Mjenjao sam i telefona, pa nije ni do telefona!!!Ima li neko DOOOOBRU vezu u Telenor da bi htio da se posveti ovom slucaju i rijesi mi problem???
Originally Posted by Nk-001
Blam me da ti se javim 3x u 2 dana![]()
Samopozvacu se!
Hvala!
pretpostavljam da je to ovo http://www.youtube.com/watch?v=n8QuSkeL-yU
al ja nemogu da mrdnem zbog ******* 3194 error i sa ociscenim host file i sa disable-ovanim antivirus...jednostavno nece da mrdne![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
meni vazda izbaci error 3194,kad ucitam custom u iTunes...a hosts mi je cist...e da...ima li veze sto nije nikad JB ovaj iphone i je na 3.1?
EDIT...kao i prosli put...samo ovaj put nije htjelo nikako na laptop pa sam pokusao na desktop i OPA iz prve...prosli 3gs mi je isto radio na desktop da bi ga na kraju na laptop zavrsio odmah...sta je fora?![]()
Last edited by gocetr_25; 24-11-11 at 09:21.
Najverovatnije je @bokolo u pravu. Verzija iTunes-a.
iphonemanija.com - iPhone, iPad, iPod - Sve na jednom mestu.
nije,jer je ista verzija na oba racunara,a i prosli iphone sam zavrsio na laptop a na desktop nije htiosad obrnuto
Da li je neko primjetio problem sa iPhone 4S izmenadnim nestankom singnala ? Dva puta sam primjetio da mi je tel. dok je bio na stolu u zoni full polrivenosti ostane bez signala, ide searching, zatim no service i poslije 15 sec. ponovo ima mrezu ?
iPhone 4s
4S zapravo znači For Steve.![]()
moze li neko da mi kaze sta da ukucam u setting da bi mi radio internet preko iphonea (3g) m:tel mi je broj ja sma bio u mtel rekli su da ukucam mtel internet ispod internet i ispod 068 ovo nece![]()
Jel ti upaljen 3g i cellular data?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks