Page 14 of 16 FirstFirst ... 410111213141516 LastLast
Results 326 to 350 of 378

Thread: Maksimalan broj partnera

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    obzirom da nisi stavila sliku na CDM, i previse
    hahahhahahaha
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    ne bogomi no puna kapa sad se malo primiri..
    oci mileeee :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    'Ranije'? Nije isto ranije kad kazes sa 13 godina ili sa 20 godina. Mislim da postoji velika vjerovatnoca da je djevojka od 20 godina fizicki i psihicki sazrela da ima seksualni odnos, za razliku od ove od 13 godina. A u ovom slucaju pricas o osobi koja ima 25 godina, tako da ne vidim kako je u isti kos stavljas sa 14ogodisnjakinjom. Valjda ona zna ponesto, osim ako ne zivi pod staklenim zvonom.
    ovako, ne branim ja nju prijatelju. imam 2 misljenja po pitanju njene nevinosti_jedno je to da se bzvz cuva nadajuci se da ce je neko zbog toga vise postovati, takve cure se vise na zalost ovog drustva ne postuju, vec pljuju kao da su najgore. samo gubi vrijeme uzalud! a drugo, rekla sam vec, apsolutno za postovanje.
    upravo zbog takvog razmisljanja djeca stupaju rano u sexualne odnose.
    steta sto nemamo zakone, po tom pitanju, kao u americi, nego daleko je sunce!
    ...το λουλούδι που ακολουθεί τον ήλιο, το κάνει ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

zasto bi je iko postovao zbog onoga sto ona sama sebe (i svoje potrebe) ne postuje?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Eλλinida View Post
    upravo zbog takvog razmisljanja djeca stupaju rano u sexualne odnose.

moram ti iskreno rec da je ovo jedan od najglupljih postova koje sam procitao od kad sam forumas. Moguce da ja nesto nijesam dobro razumio, pa cu ti postaviti par pitanja, mozda mi nesto bude i jasnije.

1. Objasni mi nacin na koji bilo koji zakon moze da regulise da dvoje 15togodisnjaka ne mogu da imaju seksualni odnos?
    2. Koji to zakon u Americi zabranjuje dvoje djece od 15 godina da stupe u seksualni odnos?
    3. Ko odlucuje koje je minimalno godiste za stupanje u seksualni odnos, i koje je to godiste?
    4. Na osnovu cega zakljucujes da je u Americi sunce, jesi mozda bila tamo u srednjoj skoli, ili imas statisticke podatke sa koliko godina prosjecno pocinju seksualni zivot, koje bi mogla da uporedis sa CG?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi,danas je doshlo vrijeme da se shibaju djeca ka luda na zalost,nekad se djevojka nije mogla udat ako nije nevina a danas shto joj je veca rupa to je bolje,sve je otishlo u qq....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    ljudi,danas je doshlo vrijeme da se shibaju djeca ka luda na zalost,nekad se djevojka nije mogla udat ako nije nevina a danas shto joj je veca rupa to je bolje,sve je otishlo u qq....
    Tuga Jad Ochaj Gorchina. .

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

hahahhahahahha

Juan, dodjavola sve!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

I sta tu ima lose?
    Vjerovatno ima narod komplekse sto im se nije dalo kad su bili mladi pa sad...
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

to su frustracije samo takve...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    I sta tu ima lose?
    Vjerovatno ima narod komplekse sto im se nije dalo kad su bili mladi pa sad...
    Zato sto je to feshn jes jes

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Silovali babu, i na sudu pitaju je: -Bako sto vam je bilo najteze?
    -Kad mi digose noge, a ono trunje iz opanaka sve u oci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citajuci ovu temu i analizirajuci ove mudre poruke, izvodi se nedvosmislen zakljucak da je sex nesto jako lose i ruzno, i da ga treba izbjegavati, i konzumirati u minimalnim kolicinama. Problem je sto je to u suprotnosti sa onim sto gotovo svi forumasi jako zele, a to je da kecaju sto cesce i raznovrsnije.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

zato ja ne citam te mudre poruke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post

moram ti iskreno rec da je ovo jedan od najglupljih postova koje sam procitao od kad sam forumas. Moguce da ja nesto nijesam dobro razumio, pa cu ti postaviti par pitanja, mozda mi nesto bude i jasnije.

1. Objasni mi nacin na koji bilo koji zakon moze da regulise da dvoje 15togodisnjaka ne mogu da imaju seksualni odnos?
    2. Koji to zakon u Americi zabranjuje dvoje djece od 15 godina da stupe u seksualni odnos?
    3. Ko odlucuje koje je minimalno godiste za stupanje u seksualni odnos, i koje je to godiste?
    4. Na osnovu cega zakljucujes da je u Americi sunce, jesi mozda bila tamo u srednjoj skoli, ili imas statisticke podatke sa koliko godina prosjecno pocinju seksualni zivot, koje bi mogla da uporedis sa CG?
    1 i 2.zakon mame i tate koliko mogu..a ako je jedna osoba punoljetna, a druga maloljetna, ili kako lijepo ti rece dijete, drzavni zakon!
    3.zdrav razum prijatelju odlucuje, svaka osoba sama za sebe, ali ako je tebi ok (normalno) da se djeca od 15god(psihicki i fizicki nezrele osobe) je*u po svim coskovima onda ti razum i nije bas 'jaca strana'...
    4.treba imati mastu (da ne kazem treba biti bistar) pa shvatiti da sam figurativno mislila 'daleko je sunce', daleko smo mi po svim pitanjima od vecine svijeta! u srednjoj skoli jesam-sasvim slucajno zamisli, pa eto znam...
    prosetaj neki dan do privatnih klinika, ginekoloskih, il do kbc'a, da vidis koliko smo mi postali savremeni!
    nego, svako ima pravo na svoje misljenje, kakvo god ono bilo!
    ...το λουλούδι που ακολουθεί τον ήλιο, το κάνει ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo zbog takvog razmisljanja djeca stupaju rano u sexualne odnose.
    1 i 2.zakon mame i tate koliko mogu..a ako je jedna osoba punoljetna, a druga maloljetna, ili kako lijepo ti rece dijete, drzavni zakon!
    3.zdrav razum prijatelju odlucuje, svaka osoba sama za sebe, ali ako je tebi ok (normalno) da se djeca od 15god(psihicki i fizicki nezrele osobe) je*u po svim coskovima onda ti razum i nije bas 'jaca strana'...
    4.treba imati mastu (da ne kazem treba biti bistar) pa shvatiti da sam figurativno mislila 'daleko je sunce', daleko smo mi po svim pitanjima od vecine svijeta! u srednjoj skoli jesam-sasvim slucajno zamisli, pa eto znam...
    prosetaj neki dan do privatnih klinika, ginekoloskih, il do kbc'a, da vidis koliko smo mi postali savremeni!
    nego, svako ima pravo na svoje misljenje, kakvo god ono bilo!
    Mislim da si odgovorila sama sebi. Strasni zakoni "mame i tate" u Americi ( koji nama trebaju ) cine da oni ulaze u seksualne odnose kasnije? Mi srecom nemamo te zakone, a statisticki u odnose ulazimo mnogo mnogo mnogo kasnije od amerikanaca. Ako si mislila na zakone o pedofiliji, ti zakoni itekako postoje i kod nas, a to je vec druga tema. Moje misljenje o tome sta je normalno i kako bih ja volio da jeste cu ostaviti za neke druge teme, ali drago mi je da razumijes da nijesam zdravog razuma na osnovu 4 pitanja koja su proistekla iz tvog bisera o zakonu. Inace imam i ja pozamasnog staza u obje drzave, pa eto znam kako funkcionise. Ego... gadna stvar...

Inace obavezno pogledati statistiku:

Yet, despite these trends, about a third (34%) of young women become pregnant at least once before they reach the age of 20 – about 820,000 a year,1 and
    approximately four million teens contract a sexually transmitted disease (STD) each year.

In 2003, 62 percent of 12th graders had had sexual intercourse, compared with 33 percent of 9th graders.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ima svakakvih... Znam jednu koja kaže da neće imati đecu jer bi to značilo da bi se morala posexat, a to joj je pregadno... Nego sad je mirna, vantjelesna oplodnja, pa će je njen đetić razdjevičit... :mrgreen:
    xaxa imati dijete je Boziji dar i vece srece od te nema, a posto sve cure (prirodno) gaje u sebi materinski instinkt promijenice misljenje ta cura...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Mislim da si odgovorila sama sebi. Strasni zakoni "mame i tate" u Americi ( koji nama trebaju ) cine da oni ulaze u seksualne odnose kasnije? Mi srecom nemamo te zakone, a statisticki u odnose ulazimo mnogo mnogo mnogo kasnije od amerikanaca. Ako si mislila na zakone o pedofiliji, ti zakoni itekako postoje i kod nas, a to je vec druga tema. Moje misljenje o tome sta je normalno i kako bih ja volio da jeste cu ostaviti za neke druge teme, ali drago mi je da razumijes da nijesam zdravog razuma na osnovu 4 pitanja koja su proistekla iz tvog bisera o zakonu. Inace imam i ja pozamasnog staza u obje drzave, pa eto znam kako funkcionise. Ego... gadna stvar...

Inace obavezno pogledati statistiku:

Yet, despite these trends, about a third (34%) of young women become pregnant at least once before they reach the age of 20 – about 820,000 a year,1 and
    approximately four million teens contract a sexually transmitted disease (STD) each year.

In 2003, 62 percent of 12th graders had had sexual intercourse, compared with 33 percent of 9th graders.
    smijesno je sto ti dok se pravis pametan svojim pitanjima sam sebi odgovaras..pedofilija i silovanje su 2 razl.stvari! ako si bio u usa znas sto znaci, i do koliko se god smatra jedno, a od koliko se god smatra drugo kao pocinjeno krivicno djelo! mogla bih se ja raspravljati do kad hoces, ali imam pametnija posla! cilj mi je bio da vidim kakvo je misljenje po pitanju nevinih cura, zato sto je jedan decko postavio to pitanje...
    ego, mnogo gadna stvar!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

xaxa imati dijete je Boziji dar i vece srece od te nema,
    znaci li to da ateisti nisu srecni kad im se rodi dijete?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to sreco znaci da je svako normalan srecan kad dobije dijete, i ne postoji osoba koja ne zeli dijete... mada mozda samo ja tako razmisljam, ali ne i svi... ali eto to je neka moja logika...
    znaci li to da ateisti nisu srecni kad im se rodi dijete?!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

zašto bi ateisti bili srećni Božijim darom kad ne vjeruju u njega?

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Ima li sta da se preskube u ove kasne sate?
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zašto bi ateisti bili srećni Božijim darom kad ne vjeruju u njega?
    kao sto rekoh prethodnom sagovorniku, mogla bih se raspravljati do kad hoces, al imam pametnija posla...
    ps.vidjeces kad postanes tata zasto bi bili srecni, i zasto ces biti srecan... telos!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

telos!
    a ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jesi ga to tele nazvala?

Page 14 of 16 FirstFirst ... 410111213141516 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)