Nathan je bio zakon.. Ovaj novi mu nije do muda..Btw jeste gledali S03E00? Mini epizoda od 5-6 minuta gdje vidimo zašto ustvari nema Nathana.
U svakom slučaju nadam se da će ga vratiti
zasto nema epizode nove TBBT?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Vidjeh slucajno da onaj glavni glumac iz american horror story ima 50 godina, ne mogu da vjerujem kako lik izgleda, tipujem da je vampir![]()
naleceh juce na neki casopis ''serije +'', ali ga ne kupih, nisam imao 1.4 pri sebi. da nije ko citao kojim slucajem, valja li cemu?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ja kupio. Prilicno lose i dosadno. Neko pranje para, rekao bih.
meni nije lose, ipak je to prvi broj. mogli su bez milana stankovica, ali ajde...
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
A ne znam, nijedan smislen tekst nema. Meni ono djeluje kao 7 TV dana dodatak iz Politike, samo sto je specijalizovan za serije. Pri tom, na dva mjesta pominju Buffy kao jednodimenzionalnu seriju koja nije imala ambicije osim proste zabave?! Jesu li gledali ikad oni tu seriju, ili 'nako napamet? Nije obavezno da im se svidi, naravno, ali ako je to jednodimenzionalna serija bez ikakvih ambicija osim zabave, onda je The Wire obican cop procedural. Btw, nisu pomenuli The Wire medju preporukama za gledanje na domacim TV kanalima.
Izuzetno lose.
opet kazem, prvi broj i trebalo bi im dati sansu. samo da se ne pretvore u jos jedan tinejdz bravoliki casopis
imaju fin tekst o igri prestola..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Ko izdaje to i kakav je tempo izlaženja?
Nemam pojma ko izdaje, ali rekao bih da je neko pranje para, slicno kao sto smo vec imali dosta puta na ovim prostorima. Zbog toga mislim da nece preko godinu dana potrajat, ali ko zna. Mozda i pocnu malo da dizu kvalitet pa zapravo budu vrijedni kupovanja. A izlazice jednom mjesecno.
Zadnje 2 epizode Homeland. Sta znam. Svidja mi se, volim seriju, ali nadao sam se da ce biti malo manje kao 24. Previse preokreta, i prakticno se nikom u seriji ne moze vjerovati. Vise bih volio da je nastavilo, kao sto je djelovalo da ce biti, da izgleda kao prilicno inteligentna, da ne kazem Rubiconolika serija. Ali makar je veoma uzbudljivo.
dobar ovaj časopis, fin tekst o Buffy
Meni se Homeland baš svidja zbog tih preokreta, masu mi drži pažnju, dosta očekujem od serije.
HIMYM je postala najgore ******, ali baš ****** od serije.
Dextera (novu sezonu) još nijesam gledo, čekam da izadje sve pa da izmeračim, samo cu pitat vas koji gledate kakvo je stanje, nije razočarala nadam se
I da pomenem još SoA, odlična sezona, ide od boljeg ka boljem... ali nešto ne vjerujem da finale može bit bolje od prošlog![]()
Koja je muka pala na jadnog Dzimija u Boardwalk Empire. Shto je surovi Horvitz zapoceo. Dvije epizode do kraja druge sezone, bice krvi...
\\OFL•GIC
odlicna epizoda walking deada...
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
vidis i ja isto imam internet i sve to, ali opet volim svakog dana uzet' dnevne novine, pritom ne mislim na ''dnevne novine''
Casopis nije isto sto i novine. Mada ni novine ne citam. Smece obicno.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Polagano sa tim gledanjem serija iz cuga. Odvojices se od stvarnosti, postati asocijalna.![]()
\\OFL•GIC
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks