Sebastien Buemi and NAJVECI top the list of most prolific overtakers in 2011.
According to data produced by Mercedes, Buemi has made 112 overtaking moves and NAJVECI 111 over the 18 races of the year to date.
The Turkish Grand Prix saw the most overtaking moves with 85, followed by Canada (79) and China (67). The least passing was seen at Monaco (16), Australia (17) and India (18).
Mercedes also analysed the effect the Drag Reduction System has had on overtaking this year. Out of 804 “clean overtakes”, DRS accounted for 363 (45.1%).
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
a otkud ti znas kakav je on od pozadi![]()
She is only here to annoy herself!
Jesi vidio verbalni, opet Šumaher objasnio? Jesi vidio koliko preticanja. Objasnio čovjek.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja to preporucujem njemu i slicnim pusacima....
TAKUMI
ada kako nisam. Cujem da je danas bio na semafor i da je obrijao neku babu sto vozi fiat pandu, kazu da je odrao
da, zbilja :roll: fore su vam nula, Fabia se smije Petronasu, Petronas Fabiji, ostali se pitaju cemu se kesere ova 2 lika? :?
Totalno mi ubiste volju da vas dizemo na sprdnju za svaki erotski post o Gumaheru koji napisete :mrgreen: Jel mozete neku ljubavnu pjesmu da pripremite za njega, kad vec necete da se istetovirate ko ovaj lik?
(nečitko)
a za one koji nisu gej sumaheroljupci, evo novosti:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/15853406.stm
nista od Kubice sledece godine![]()
(nečitko)
A tvoje su fore odlicne, citira nesto sto niko ne napise :glee:
Oces ti nama objasnit prvo kako te znaju od pozadi?
ko, samo me ti znas, to je tvoja tvrdnja. Objasni ti nama kako me znas od pozadi?Latentni homoseksualizam je izgleda cesca pojava nego sto sam mislio, ali nisam se od tome od tebe nadao (narocito ne jer sam mislio da se u zivotu samo jednom muskarcu divis i od naprijed i od pozadi). Polaskan sam tvojim divljenjem, ali ne hvala...
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 23-11-11 at 18:36.
(nečitko)
Koji bolesnik!!![]()
TAKUMI
Stidi se on sad pred vama... juce je drugu pricu pricao :witless:
Ne znam zašto se skreće sa teme. ..
Šumaher je objasnio, i fino vas pitamo jeste li viđeli da je objasnio? Brži je od Rosberga i na live timing je bio isto ali live timing ima bug i zakida Šumahera.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo opet Snifer, zar nikako da naucis kad je dosta?
Hm, a neko moli i ponizava se da ostane u F1... A NJEGA zovu sami...
A bez GAZDE nema ni pobjeda.
Felipe Massa calls on Rubens Barrichello to quit F1 with dignity (Daily Mirror)
“I haven’t advised him to quit because I feel he is old or something like that. But today in F1 there are 12 teams, and five or six are asking for money to give a seat. I think this is absurd. My opinion, which I told him, is that I can’t see Barrichello searching for sponsors to race after all he had achieved in F1.”
Evo, Ross ga moli da ostane sa Benzom.
TAKUMI
Sniff sniff sniff
To je to :lolblue:
to apropo onoga kako petronas zna kako izgledam otpozadi?Ili se vas dvojica njuskate medjusobno? Ili bi Gumahera tako rado njuskali?
Elem, posto nas ionako ne zanimaju te vase gej fantazije, evo pravih vijesti:
Robert Kubica, whose contract with Renault expires at the end of the year, could make his return to F1 with Ferrari despite ruling himself out of the start of the 2012 season as he struggles to recover from the horrific injuries suffered in the rally crash which almost cost him his life.
Full story: Daily Mail
(nečitko)
Potvrda:
Fabia, pecatiraj.
tragedija je sto nema ko drugi da ti pecatira ovaj mukotrpni rad sem Fabia (inace, vlasnik zvanicno izabranog "executive gay men car of the year - BMW series 5) :dejection:
FYI, tacka 4http://www.vijesti.me/vijesti/de-cel...a-clanak-44390
i prestanite vec jednom da pijete vodu s cesme!http://www.vijesti.me/caffe/voda-sa-...a-clanak-48511
Last edited by verbalni_fajter; 24-11-11 at 22:11.
(nečitko)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks