View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 943 of 2255 FirstFirst ... 443843893933939940941942943944945946947953993104314431943 ... LastLast
Results 23,551 to 23,575 of 56359

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako je grdan raspored. Opet da stvorimo nenormalnu euforiju i pritisak na te momke pa posle da bude svasta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obzirom da nam je raspored zaista paklen u drugom dijelu kvalifikacija, iz prve 4 utakmice u 2012-oj (Poljska kuci, San Marino dvije i Ukrajina u gostima) mora se izvuci barem 10 bodova. Sve ispod toga je neuspjeh.

Inace, da bi bili drugi sigurno, po mom misljenju moramo imati 4 pobjede protiv Moldavije i San Marina, te po 4 boda iz duela sa Poljskom i Ukrajinom. To je 20 bodova, i onda mozemo izgubiti obije od Engleza i sve jedno biti drugi. Bitno je ne izgubiti ni protiv koga drugog, i naravno dobiti ove najgore reprezentacije i kuci i u gostima.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

onda da kažemo - ako budemo ispred san marina i moldavije, postigli smo uspjeh, a sve preko toga je čudo neviđeno..

p.s. ako oni kao profesionalci ne mogu da se nose sa euforijom među navijačima, onda neka ne izlaze na teren! i euforija u javnosti nikakve veze nije imala sa kiksevima protiv češke - samo taktika..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni meni se ne dopada. Bolje da su bile izbalansirane lake i teshke utakmice nego ovako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ja se nijesam šalio, ono je realnih 19 bodova..

a kad smo prvi put na vembliju uzeli bod, ovaj put bi trebalo sva 3.. ne mogu nam se ti englezi treći put provuć..
    i ovo moje je realni bod na wembley ....dodaj na tvojih 19 i eto nam sigurno drugo mjesto
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Da se podsjetimo da se ne racunaju utakmice sa San Marinom, micu se ti bodovi na kraju kvalifikacija. Tako da tu moze da ide DPS na gostovanje slobodno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedan najgori drugoplasirani tim ispada. Iz evropske zone dalje ide 13 timova. Znaci 9 prvoplasiranih, i ostalih 8 drugoplasiranih igraju baraz.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ma nije loš raspored, ljudi. Najmanje je to bitno. Sjetite se prošlog rasporeda kad smo u prvom dijelu imali sve samo ne lak raspored i što se dogodilo. Kad smo trebali da poentiramo protiv Bugara doma i protiv Velsa na strani - trt. Naravno, jesenji dio valja iskoristit maksimalno, jer ako se budemo vadili protiv Engleza, mrka kapa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

ima li nedje chitavi raspored nashe grupe, ne samo utakmice dje mi igramo??? na sajt fife nema...
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prva 3 kola - minimum 7 bodova! Pa da pričamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Raspored je predobar.

Quote Originally Posted by grundeljski View Post
    "Kameleone"?
    Srecom Beciraj je pravi crnogorac, Drincic takodje, itd. A i Kuk iz kosarkaske reprezentacije je takodje cistokrvni crnogorac.
    Kameleone druze,kameleone.Ima li nastup za Srbiju nema li,oce li za nas ili njih,e veci je Crnogorac Beciraj no svi takvi zajedno.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes a poljska i ukrajina su divlja plemena, koja ne igraju fudbal nego igraju eme ispred zgrade. ne mogu vas citat koliko ste nerealni
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam zasto se opterecujete ovim kvalifikacijama za sp. kad su sami igraci rekli da nikad vise nece moc ni do baraza i mnogi odavde s foruma,ja se po toj prici nicemu ne nadam,ustvari nadam se cetvrtom mjestu... Ono je protiv Ceske bilo " Sad ili nikad " znaci nikad više.....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne nego su Poljska i Ukrajna svjetske sile. Kolko kukavičluka, pa tačno nam je Filipović iskrivio pogled na fudbal. Mentalitet gubitnički i to je to... Prsla Grčka ide na svako prvenstvo! I još ko zna kolko ekipa koje su prosječne MOGU, a mi NE MOŽEMO, jer je ono bilo "sad ili nikad". Najbolje da i ne igramo te kvalifikacije.

Dajte ljudi ne zajebavajte se! Nisam ni ja sad euforičan do besvijsti, pogotovo zbog selektora Brnovića, ali od bojazni (kako volim ovu riječ) i kukanja nema vajde. Samo kad bi makli onu budalu od Vlaisavljevića, vjerujem da bi imali na koga da računamo i u budućnosti. S njim nam šanse, stvarno, opadaju što se tiče novih generacija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Ne nego su Poljska i Ukrajna svjetske sile. Kolko kukavičluka, pa tačno nam je Filipović iskrivio pogled na fudbal. Mentalitet gubitnički i to je to... Prsla Grčka ide na svako prvenstvo! I još ko zna kolko ekipa koje su prosječne MOGU, a mi NE MOŽEMO, jer je ono bilo "sad ili nikad". Najbolje da i ne igramo te kvalifikacije.

Dajte ljudi ne zajebavajte se! Nisam ni ja sad euforičan do besvijsti, pogotovo zbog selektora Brnovića, ali od bojazni (kako volim ovu riječ) i kukanja nema vajde. Samo kad bi makli onu budalu od Vlaisavljevića, vjerujem da bi imali na koga da računamo i u budućnosti. S njim nam šanse, stvarno, opadaju što se tiče novih generacija...
    Ja bas mislim da nam je potreban neki lijek protiv pobjednickog mentaliteta.

Prvo,grijesis dusu kad kazes da je Grcka prsla....Osvajaci su EP i to ne tako predavno,14. reprezentacija su na svijetu,imaju jak strucni stab uvijek,i prejaku publiku od cijeg se glasa trese cijeli stadion.Ne trose vrijeme na gej transparente tipa ovo ce biti dobra noc,predosjecam i slicno.....
    Tako da su bolji i organizovaniji od nas u svemu....dje bas njih izabra....

Bas sa tim pobjednickim mentalitetom smo skocili sebi po bubrega...Unaprijed dobijen i to ugoste jaki vels,koji je u drugom dijelu osim nas zgazio svajcarce,bugare i nezasluzeno izgubio od engleza na vembliu...Nas je to toliko razocaralo,da smo morali dati otkaz selektoru...Isto tako smo sa pobjednickim mentalitetom posli u prag,sa formacijom 4-2-4,pa smo se lijepo proveli....

Mislim da Hrabri sokoli moraju igrati hrabro kao sto nam je ime i maximalno postovati ukrajinu,poljsku i moldaviju...pa cak i ove postare iz san marina.Prva utakmica protiv Poljske je prebitna,jer od nje sve pocinje...Bojim se samo horor scenarija,da tu ne prospemo bodove,pa onda mijenjamo selektore,pomocne trenere....i sve tako u krug....
    Last edited by Insua; 23-11-11 at 15:40.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, ali jedno je pobjednički mentalitet, a drugo je euforija koja se javi pred jednu utakmicu i digne nas u nebo. To nas i jes ubilo sa Česima. Ali ja pričam o mentalitetu, to je nešto na duge staze. To ima Grčka. Ima li Grčka neke fantastične igrače?! Ima đavola. Obični prosjek. Ali imaju mentalitet. Ne skače im apetit kad dođu blizu cilja, niti im pada ako su dalje od njega. A nama se baš to dešava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Ok, ali jedno je pobjednički mentalitet, a drugo je euforija koja se javi pred jednu utakmicu i digne nas u nebo. To nas i jes ubilo sa Česima. Ali ja pričam o mentalitetu, to je nešto na duge staze. To ima Grčka. Ima li Grčka neke fantastične igrače?! Ima đavola. Obični prosjek. Ali imaju mentalitet. Ne skače im apetit kad dođu blizu cilja, niti im pada ako su dalje od njega. A nama se baš to dešava...
    Odlično!Pre-slažem se sa ovim.Odlika iskusnih reprezentacija.

Pred Vels nam se desilo upravo to.Počele su bile bolesne računice....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja ne znam jesu li i ostale nacije ko nasa, ali kad pobjedjujemo najjaci smo krene li poraz ili dva onda samo pljuvanje na sve strane. pomislim sto bi vels, sjeverni irci , skoti i sl trebalo da rade kad vecinu utakmica gube. pa oni su izmislili fudbal i navijanje pa ne kukaju kao mi.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi me začudilo da izgubimo od Poljske 3:1 sa ovakvim dr.prof. u stručnom štabu!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak idemo u Poljsku i Ukrajinu cccc...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kalendar je dobar samo to treba iskoristit. Nadam se da će ona delegacija političara otić kad budemo gostovali San Marinu da probiju maler jer su nam izbaksuzirali svaku reprezentaciju dosad kad su išli. Naravno, nemam iluzija da će se to desit jer ih znam dobro ovih 20 godina.

Obe, zaboravih ti odgovorit na ovo. Slažem se, naravno, s tobom. Pisao sam samo kako bi trebalo. Ipak, iako je situacija takva kako si je opisao mislim da postoje izvjesni pomaci kad je Budućnost u pitanju. Iako minijaturni, svaki pomak je dobar. Taj pomak se može zaustavit odlukom jednog čovjeka (zna se koga mislim), samo se nadam da će se primirit. Opet nemem iluzija da će se to desit jer to nije u njegovoj prirodi.
    Kad pomenuh Budućnost, pročitao sam juče u "Dnevnim novinama" da Điđa traži ruski drugoligaš Sibir iz Novosibirska. Tamo napisaše da se bori za ulazak u prvu ligu, ali sudeći po tabeli to će teško ići jer su peti. Mislim da mu takav transfer ne bi puno pomogao u karijeri. Zna se da ga traži i Pakhtakor što takođe, po meni, nije dobra mogućnost. Rekoše da ga je hvalio Mamić kad je skoro dolazio. Kad bi recimo tamo prešao, mislim da bi to bilo dobro rješenje i dobra odskočna daska. Evo ga pominjem kao da mi je neki rod, ali se nešto ne sjećam da je crnogorska liga iznjedrila igrača takvih karakteristika. A zamisli da nema ni njega ni Flavija u jednoj utakmici na što bi igra Budućnosti ličila.
    Takvi transferi ne koriste nikom, pogotovo ne igrachima, mozhda mrvicu na finansijskom planu ali u karijeri vrlo losh potez prec u Sibir koji i ako udje opet u prvu ligu Rusije, ispasce odma na kraju sezonu kao proshle godine, Pahtakor nikako, nikad se ne zna moze li onaj opet zavrshit u zatvor ili neki slicni q pa da opet izvise igrachi.
    Djidjo je ok momak, iz iste su zgrade on i Stevan (Stevanove babe da budem precizniji) , igrali smo fudbala ka djeca dosta, naravno njih dvojica su i tad odskakala masu od svih ostalih, moje lichno misljenje je da treba josh vishe da se posveti fudbalu da batali neke stvari, koje ga onako usput pomalo ometaju, talenat i potencijal su tu samo treba da ih iskoristi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a mene zivo zanima koja su to 4 novih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a mene zivo zanima koja su to 4 novih
    A kad bi i on znao dobro bi bilo, naveo je pozicije a igrache pojma nema ko ce mu tih 4 bit.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

da ako su se sada opametili pa ih nece licitirati po novina, to se radi; pozoves na utakmicu ako ce da igra doci ce, ako nece zna se. a ne licitiraju sa imenima, dizu im cijenu a onda ovi napaljeni dodvoravaju se svakom savezu sa nasim govornim jezikom. i makedoncima bi ali ih ne razumiju

Page 943 of 2255 FirstFirst ... 443843893933939940941942943944945946947953993104314431943 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)