I ti mene nerviras.
I ti mene nerviras.
Ovo vrijeme, pi, pi, pi!
Pi!
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
što ljudi meni zakazuju sastanke i intervjue za posa', a ja veze o tome nemam. niti me zanima mjesto za koje su me nameračili jer ne ispunjavam glavni uslov-znanje jezika. A njih boli briga što bih se ja bruka'. Zakon li je radit' fizički posa'- sve mehanički odrađuješ i niko ti nogu ne postavlja na poslu.
C R N A G O R A
Mene nervira kada tata za sobom ostavi poplavu u kupatilu ili kad ostavi otiske po frižideru.
lazni smijeh i osmijeh u svim varijantama. ne nervira me nesto posebno ali volim da zaobidjem osobe tog profila i njihove osmijehe, kolko god lijepe zube imali.
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
gripozno izdanje...pa si ni tamo ni ovamo... a od svega temperatura najvise![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
kad mi pane kisna kap zavrat
No signature here.
Je li te ubila kap, jes?
I am so post-rock I shit sad birds.
posao mrzni.
The taste was sweeter...
Sanjah ime za novog ljubimca, i u snu bijah sav oduševljen. Al' sad na javi, nema naznaka ni od prvog slova.
The more things change, the more they stay the same.
Ova mrzna reklama "Mi smo dio ekipe". Premrzna je... i peksina. Makaronu (debeljka) da ne spominjem... Kako zategnu usnicu, ljubi ga majka!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
serhi +1
![]()
No signature here.
nervira me sto ne znam oce li euro puci, oce li cijela eu pa i svjetska ekonomija puci... jer sad ne znam kako da se organizujem...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ubico.
Kako bih ja volio da se zovem Coutinho.
kao sam se samo malo prije iznervirao to je bruka!!Sjedem ja na solju i zacu se pljas a onda me okupa voda po GOOzici.aaaa ima sam solju iscupat
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks