View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 940 of 2251 FirstFirst ... 440840890930936937938939940941942943944950990104014401940 ... LastLast
Results 23,476 to 23,500 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Pazite ovako momci moji dobri, o Djalovicu i Damjanovicu moze da se raspravlja, nisu ni jedan ni drugi neke igracine, meni je bolji ovaj prvi vama ovaj drugi i super. Ali ovo shto pricate o Vukcevicu(to jeste jedan prica a drugi podrzava) pokazuje ne da ste neozbiljni, nego da vam je znanje o fudbalu jaaaako limitirano(da ne upotrijebim neku goru kvalifikaciju). Signore moguce da goris, u tom slucaju sam se upecao-svaka chast. Ali ako to nije slucaj, moj je iskreni savjet da se prebacis na tenis
    a pazi ovo moj dobri i posteni, moje znanje u fudbalu jeste limitirano to priznajem. ja vukcevica volim kao igraca, ima dribling ima sut sve on to ima ali nista pokazao nije vec par godina. imao je jednu sezonu u sporting odlicnu i to je to. posle se pokacio sa jednim trenerom, drugim , trecim. evo sada u englesku doveden kao neko pojacanje jer je ta pozicija njima bila upraznjena i morali su dovesti igraca. posle odlicne partije u kupu dje ga svi hvale on opet ne igra. valjda su ti treneri malo manje limitirani od mene pa znaju da ne treba da igra.
    sto se reprezentacije tice od kad je ja gledam a gledam je od pocetka najbolju partiju je pruzio protiv engleza u london. i to u odbrani iako je on ofanzivni vezni.
    ali opet ali, mi nemamo adekvatnog igraca na tu stranu koji bi mogao da ga zamjeni, tako da je i on odlican tamo mada previse davi loptu.
    mislim kad bi on usao u formu i da pocne da igra onako kako svi znamo da moze druga je to prica, sad je realnost da je prosjecan igrac i nista vise.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    ja neznam nesto za djordjevica...poredite samo jovetu i njega u svojim godinama...al nadamo se =)
    joveta se ne moze porediti u tim godinama skorosa nikim. ne sa nasih prostora nego mnogo sire.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ova pricha (boldovano) ti bash nishta ne treba, momak je stvorio ime u J.Koreji , prima bash bash dobre pare, koje u Evropi ne mozhe nidje dobit, tako da za tu svotu novca koju on prima, mora bit zachkoljica sa klubom i slichnim stvarima, shto oko ugovora shto oko kluba, jer im je dzabe ako se on povrijedi a oni ga placaju debelo, on je 100x rekao, da pitanje igranja za reprezentaciju nije nikad bilo problem, imao je problema sa klubom.
    Shto njemu znachi da on dolazi da igra za CG sa 30 godina (ako je to radio iz koristi i plasmana na EURO kao shto ti tvrdish) kad se on materijalno obezbijedio u Seulu i bilo bi debilno da dozvoli sebi da mu takav ugovor propada zbog nechega shto ne voli po tebi.
    Putuje momak po 12h avionom i rizikuje svoju chapru i povredu koja mozhe uticat na njegovu finansijsku egzistenciju , tako da je suludo prichat da dolazi ovamo radi necheg drugog, osim iskljuchivo radi toga shto dolazi radi CG reprezentacije.

Kakav heroj.
    Sreca pa ovi drugi sto dolaze,ukljucujuci vise puta popljuvanog Vucinica,Jovetica...ne rizikuju nista i igraju za kikiriki i u ligama po kvalitetu daleko iza korejske.
    Tu pricu o problemima sa klubom nek okaci macku na rep.Klub nema nacina da mu zabrani da igra za reprezentaciju u FIFA terminima a to je u nasem slucaju 95% prijateljskih i sve zvanicne utakmice.Ne mogu ni da ga finansijski kazne zbog povrede u takvoj utakmici(a i koje su uopste sanse da se povrijedi?).To sto putuje 12 sati je takodje strasan argument.Nevjerovatnih 12 sati?Cudo kako ti isti Koreanci,Japanci,Australijanci...o juznoamerickim selekcijama u kojima igraju najvece svjetske zvijezde da ne govorim,nemaju tih problema sa svojim igracima koji dolaze iz Evrope.Nasli nacin da ih teleportuju ili kako vec?Pa cak i u nasoj reprezentaciji imas primjer Boskovica koji je putovao iz SAD,evo zadnji put povrijedjen i u sukobu sa rukovodstvom kluba(a svakako i slabije obezbijedjen od Damjanovica).Nemoj meni ovo pricat da te zamolim,nego malo realnije pogledaj stvari.
    Ovo drugo sto si napisao prosto ne znam da li si ozbiljan?Pa znas li sta igranje na EP u fudbalu znaci za svakog fudbalera?To bi mu bilo kruna karijere i svaki gol na tom prvenstvu vredniji nego sve sto je u Koreji postigao.To je uostalom i sam pokazao cim svi ti silni problemi sa klubom bise prevazidjeni onog momenta kad se priblizismo EP-u.Na kraju,Damjanovicu nista ne zamjeram,jer je on iz BIH i jedan od rijetkih koji ne potencira neke posebne veze sa Crnom Gorom,tako da odje nije zbog patriotizma,to je bar sigurno.Jos ce ispast da on nama cini uslugu sto igra za nas.
    Samo se nadam da naredne kvalifikacije ne krenu lose(ne zbog Damjanovica),jer bi vidio onda da li bi se odazivao.
    Last edited by GreatMontenegro; 22-11-11 at 01:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Kakav heroj.
    Sreca pa ovi drugi sto dolaze,ukljucujuci vise puta popljuvanog Vucinica,Jovetica...ne rizikuju nista i igraju za kikiriki i u ligama po kvalitetu daleko iza korejske.
    Tu pricu o problemima sa klubom nek okaci macku na rep.Klub nema nacina da mu zabrani da igra za reprezentaciju u FIFA terminima a to je u nasem slucaju 95% prijateljskih i sve zvanicne utakmice.Ne mogu ni da ga finansijski kazne zbog povrede u takvoj utakmici(a i koje su uopste sanse da se povrijedi?).To sto putuje 12 sati je takodje strasan argument.Nevjerovatnih 12 sati?Cudo kako ti isti Koreanci,Japanci,Australijanci...o juznoamerickim selekcijama u kojima igraju najvece svjetske zvijezde da ne govorim,nemaju tih problema sa svojim igracima koji dolaze iz Evrope.Nasli nacin da ih teleportuju ili kako vec?Pa cak i u nasoj reprezentaciji imas primjer Boskovica koji je putovao iz SAD,evo zadnji put povrijedjen i u sukobu sa rukovodstvom kluba(a svakako i slabije obezbijedjen od Damjanovica).Nemoj meni ovo pricat da te zamolim,nego malo realnije pogledaj stvari.
    Ovo drugo sto si napisao prosto ne znam da li si ozbiljan?Pa znas li sta igranje na EP u fudbalu znaci za svakog fudbalera?To bi mu bilo kruna karijere i svaki gol na tom prvenstvu vredniji nego sve sto je u Koreji postigao.To je uostalom i sam pokazao cim svi ti silni problemi sa klubom bise prevazidjeni onog momenta kad se priblizismo EP-u.Na kraju,Damjanovicu nista ne zamjeram,jer je on iz BIH i jedan od rijetkih koji ne potencira neke posebne veze sa Crnom Gorom,tako da odje nije zbog patriotizma,to je bar sigurno.Jos ce ispast da on nama cini uslugu sto igra za nas.
    Samo se nadam da naredne kvalifikacije ne krenu lose(ne zbog Damjanovica),jer bi vidio onda da li bi se odazivao.
    Ti imash svoje misljenje, ja moje.

Shto se tiche ovoga drugog, zivi bili pa vidjeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post

Shto se tiche ovoga drugog, zivi bili pa vidjeli.

Nadam se da necemo gledat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Momak je ozenjen djevojkom iz Kotora i cesto je odje. Prica o njegovom motivu je suvisna, zamolio bih vas da je batalite jer stvarno njoj nema mjesta.

Uostalom, svi smo vidjeli kakav je bio kad je radio intervju s Djurkovicem.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vidi, pricajte vi sta hocete ali svi oni srcem igraju. pa suze posle ceha su sve rekle/

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Kakav heroj.

Boske je Crnogorac i neko ko vrlo lako moze da zavoli nesto i da to primi k srcu. U trenucima kada je otkazivao nije ni bio prva opcija. Tih 12 sati sto spominjes su stvarno nesto sto je i premnogo Ni da iz Japana stze. Vjerovatno bi to bila najudaljenija destinacija. I tu su razna presijedanja, vremenske zone... Cesto je bilo situacija kada se nema previse slobodnih dana pred utakmicu. Tipa 2-3. Mislim da dolazenje njega u tim situacijama ne bi i imalo smisla... I ti igraci sto ih spominjes za nijansu manje putuju od Boskea, plus sto cesto onda njihove partije budu krajnje blijede u odnosu na klupske... Takodje bih skrenuo paznju na te sanse, koje si spomenuo... Djalo cak nije uspijevao ni da udje u sanse. I Boske ima ukupno nekih max 300 min u reprezentativnom dresu, dok ovaj Djalo 7-8 puta vise... I jeste mu Ceh skinuo onamo sut, ali isto je odlicno ispratio akciju i bio dovoljno brz da se uopste nadje u sansi. Isto je zamalo zabio iz nicega, primivsi je majstorski grudima, pa udario iz okreta lijevom... U Ceskoj mu se pripisuje nezgodan volej, kao da je to lako poklopiti. On je cak odreagovao krajnje fudbalski. Iz prve, bez petljanja...
    Glupo je pricati za njega takve stvari. Nije pravljen tim sa njim, svih ovih godina. I kada je dolazio, bio je rezerva. U klubu mi itekako mogu napraviti probleme. A tek je evo dije godine uspio da potpise dobar ugovor, jer je do sad vjerovatno igraoza mizerne cifre. Trba li da se svega toga odrekne, svom đetetu ne obezbijedi blagostanje, on kasnije radi kao ekonom u nekom klubu, ..., samo da bi dosao pred mec u CG, neispavan, i ne usao u protokol?! Boli uvo Korejance za Fifu i Uefu... A sjecate se kad dade onaj Korejanac gol Italiji?! Kako je on popio otkaz, u sred moderne Evrope... A Vucinic i Jovetic su za dva sata tu, a termini su bas kreirani da ih se evropski klubovi pridrzavaju. Mogu se kladiti da se u Koreji naveliko igra fudbal, kad bude neki termin za reprezentacije...
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 22-11-11 at 07:52. Reason: đ umjesto dj. Samo za Amnesiac-a :)

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

ispade djalovic bolji od maradone...

ajmo malo o bataku, cannavaro i maldini su 0 (slovima NULA) za njega...
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da ljudi tvrde da je Djalovic bolji od Damjanovica. Jeste, taj Damjanovic nije dao gol kada je trebao, u poslednjih nekoliko utakmica sto je imao finu minutazu, ali sudeci po tim utakmicama, onda bi mogli zakluciti i da su Jovetic i Vucinic losi i nikakvi igraci, jer su igrali jos gore od Damjanovica. Djalovicu svaka cast na zalaganju i trcanju, na to mu skidam kapu, ali 100 puta smo se mogli uvjeriti da on jednostavno nema kvalitet koji nama treba. Uostalom, dovoljno je pogledati sledecu statistiku u klubovima samo za ovu sezonu :
    Damjanovic - 27 utakmica, 17 golova
    Djalovic - 24 utakmice, 0(!) golova

Svaka druga price odje je suvisna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja neznam nesto za djordjevica...poredite samo jovetu i njega u svojim godinama...al nadamo se =)
    Tesko se mogu porediti njih dvojica, u svakom smislu. Sto neko rece, Jovetic je u svojoj generaciji bio medju sigurno 3 najtalanentovanija igraca u Evropi. Ali taj Jovetic to sigurno ne bi napravio da je ostao u Mladosti, ili da je igrao za Buducnost, pa neka se ljuti ko hoce. Ja znam nekoliko momaka koji su iz nasih klubova presli u ova 3 najjaca beogradska, i samo nakon pola godina njihov fudbalski napredak je bio enorman. Tamo se mnogo ozbiljnije radi, a o zapadnoj Evropi vec i da ne pricamo. Uz svo uvazavanje FK Mogren i Brana Milacica, ali Djordjevic a takodje i Bakic bi trebali sto prije da bjeze u neki ozbiljniji klub, za dobrobit crnogorskog fudbala. Jer sumnjam da ce u Budvi postati pravi igraci, bar ne u onom obimu koji im po talentu odgovara...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ajmo sad svi po Branu Milacicu ka po pranju, kao da je sto on kriv. Kakav smo mi mentalitet...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Tesko se mogu porediti njih dvojica, u svakom smislu. Sto neko rece, Jovetic je u svojoj generaciji bio medju sigurno 3 najtalanentovanija igraca u Evropi. Ali taj Jovetic to sigurno ne bi napravio da je ostao u Mladosti, ili da je igrao za Buducnost, pa neka se ljuti ko hoce.......
    To se nikad ne zna jer na primjer Bećo je dozivio punu afirmaciju bas dok je igrao za Budućnost. Pamtimo samo one koji su uspjeli kad otisli, ali vjerovatno ima i jako puno talenata koji ga utulili kad otisli u veliki klub prije nego "odrasli". Jovetić je vanserijski talenat ne samo kod nas već i mnogo sire i dobro kazes da je tesko njega poredjivati sa nekim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Tih 12 sati sto spominjes su stvarno nesto sto je i premnogo Ni da iz Japana stze. Vjerovatno bi to bila najudaljenija destinacija. I tu su razna presijedanja, vremenske zone...
    Haha, samo cu se nasmijat.
    12 sati je nista. Bas nista u poredjenju sa..... ne smijem ni da recem e mi put pre$edne svaki put kad za CG krenem.
    Eee da mi je "samo" 12 sati da putujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Ajmo sad svi po Branu Milacicu ka po pranju, kao da je sto on kriv. Kakav smo mi mentalitet...
    Ukoliko se ovo odnosilo na mene, jer ne vidim da je bilo ko drugo odje pominjao Brana, grijesis. Ja bas postujem Brana iz tog razloga sto mislim da je jedini trener u ligi koji daje pravu priliku mladim igracima i samim tim radi za boljitak crnogorskog fudbala. Da nije on trener Mogrena ja garantujem da bi Djordjevic i Bakic uvelio grijali klupu, u najboljem slucaju. Valjalo bi da imamo vise takvih trenera u prvoj ligi, ali sto je tu je.

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    To se nikad ne zna jer na primjer Bećo je dozivio punu afirmaciju bas dok je igrao za Budućnost. Pamtimo samo one koji su uspjeli kad otisli, ali vjerovatno ima i jako puno talenata koji ga utulili kad otisli u veliki klub prije nego "odrasli". Jovetić je vanserijski talenat ne samo kod nas već i mnogo sire i dobro kazes da je tesko njega poredjivati sa nekim.
    Tacno, ali opet je velika razlika tu izmedju recimo Jovetica i Beciraja, bar dvije klase je Stevan ispred. Iz nase lige mogu izaci solidni igraci, ali extra klasa kao Vucinic i Jovetic se nece stvoriti na ovim nasim livadama, jer je davno proslo vrijeme Savicevica i Mijatovica, kada je to bilo moguce. Ali ono sto moram da pohvalim jeste da se sve cini kako bi se uslovi kao i strucnost poboljsali do neke mjere, tako da je stanje ipak bolje nego sto je bilo prije 5 godina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ukoliko se ovo odnosilo na mene, jer ne vidim da je bilo ko drugo odje pominjao Brana, grijesis. Ja bas postujem Brana iz tog razloga sto mislim da je jedini trener u ligi koji daje pravu priliku mladim igracima i samim tim radi za boljitak crnogorskog fudbala. Da nije on trener Mogrena ja garantujem da bi Djordjevic i Bakic uvelio grijali klupu, u najboljem slucaju. Valjalo bi da imamo vise takvih trenera u prvoj ligi, ali sto je tu je.
    Mogu se zakleti da sam citirao drugog forumasa, a ne tebe, tako da nije u redu da me prozivas ovako. A koliko ti postujes Brana, to ostavimo za neku drugu pricu, jer sad svi odjednom postuju Brana, a kad nam je Deportivo zabio tri gola u Andaluziji, onda se odje igralo oro fudbalskih kriticara i pljuvaca u dalj
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu se zakleti da sam citirao drugog forumasa, a ne tebe, tako da nije u redu da me prozivas ovako. A koliko ti postujes Brana, to ostavimo za neku drugu pricu, jer sad svi odjednom postuju Brana, a kad nam je Deportivo zabio tri gola u Andaluziji, onda se odje igralo oro fudbalskih kriticara i pljuvaca u dalj
    Nikoga ja nisam prozivao, vec sam napisao "ukoliko se odnosi na mene", a i ne vidim sto sam to rekao pa si se nasao uvrijedjen. Ja sam za Brana rekao sto mislim, a za to oro sto se odje igralo ja ne znam niti sam u njemu ucestvovao, sto ces i sam primijetiti do datumu kada sam se registrovao na forum.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnović: Napašćemo drugu poziciju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je nakon povrede Branka Boškovića slabija je u igri po bokovima i na tim pozicijama treba pronaći adekvatna rješenja uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, rekao je selektor Branko Brnović.

On je kazao da Crna Gora sa igračima koji su sada u reprezentaciji i nekoliko novih fudbalera može postići dobar rezultat u kvalifikacijama za Svjestko prvenstvo, gdje igra u grupi sa Engleskom, Ukrajinom, Poljskom, Moldavijom i San Marinom.

“Napašćemo drugu poziciju i nadam se da ćemo to ostvariti”, rekao je Brnović agenciji MINA.

On je kazao da će najvjerovatnije zadržati isti stručni štab, odnosno da ćemu u radu sa reprezentacijom pomagati Savo Milošević, Anto Drobnjak, Radisav Dragićević i Dragoje Leković.

Upitan na kojima pozicijma bi trebalo pojačati konkurenciju u državnom timu, Brnović je rekao da je reprezentacija, posebno nakon povrede Boškovića, slabija u igri po bokovima.

Radi se o igri po lijevom boku u napadu i desnom i odbrani i u napadu. Kada se povrijedi Savo Pavićević onda moramo da (Stefana) Savića stavljamo na desnog beka”, objasnio je Brnović.

On je kazao da treba pokušati sa mlađim igračima i probati da se nađu adekvatna rješenja za te pozicije.

Na pitanje da li već ima u vidu nekog od igrača iz mlade reprezentacije, Brnović je rekao da ima u vidu dosta igrača ali da je rano da govori o imenima.

Ima mladih igrača kao i nekoliki njih koji igraju vani. Imena ima i polako ćemo da sastavljamo reprezentaciju koja će igrati zapaženu ulogu u kvalifikacijama. Moguće je da će uskočiti najviše četiri nova imena”, rekao je Brnović.

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-napascemo-drugu-poziciju-clanak-48169

Dobro je sto vec razmisljaju o pokrivanju tih pozicija na kojima smo tanki i drago mi je sto vec prate neke igrace koje ce vjerujem zvati u narednim prijateljskim mecevima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazda će mi Đalović bit draži igrač od Damjanovića! Uvijek sam govoriod a ga volim, i dok su ga svi kritikovali i sad ga kritikuju, ja sam na njegovu stranu! Ja čak mislim da se on najviše trudi za reprezentaciju! Niko nema igrača koji može da istrči onoliko, bio to prvi ili zadnji minut utakmice! Ne umori se nikad! Jedina loša stvar kod njega je realizacija.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Vazda će mi Đalović bit draži igrač od Damjanovića! Uvijek sam govoriod a ga volim, i dok su ga svi kritikovali i sad ga kritikuju, ja sam na njegovu stranu! Ja čak mislim da se on najviše trudi za reprezentaciju! Niko nema igrača koji može da istrči onoliko, bio to prvi ili zadnji minut utakmice! Ne umori se nikad! Jedina loša stvar kod njega je realizacija.
    nije on maratonac nego nego fudbalski napadac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nikoga ja nisam prozivao, vec sam napisao "ukoliko se odnosi na mene", a i ne vidim sto sam to rekao pa si se nasao uvrijedjen. Ja sam za Brana rekao sto mislim, a za to oro sto se odje igralo ja ne znam niti sam u njemu ucestvovao, sto ces i sam primijetiti do datumu kada sam se registrovao na forum.
    Prihvatam tvoje izvinjenje, a sto se tice datuma registracije - ne vidim kakve to veze ima sa mojim postom
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Jedina losa stvar kod centarfora - realizacija? U pravu si, i nije to neki problem

To je kao da si rekao da mnogo volis hamburger u bifeu na autobuskoj stanici, samo je problem sto stavljaju premalo mesa
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prihvatam tvoje izvinjenje, a sto se tice datuma registracije - ne vidim kakve to veze ima sa mojim postom
    Ne izvinjavam se nikom ukoliko nemam valjan razlog za to, pa ni tebi, ali ti vec shvati kako hoces, ja nemam nikakav problem sa tim. Samo dok se razumijemo. A ovo drugo shvatio ti ili ne -nemam namjeru da crtam. Nista licno, samo vrlo lose crtam.
    Inace tek sad primijetih tvoju "titulu" ispod nickname-a. Bas odgovara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jedina losa stvar kod centarfora - realizacija? U pravu si, i nije to neki problem

To je kao da si rekao da mnogo volis hamburger u bifeu na autobuskoj stanici, samo je problem sto stavljaju premalo mesa
    Ili da ga ne stavljaju uopste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne izvinjavam se nikom ukoliko nemam valjan razlog za to, pa ni tebi, ali ti vec shvati kako hoces, ja nemam nikakav problem sa tim. Samo dok se razumijemo. A ovo drugo shvatio ti ili ne -nemam namjeru da crtam. Nista licno, samo vrlo lose crtam.
    Socy, zao mi je zbog tebe i crtanja, sigurno su umjetnost i Udruzenje likovnih Umjetnika na gubitku, ali to odje nije tema, vec fudbal, Brano Milacic i nasa reprezentacija. To su teme po kojima ocekujemo da se izjasnis, kad vec dolazis na ovaj sportski forum, a ne odje da nam mazes oci - te hoces da se izvinis, te neces da se izvinis.
    Vecina ljudi je zla

Page 940 of 2251 FirstFirst ... 440840890930936937938939940941942943944950990104014401940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)