Eto ljudi uspijeh danas da spustim kola iz PG do KO bez tablica. Imao sam druga ispred pa kad vidimo patrolu samo mu pridjem u branik![]()
Treci put su mi uzeli vozacku , sva tri puta u manje od god. dana , ocu li moc da je podignem ovaj put?
Last edited by king; 21-11-11 at 20:57.
Meni su prije 5-6 godina napisali kaznu zbog iste stvari, jer sam vozio auto kupljeno na placu, bez reg. oznaka, sa sve full papirima i racunom, i platio sam kasnije 70 eura kod sudije za prekrsaje... Tako da ne znam sto je ovo sad neka pomama, normalno je da ne moze bez registracija vozilo, a posebna je stvar raspolozenje policijskog sluzbenika i neupucenost osobe koja kupuje...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja samo kazem da je to po zakonu kaznjivo, a to sto se kao i za pojaseve i sl. policajci oglusuju jer im "nije isplativo", to je druga stvar... Po pravilu, auto bez reg. oznaka se samo moze voziti na slep sluzbi, kako mi je policajac ljubazno pojasnio... Pa posto se zakon parcijalno primjenjuje, onda dolazi do zabune... Zna se ko moze voziti u CG auto bez tablica, ko moze preticati preko pune, itd itd, da ne duzim sad pricu...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bolje Fabia zna, đe ti njemu da objašnjavaš. Pušti đaola...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
http://www.vijesti.me/vijesti/lokaci...i-clanak-48118
zna li ko izbacuje li ovo policija na nekom sajtu svakodnevno?
dostavlja se taj spisak auto motu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
.
Na sajtu UP redovno azuriraju
http://www.upravapolicije.com/index....i=99&jezik=lat
_________
Jel to znaci da ja vidim gdje su, i mogu bez zimske opreme da vozim jer znam da me nece zaustavit :/
Njak Njak Njak
koliko je to tacno ko zna
tj koliko oni to postuju![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prema njihovim najavama od Kotora do Bijeloga Polja nema radara. How yes no.
Službenici policije za nadzor i kontrolu bezbjednosti u drumskom saobraćaju prethodnog dana su:
Nek bude prosjecna 30e. 331*30=9930e na dan. Kakav biznis.
Podnijeli prekršajnih prijava 74 Izdali naloga za naplatu novčanih kazni 331 Oduzeli vozačkih dozvola 69 Oduzeli reg. tablica 1
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kaze:
Oduzeli reg. tablica 1
E sad, kako ce taj frajer da odveze auto kuci?
TAKUMI
Iskljucuje se iz saobracaja kad se skinu tablice.
po propisu, bi trebalo da imaju svoje vozilo tj pauka,kad iskljucuju iz saobracaja, meni se desilo da ma zaustave u BD,a ja bio bez vozacke,i on kaze ajde prati nas do policije (da mi oduzmu auto jer vozim za vrijeme oduzete vozačke), a to bilo posle ponoći,i nije radio pauk, i ja ovome rekoh, ne mogu nemam goriva. I one mi skine tablice. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koji bolesnici!
TAKUMI
Koji bolesnik!! [kedaun]![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Moze i to.
TAKUMI
ovaj spisak je mozda tacan...al on je vjerovatno 25% svih radarskih kontrola....dovoljno je sto nema nijedne na relaciji PG - Golubovci...ili ih nidje na primorju nema...al zato na zabljak iskacu iza svake krivine...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks