Kakvi ste ti i fabija hejteri sto je tohahaha , Kao prvo niko ne objasnjava fino sto je i kako radio i zbunjujete jedni druge , software reset i hard reset se kao prvo nisu se sami od sebe desili , nego si ih ti radio da bi popravio gresku resetovanja na taj tvoj android . Moj se npr. na galaxy s2 nikad resetovao nije a kad sam uzeo telefon firmware mu nije cak ni imao oznaku za trziste no je bio prva verzija neka demo . Nisi spomenuo da si instalirao milijardu programa i apk fajlova bog zna odakle , mozda si nedje sidu zakacio
. Skoro svaki android ima file menager , neznam zasto tvoj neme , naravno neki napredniji se skida sa marketa i problem je rijesen . Ti me pitas zasto je meni telefon prazan a ti si tvoj napunio citav ili kako si rekao "Developer edition" , a ja ga nisam napunio jer ima sve sto treba i bez toga . Ja nisam nijedan rom probao bez cynogen (jer nije trebalo a caynogen mi je bila zelja ) , nisi probao ni ti mod , ne mozes da kazes da je smece , mod je odlican , jos nema stable relese , kad bude bice dobar , do tada ima mnogo bugova , ali do duse ko god da je mijenjao stock rom na kraju se skoro uvjek na njega vratio sto znaci da nije smece ko sto kazes . Meni na moj tel. luncher ne treba , ali instalirao sam ga zbog jedne nebitne stvari . . . Ljudi mijenjaju romove jer uvjek oce bolje ili mozda drugacije da podese po svome ukusu . Bolji ti je taj telefon od toga sto si imao sigurno , a bolji i od bilo kojeg simbiyana . Neznam sto se odje raspravlja non stop o symbianu i iphone https://www.facebook.com/photo.php?v=117289998383378 Znaci taman bi ti ovako uradio da ga kupis . Ja upadnem da vidim ima li kakvih novosti odje :P i samo vidis spamovanje od vas dva hejtera
![]()

Reply With Quote
hahaha , Kao prvo niko ne objasnjava fino sto je i kako radio i zbunjujete jedni druge , software reset i hard reset se kao prvo nisu se sami od sebe desili , nego si ih ti radio da bi popravio gresku resetovanja na taj tvoj android . Moj se npr. na galaxy s2 nikad resetovao nije a kad sam uzeo telefon firmware mu nije cak ni imao oznaku za trziste no je bio prva verzija neka demo . Nisi spomenuo da si instalirao milijardu programa i apk fajlova bog zna odakle , mozda si nedje sidu zakacio
. Skoro svaki android ima file menager , neznam zasto tvoj neme , naravno neki napredniji se skida sa marketa i problem je rijesen . Ti me pitas zasto je meni telefon prazan a ti si tvoj napunio citav ili kako si rekao "Developer edition" , a ja ga nisam napunio jer ima sve sto treba i bez toga . Ja nisam nijedan rom probao bez cynogen (jer nije trebalo a caynogen mi je bila zelja ) , nisi probao ni ti mod , ne mozes da kazes da je smece , mod je odlican , jos nema stable relese , kad bude bice dobar , do tada ima mnogo bugova , ali do duse ko god da je mijenjao stock rom na kraju se skoro uvjek na njega vratio sto znaci da nije smece ko sto kazes . Meni na moj tel. luncher ne treba , ali instalirao sam ga zbog jedne nebitne stvari . . . Ljudi mijenjaju romove jer uvjek oce bolje ili mozda drugacije da podese po svome ukusu . Bolji ti je taj telefon od toga sto si imao sigurno , a bolji i od bilo kojeg simbiyana . Neznam sto se odje raspravlja non stop o symbianu i iphone

Bookmarks