Dejo je vrlo korektno odgovorio na ničim izazvane prozivke (osim čaršijskim abrovima) da je narkoman...i samo da podsjetim da sam na ovom forumu prvi put čula , unazad, na 900 i nekoj strani, da Dejo "vuče crte", da se drogira kao da je to opštepoznata činjenica....i samo nenormalan čovjek bi to prećutao..ukoliko Dan ne prihvati ovu njegovu ponudu, on bi MORAO da ih tuži, neće biti prvi, a ni poslednji, ali to je više nego nebitno, bitno je da se ne smije po ljudima tek tako pljuvati!
Što se mene tiče, tekst u Danu me je vro zamislio, i upravo je ovo reakcija koju sam očekivala.
Dejo je Predsjedik FSCG, smijenio je selektora, pitan je za razloge uz jasno neodobravanje jednog dijela javnosti i bio prinuđen da kaže razloge...kao odgovor na to, javljaju se vrlo jasne optužbe da se on drogira i nema kredibilitet da smjenjuje nekoga zato što pije....eeee, pa izvini bato, piti i drogirati se nije isto! Odgovoriti na pitanje i prenositi čaršijske abrove nije isto! Uostalom, evo, neka idu nedje, neka provjere lijepo situaciju i napišu, "smijenjen predsjednik FSCG zbog konzumiranja narkotika" imaće ekskluzivu ono što novinari vas život čekaju!
Bravo Dejo, ne znam da li sam rekla da smatram da je Dejo mnogo uradio za fudbal u Crnoj Goru, što kao igrač, što kao selektor i njemu se mora vjerovati! Finansijski je sređen, ima kredibilitet u fudbalskom svijetu, autoritet među crnogorskim fudbalerima i jednostavno je legenda, živa legenda, i kao takav je najbolji za ovo mjesto! Po mom mišljenju naravno, koje niti koga vrijedja (bar ne bi trebalo) niti koga obavezuje
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks