View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 934 of 2251 FirstFirst ... 434834884924930931932933934935936937938944984103414341934 ... LastLast
Results 23,326 to 23,350 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne radi se o uspjehu ili neuspjehu nego o Savićevićevim izjavama na račun Kranjčara kako se nije trijeznio, bla bla bla. Što nije sta' i razmislio jel u redu da daje takve izjave, prvo zbog razlike u godinama pa onda zbog svega ostalog? A sad kad je Dan napisa' iste stvari za njega, buni se.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    a mi smo svi najpametniji kad se sve zavrsi. sad svi znaju bolje od deja. a zamisli da je krajnjcar kojeg toliko volis ostao, pa pukao protiv engleza i svajcaraca? s obzirom na odnose u repki i formu ne bi bilo uopste iznenadjujuce. iz tog ugla znaci da nas unaprijedio jer je doveo brnu, i otisli smo u baraz. kad bi bilo da je bilo i sta bi bilo su prazne price. o tome mozemo danima. ovo je sto je. i tacka. mislim da za malu repku sa ultra limitiranim brojem igraca postizemo nevjerovatne rezultate. Moras da shvatis da je dejo imao i ogromne zasluge za primarnu selekciju igraca. i u klupskom fudbalu situacija je sve bolja, iako se tako ne cini, ali mnogi klubovi su barem sredili terene, pocela su neka ulaganja i u drugu ligu, a mnogo je manje namjestanja u poredjenju sa ligama u okruzenju. opet ponavljam radi se o crnoj gori, drzavi koja je do prije 5 godina imala 2 i po kluba. predlozio bih ti da pogledas duletovu 10togodisnju istoriju vodjenja partizana. mozda i naucis nesto o procesu. i postovanju.
    Prijatelju Cico nas je doveo do baraza niko drugi jer je cico osvojio sve te bodove a ne Brnovic.I svaki normalan mozak koji umije da sabere 2 i 2 zna da je Dejo pogrijesio jedino on ne zna pa napada sad svakoga od Cica pa do fudbalera koji su kako kaze on odigrali lose.A sto se klupkog fudbala tice nemam snage da komentarisem jer nam je na srasne grane.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Sta je ovo Dzudovic dao go

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Ne radi se o uspjehu ili neuspjehu nego o Savićevićevim izjavama na račun Kranjčara kako se nije trijeznio, bla bla bla. Što nije sta' i razmislio jel u redu da daje takve izjave, prvo zbog razlike u godinama pa onda zbog svega ostalog? A sad kad je Dan napisa' iste stvari za njega, buni se.
    Najveci problem kod ovakvih tipova kao stoje prekidi stvarnosti je da oni automatski kad neko napadne funkcionera FSCG(mada se ne ponasa tako nego kao neki propali bokser aristona) oni u svoj mozak stvaraju sliku kako neko napada Crnu Goru i brane je svim silama.Iako i sami znaju da je Dejo klosar koji je kriv za nase neodlazenje na jedno veoma bitno takmicenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se sa prekidomstvarnosti.Optuziti nekog da je narkoman nije mala stvar.Dejo je rekao za Cica samo ono sto se znalo vec i o cemu Hrvatska bruji, ajde da to nije istina sto Cico nije nasao posao u Evropi no otisao u Irank wtf omg .A Dejova konferencija odlicno da se stavi tacka na tu pricu , ako su novinari Dana dosledni pirhvatice opkladu.Ako nisu , neka idu na lecenje na Dejov racun opet.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Djalovic dao hattrick za Amkar

nije ne, ali nema mad_doga da nas obavijesti, reko da ga preteknem
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Prijatelju Cico nas je doveo do baraza niko drugi jer je cico osvojio sve te bodove a ne Brnovic.I svaki normalan mozak koji umije da sabere 2 i 2 zna da je Dejo pogrijesio jedino on ne zna pa napada sad svakoga od Cica pa do fudbalera koji su kako kaze on odigrali lose.A sto se klupkog fudbala tice nemam snage da komentarisem jer nam je na srasne grane.
    Ako me sjecanje dobro sluzi Brnovic je slavio sa igracima posle utakmice sa Engleskom. Za divno cudo Cico nije bio u Podgorici taj dan. A brnovic je bio na klupi. Kad sve saberemo i oduzmemo jasno je da nas je taj poen odveo u baraz. to je moja racunica, a 2 i 2 odavno znam koliko su.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Ako me sjecanje dobro sluzi Brnovic je slavio sa igracima posle utakmice sa Engleskom. Za divno cudo Cico nije bio u Podgorici taj dan. A brnovic je bio na klupi. Kad sve saberemo i oduzmemo jasno je da nas je taj poen odveo u baraz. to je moja racunica, a 2 i 2 odavno znam koliko su.
    Pa i ne bih bas rekao da umijes sabirat,jer je cico tj koji je osvojio 11 bodova a zamisli Brnovic u zadnje dvije utakmice samo 1 a posle toga uspio u baraz glat da ispadne.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

@bo8an
    Meni uvecane stranice, pa tvoja vijest o djalovicevom hettriku bas bila upala u oko...

Dejo je javna licnost koju sam ja najvise puta srio u zivotu. I to van konkurencije. Bas danas je, dok se vjerovatno "pripremao" za susret s novinarima, "leskario" ispod zapadne tribine. Duugo vremena... Ocigledno da, iako bih po postovima, Danu, ..., mogao da zakljucim da je veoma omrazen lik, ne brine previse za svoju sigurnost... Drugim rijecima, vama sto ga bas nesto pljujete je na "izvolte" Dan je cak pozivao na mejdan, ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    dajem im ponudu da meni uplate 500 hiljada dolara, a ja ću veći dio tih para potrošiti na liječenje njihovih bolesnih glava i mozgova, ostatak ide u dobrotvorne svrhe'
    Dejo nikada nije bio majstor u krocenju rijeci, blizi mu je ulicni zargon, ali budimo objektivni, on je covjek koji ima stav i ne ustrucava se da ga saopsti. I za to ima moje postovanje.
    Mozda ovo nije prihvatljiv nacin obracanja javnosti, ali svi znamo da je ovo istina. Ovi ljudi jesu bolesni, a pritom u svojoj novini, koja ima najveci tiraz u Crnoj Gori, bez ikakvih zadrski i dokaza optuzuju covjeka za raznorazne gluposti i sl., projektujuci svoje frustracije i opsesije na ionako frustriranu (i ideoloski usmjerenu) citalacku publiku koja ce informaciju, kakva god ona bila, bez pogovora prihvatiti.

Sto se mene tice, Dejo, bravo!

________

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    @bo8an
    Meni uvecane stranice, pa tvoja vijest o djalovicevom hettriku bas bila upala u oko...

Dejo je javna licnost koju sam ja najvise puta srio u zivotu. I to van konkurencije. Bas danas je, dok se vjerovatno "pripremao" za susret s novinarima, "leskario" ispod zapadne tribine. Duugo vremena... Ocigledno da, iako bih po postovima, Danu, ..., mogao da zakljucim da je veoma omrazen lik, ne brine previse za svoju sigurnost... Drugim rijecima, vama sto ga bas nesto pljujete je na "izvolte" Dan je cak pozivao na mejdan, ali...
    Ovo sto pises nema smisla bar meni..Ocekujes li da idem da ga fatam da se bijemo,ja samo komentarisem njegovo ulicarsko ponasanje.Sto se mene tice Dejao je kao fudbaler bio genije i obozavao sam ga toliko da kad je pao sa motora ni delije ni varvari nisu razmisljali da izbace nikakvu parolu,nego smo se nasli ja i 3,4 druga i ispisali jendnu jadnu i izbacili je na sjever.Ali jednostavno te neko razocara svojim ponasanjem i odlukama posere se u tvoje snove.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Hahahaha. On je ka' Mugi, specijalista za stanove. "To je skoro dvije hiljade kvalitetnog stambenog prostora"... Dobra mu matematika, kad racuna kvadrate. A svi nesto "Dejo glup"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesta ali cico je bio najgori kad je bilo najpotrebnije. i vidim gore da vrijedjas da branim deja samo zato sto sam crnogorski nacionalista i zato sto je on funkcioner koji predstavlja crnu goru. to nema veze sa zivotom, i samo pokazujes koliko imas suzen um, branim deja od takvih kao ti koji nemaju grama postovanja prema njemu kao covjeku, nemaju grama postovanja prema onome sto je covjek uradio u proslosti i sta radi sad za nas fudbal. al zato za beciraja imas postovanja, ni da je messi.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ovo sto pises nema smisla bar meni..Ocekujes li da idem da ga fatam da se bijemo,ja samo komentarisem njegovo ulicarsko ponasanje.Sto se mene tice Dejao je kao fudbaler bio genije i obozavao sam ga toliko da kad je pao sa motora ni delije ni varvari nisu razmisljali da izbace nikakvu parolu,nego smo se nasli ja i 3,4 druga i ispisali jendnu jadnu i izbacili je na sjever.Ali jednostavno te neko razocara svojim ponasanjem i odlukama posere se u tvoje snove.
    Ne mislim na konkretno vas par forumasa, nego na one sto ga mrze i previse nezdravo, a vidim svaki dan po komentarima drugih portala neke gnusne ideje... U vasem slucaju je to bila samo sala, jer niko ovdje nije prelazio granice ukusa, kao sto rade ovih dana.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

A kakvi je da je nas je. Treba ga pustit jos jedne kvalifikacije. Da ako i on uvidi za Brnovica pa ga makne.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

branim deja od takvih kao ti koji nemaju grama postovanja prema njemu kao covjeku, nemaju grama postovanja prema onome sto je covjek uradio u proslosti i sta radi sad za nas fudbal.

Ali kapiraš li da braniš nekoga ko nema grama poštovanja prema drugima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali kapiraš li da braniš nekoga ko nema grama poštovanja prema drugima?
    kao npr?

P.s. i bilo je upuceno prijekom lijeku.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ljudina

''Ja nikada sa njim nijesam pričao o njegovoj smjeni. Svi znate kako je reagovao kada je smijenjen. Ja mislim da to nije njegova izjava, jer se kosi sa onom kada je smijenjen.''
    Zna dovoljno Cica i kaze da ne misli da je Cico toliki lazov da ovo sad prica. Da se pravi lud, da, ali ovo... Mislim da odavno nije neko ovako kvalitetno odreagovao kad je neki tekst u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    A kakvi je da je nas je. Treba ga pustit jos jedne kvalifikacije. Da ako i on uvidi za Brnovica pa ga makne.
    koga treba pustit jos 1 kvalifikacije?
    deja? :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Maknuće ga Dejo sigurno do kvalifikacija, ovako će puštit da izgleda kao da se drzi svojih odluka i da nije pogriješio, jer do početka kvalifikacija ima dosta, i bolje je polako tražiti nego ovoga sad maknut i trazit novog navrat-nanos.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    koga treba pustit jos 1 kvalifikacije?
    deja? :lolblue:
    Mislim da ne treba da se udara ovoliko po njemu, vjerovatno je on samovoljan i ovakav i onakav ali ipak se dosta napravilo u ovih par godina.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

jesta ali cico je bio najgori kad je bilo najpotrebnije. i vidim gore da vrijedjas da branim deja samo zato sto sam crnogorski nacionalista i zato sto je on funkcioner koji predstavlja crnu goru. to nema veze sa zivotom, i samo pokazujes koliko imas suzen um, branim deja od takvih kao ti koji nemaju grama postovanja prema njemu kao covjeku, nemaju grama postovanja prema onome sto je covjek uradio u proslosti i sta radi sad za nas fudbal. al zato za beciraja imas postovanja, ni da je messi.
    E nemoj ga od mene branit obraza ti imam suzen um nisam mu dorastao to je samo takav diplomata.Sto se mene tice dovoljno je uradio za nas fudbal sa Duskom Vlaisavljevicem i Brnovicem.Za Beciraja naravno da imam jer je to veliki gospodin jer svim srcem igra za CG ni da je na Cetinje rodjen.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kao npr?
    Kao npr o Kranjčaru. Kad je ćutao 2 mjeseca o tome, moglo je da ostane tako i dalje. Po mom mišljenju Dan-ov članak nije ništa gori od Dejove izjave o Cicu. Cico je demantovao, nije istina i kraj, a ovaj pominje nekakve milione i čuda, alo?! Kakvo je to ponašanje i izražavanje?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Kao npr o Kranjčaru. Kad je ćutao 2 mjeseca o tome, moglo je da ostane tako i dalje. Po mom mišljenju Dan-ov članak nije ništa gori od Dejove izjave o Cicu. Cico je demantovao, nije istina i kraj, a ovaj pominje nekakve milione i čuda, alo?! Kakvo je to ponašanje i izražavanje?
    To ti je neki BK ,SPORT KAFE fazon ne kapiras ti to.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

u cijeloj prici najveci gospodin i coek je ispa zlatko cico kranjcar..

Page 934 of 2251 FirstFirst ... 434834884924930931932933934935936937938944984103414341934 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)