Pratim te Hokuto, nisi ti skroz svjestan toga, ali bices uskoro
![]()
Pratim te Hokuto, nisi ti skroz svjestan toga, ali bices uskoro
![]()
Da promijenimo temu. Evo jedan igrac koji bi volio da igra za mladu reprezentaciju, ali Dule ga jos nije zvao. Iskreno ja prvi put cujem za ovog Dulovica, ako ga je neko gledao neka napise misljenje o ovom momku.
Dulović blista u dresu Čukaričkog
Ljetos je talentovani Momčilo Dulović prešao iz Rudara u redove Čukaričkog. Ekipa sa Banovog brda takmiči se u Prvoj ligi Srbije, a 19-godišnji fudbaler odlično se snašao i ustalio u timu iz Beograda. U dosadašnjem dijelu sezone u potpunosti je opravdao povjerenje uprave i stručnog štaba.
"Fino su me prihvatili svi u klubu. Nakon dobijanja sertifikata iz FSS nekoliko utakmica bio sam na klupi. Nakon toga sam dobio šansu koju sam znao da iskoristim. Ekipa je mlada, sa puno potencijala, radimo ozbiljno i nadamo se da će sve biti kako treba i da ćemo ostati u društvu prvoligaša što je i cilj ove sezone. Zadovoljan sam ligom jer je mnogo dobra za afirmaciju mladog igrača, kao i radom u klubu", ističe za"MondoCafe" Momčilo Dulović.
Dobre partije donose i ponude od kvalitetnijih timova.
"Imam nekoliko ponuda da promijenim sredinu, ali to je stvar mog menadžera. Moje je samo da radim 100 odsto i da dajem sve od sebe na terenu".
Dulović ima veliku želju da zaigra u mladoj reprezentaciji Crne Gore.
"Nije me do sad kontaktirao selektor Vlaisavljevic. Trudim se i nastaviću da dajem sve od sebe kako bi došao do najdražeg dresa sa državnim grbom. Imam pravo nastupa u sljedeća dva ciklusa u mladoj selekciji i vjerujem da ću dobiti šansu", kaže Dulović.
Pratio je i igre seniorske reprezentacije, koja nažalost nije uspjela da se prekoČeške kvalifikuje za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.
"Žao mi je što se naša seniorska reprezentacija nije plasirala na EURO. Ovo što smo sad napravili je naravno veliki uspjeh i mislim da imamo mnogo dobar tim i da su dobri rezultati pred nama. Najvise žalim zbog toga što su momci ostavili srce na terenu, stvorili su mnogo sansi i mogli su proći dalje jer su to zaslužili. Biće još prilika za nas samo da nastavimo ovim tempom", zaključio je Dulović, još jedan iz plejade talentovanih crnogorskih fudbalera.
http://www.mondocafe.me/fudbal/dulov...ickog-2552.php
Svaka cast.
Moze bit i da je iz Kolasina, no ja ne poznajem ove mladje generacije.
Na sajtu FSCG mogu se naci (skromne) informacije o njemu.
Inace, Basa nije igrao sinoc protiv Tuluza. Racunajuci i utakmicu u kojoj se povrijedio (napustio igru u 6. min.), ovo je sesta utakmica koju propusta, sto znaci da je ova povreda ipak bila ozbiljnija.
Last edited by Jal Cargo; 19-11-11 at 01:17.
Povrijedio je rame, nije koljeno. Svih ovih dana se iznosila zvanicna informacija da ga ne boli i da bi mogao da zaigra. Kada se povrijedio bila je info da ce brzo na teren... Mogao je on igrati i za lil sinoc, ali je stigao kasno, nije imao meceva u nogama, ..., mozda je bilo najpametnje da se saceka jos ta jedna utakmica... U reprezentaciji je druga prica. Nema cekanja. Bilo je sad ili nikad. Mnoge svjetske zvijezde za svoju reprezentaciju igraju povrijedjene, kao rekovalescenti... Bas ima i friskih primjera. A uglavnom su bile ozbiljnije povrede od ramena koje ne boli. Znaci, moglo se i bez injekcije... A rekovalescent je bio Dzudovic, koji kao takav nijemogao odigrati ni priblizno Basi. Samo iznosim fakte, bez ikakvih zelja da pljujem momka. Jednostavno mi je poznat takav tip ljudi. Mene kad neko udari, ja ne kukumacem, trazim faul, penal. Bilo je i tezih povreda gdje nisam glasa pustio... Nekako sam bas imun na jadikovanje... Basa mi ne lici na takve.
Savica trazi Roma, male su sanse cini mi se http://www.mondocafe.me/fudbal/roma-...avica-2554.php
http://cg-fudbal.com/2011/11/19/savi...kmica-od-fscg/
Nakon pisanja dnevnog lista DAN kao regaovanja na gostovanje predsjednika FSCG Dejana Svićevića u TV Vijesti, Savićević je za danas u 17h sazvao konferenciju za novinare i pozvao vlasnicu pomenutog lista Slavicu Jovanović, urednika sportske redakcije Veselina Drljevića kao i kompletnu sportsku redakciju tog lista.
Međutim od dolaska pomenutih osoba na konferenciju najvjerovatnije neće biti ništa jer kako u današnjem broju navode “važnija im je neka pionirska utakmica od susreta sa predsjednikom saveza”.
Nakon ovakvog razvoja stvari teško da će doći do bilo kakvog rješenja na relaciji FSCG – Dan.
Odlicno, ne treba ni da dodje do rjesenja.
Kap koja je prelila casu je mislim poslije utakmice sa Bugarskom, kad su stavili trobojku iza Crne Gore. To je neki krajnji stupanj imbecilnosti i ogavnosti.
Jel iko zna jel igra koliko onaj Koca Krstovic u Italiju?
inace Ivanovic(Rudar) je debitovao za mladu reprezentaciju... a evo vidim danas je opet dao gol...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OWK5j0N35xk
4.10 kakv gol Beca,kako taj momak igra kad je normalno postavljen.Dijeli mjesto prvog strijelca trenutno.
http://www.portalanalitika.me/sport/...-narkoman.html
Savićević: Dva miliona dolara i ostavka ako ''Dan'' dokaže da sam narkoman!
Povodom reakcija i komentara dnevnog lista "Dan" na intervju Dejana Savićevića u emisiji "Načisto" televizije "Vijesti", predsjednik FSCG danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je poslao ponudu tom dnevnom listu.
''Ovo sam morao da uradim zbog familije, rodbine, prijatelja i mjesta kojeg obavljam, to jest, predsjednika Fudbalskog saveza. Mislim da na TV Vijesti nikoga personalno nijesam uvrijedio iz lista Dan, nego sam govorio o činjenicama i problemima koje imaju. Njihova reakcija je bila da sam lud, bez mozga i narkoman. Zato im dajem ponudu, da odemo bilo đe u inostranstvo, u bilo koju kliniku đe oni to odrede, i ukoliko to bude tačno, ja ću im dati dva miliona dolata svojih ličnih para i podnijeću ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore! Ukoliko to ne bude tačno, dajem im ponudu da meni uplate 500 hiljada dolara, a ja ću veći dio tih para potrošiti na liječenje njihovih bolesnih glava i mozgova, ostatak ide u dobrotvorne svrhe'', kazao je Savićević i nastavio:
''Samo ne bih volio da se vade na to da nemaju para, jer vlasnik i vlasnica Dana imaju puno novca i ovo za njih neće biti problem. Sačekaću ih ako im treba vremena da ih sakupe, da to uradimo i da vidimo jesu li njihova pisanja tačna ili lažna. Oni su takođe napisali da sam prećutao ono što su napisali, evo im sada ponuda pred svima vama, jer ćemo se svi složiti da su prekoračili prag tolerancije. Mislim da nije uredu da se ovakve stvari iznose i da se ovako piše bez ikakvih dokaza! Da li je to sloboda pisanja? Mislim da je ponuda više nego jasna da dokažu to što pišu. Ako budu u pravu onda mogu svaki dan da pišu da sam lud i narkoman, ja ih neću tužiti, niti ću se oglašavati ovim putem. Ponuda je više nego korektna'', kazao je Savićević.
''Ja sam bio sportista. Nikada u životu to nijesam konzumirao. Ova ponuda ne važi samo za njih. Ko god hoće da je prihvati ja sam spreman da to uradim u pola dana u pola noći, da odem u bilo koju kliniku da se pregledam. Evo njihovim prijateljima i istomišljenicima da lako zarade dva miliona dolara, jer tvrde da sam narkoman. Gospodo iz ''Dana'' ja sam tu čekam vaš odgovor.''
Savićević je takođe kazao kada je počeo njegov nesporazum sa ''Danom''.
''Naš nesporazum je krenuo od emisije na NTV Montena kod Marka Novakovića. Ja sam tada izjavio da neću biti predsjednik Fudbalskog saveza, ukoliko Crna Gora ne bude nezavisna država. Stojim iza toga i ne stidim se što sam izjavio to. Od toga dana možete da pogledate šta su sve pisali, i ja sam prelazio preko toga. Ali, preko ovoga nijesam mogao. Mogu da pišu da sam lud, ovakav, onakav, ali da sam narkoman, to ne može. To se ne može bez dokaza pisati. To nije sloboda medija. Ako neko misli da sam uvrijedio nekoga iz lista Dan u onom intervjuu, neka kaže. Ako sam ih oštetio, evo im prilika da se fino naplate. To je skoro dvije hiljade kvadrata stambenog prostora. Može kompletan Dan da se podmiri. Šta ćemo ako ne prihvate? Onda će se dokazati ono što svi pričaju - da su ljudi bez dostojanstva i ljudi bolesnih umova. Ako pređu preko ove ponude, znači da je to novina laži. Nadam se da im moje pare koje sam zaradio, kako sam zaradio, neće smetati da ih potroše'', kazao je Savićević.
Na pitanje kako komentariše izjavu Kranjčara koji je za hrvatski T-portal kazao da se sa Savićevićem dogovarao da je najbolje da neko drugi preuzme reprezentaciju u posljednja dva meča, predsjednik je kazao:
''Ja nikada sa njim nijesam pričao o njegovoj smjeni. Svi znate kako je reagovao kada je smijenjen. Ja mislim da to nije njegova izjava, jer se kosi sa onom kada je smijenjen.''
Poziv za pres konferenciju upućun je i vlasnici lista "Dan" gospođi Slavici Jovanović, uredniku sportske redakcije lista "Dan" Veselinu Drljeviću, kao i kompletnoj sportskoj redakciji lista "Dan", ali se oni nijesu pojavili.
Ao covece gol gol pogle gol
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
op op opda vidimo ove sa foruma, sto vicu dejo narkoman
ho ho ho
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
hahahahah, uzburkane strasti hahaha
Isto kao što je on pričao o Kranjčaru, pa ne čuh da mu je ovaj nudio 2 miliona...
za krajnjcara je vise nego potvrdjeno mnogo puta.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ja dan branio nisam jer mi je gadan.Ali posto ih ne cita i boli ga a njih neka iskulira no neka vidi malo sto ce da radi sa reprezentacijom.Cisto jer nas je unazadio jedno 5 koraka unazad sa stavljanjem ovoga blavora Brnovica na mjesto selektora.Kad ga je to zaboljelo sto malo nije razmislio kad je Cica optuzio da je alkoholicar.To nijesu male stvari je li? Ali Cico je malo veci gosodin pa je to iskulirao sa jednom umjerenom izjavom.
nacin na koji je odradio nije korektan, makar za coeka koji obavlja takvu funkciju..
vise mi izgleda ka da se prepucavaju dva zabjelcanina no predsjednik fscga i novinari dana..
stvarno je genije, kakve izjave jbt :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
a mi smo svi najpametniji kad se sve zavrsi. sad svi znaju bolje od deja. a zamisli da je krajnjcar kojeg toliko volis ostao, pa pukao protiv engleza i svajcaraca? s obzirom na odnose u repki i formu ne bi bilo uopste iznenadjujuce. iz tog ugla znaci da nas unaprijedio jer je doveo brnu, i otisli smo u baraz. kad bi bilo da je bilo i sta bi bilo su prazne price. o tome mozemo danima. ovo je sto je. i tacka. mislim da za malu repku sa ultra limitiranim brojem igraca postizemo nevjerovatne rezultate. Moras da shvatis da je dejo imao i ogromne zasluge za primarnu selekciju igraca. i u klupskom fudbalu situacija je sve bolja, iako se tako ne cini, ali mnogi klubovi su barem sredili terene, pocela su neka ulaganja i u drugu ligu, a mnogo je manje namjestanja u poredjenju sa ligama u okruzenju. opet ponavljam radi se o crnoj gori, drzavi koja je do prije 5 godina imala 2 i po kluba. predlozio bih ti da pogledas duletovu 10togodisnju istoriju vodjenja partizana. mozda i naucis nesto o procesu. i postovanju.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks