View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 932 of 2251 FirstFirst ... 432832882922928929930931932933934935936942982103214321932 ... LastLast
Results 23,276 to 23,300 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Taman sam i ja to htio da napisem no ti napisa prije mene.Cico sad si sam sebe uhvatio u lazi.Ljudi nije Dejo lud da ono iznese u javnost a da nije istina, mada iznosenjem onoga u javnosti doticni Savicevcic je pao u moje oci.Cico nas je za mnogo toga zaduzio i ,ako je istina da je toliko roncio ipak je to trebalo da ostane u fscg, a ne da zna cijela Crna Gora.
    Nema sto da pada u tvojim ocima... Dejo je cak bio susdrzan u iznosenju podataka. A kad ga je smijenio, progovorio je o tome veoma malo...Mnogi bi iskoristili ono pitanje da se useru u Cica, a samim tim opravdaju sebe. Dejo se bar probao suzdrzati, iako je bilo vrijeme da bar nesto rece... Podsjetio bih da je Cico nakon smjene izjavljivao da nema pojma zasto je smijenjen, da zasluzuje premije, ..., a danas cak rece da su sjeli i... Dejo da izbjegava da prica o istini i tako navlaci gnijev na sebe, a Cico da lazinja kad god ga neki novinar kontaktira... Ne ide to tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Nema sto da pada u tvojim ocima... Dejo je cak bio susdrzan u iznosenju podataka. A kad ga je smijenio, progovorio je o tome veoma malo...Mnogi bi iskoristili ono pitanje da se useru u Cica, a samim tim opravdaju sebe. Dejo se bar probao suzdrzati, iako je bilo vrijeme da bar nesto rece... Podsjetio bih da je Cico nakon smjene izjavljivao da nema pojma zasto je smijenjen, da zasluzuje premije, ..., a danas cak rece da su sjeli i... Dejo da izbjegava da prica o istini i tako navlaci gnijev na sebe, a Cico da lazinja kad god ga neki novinar kontaktira... Ne ide to tako.
    Sa moje tacke gledista ako za nekog kazes da je pjan u 10 u 16 u 22 , da ima zabranu tocenja alkohola u hotelu, da mu zenu dovodena u pg da ga smiri nije mala stvar iznjeti takve stvari ako se salzes, moglo je samo reci vise nije imao profesionalan odnos prema repki sto dva zadnaj rezultata i potvrdjuju. Da se ne lazemo ni Cico nije cvjeckas i svi smo znali za njegovu slabost prema picu.Bolje imati pjanog trnera koji donosi rezultate, no trijeznog koji nas je unistio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

.....
    Ako neko misli da Basa nije imao koristi od reprezentacije, grdno se vara. I vremesni Pekovic ima korist, a ne ostali momci. Jedini koji, trenutno, nema korist je Mirko. Jer, Pekovic vrlo lako moze prolongirati svoju karijeru, zahvaljujuci reprezentaciji. Izgleda to odlicno u njegovom CV-u. Da nije igrao, mozda bi se vec sa 30-ak godina vratio u CG fudbal, jer nije lako opstati u manjim klubovima i manjim ligama. Nisu ni Sani ni Djokaj bili bez ucinka u Cvajti, pa su se vratili. Da ne pricam o Cetkovic, ponekad i igracu Bundes lige... Ovako Milorad moze, nakon sto mu se ne produzi ugovor u Cvajti, poci da igra nedje u npr. Kini, ukoliko to zeli. Presudna stavka bi bila da i dalje igra za Crnu Goru, jednu od boljih svjetskih reprezentacija. Ili uopste sam podatak da je selektovan u neku reprezentaciju... Jovanovic, Bozovic, Drincic, Vukcevic (reprezentacija ga drzala zivim)... Svi oni imaju licni interes da igraju u reprezentaciji. ....
    To je to. Da li je Savić postao interesantan Englezima bez igre u reprezentaciji i koliko sad na trzistu vrijedi Zverotic. Porediti transfere Kasćelana prije i poslije igre u reprezentaciji ili bilo kojeg koji promijenio klub.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To su tri recenice Djordjeto. A mogao je mnogo vise... A cak ni te tri nije iznosio kada ga je smijenio...

To da pijanica moze da napravi nesto, vodeci grupu ljudi, je NEMOGUCE, u dugom roku. Njegovi bivsi klubovi su dokaz toga. Vec sam pisao o tome, ali ocigledno uzalud. Ja bih prvi svog direktora smatrao budaletinom kada bi pijan dolazio na posao. U kratkom roku bih se sakao s njim, ali bih vjerovatno na kraju otisao, jer nisam bas spletkaros po prirodi. Klasicni radnik u kapitalizmu bi mu dosao glave... Pitanje je vremena kad bi poceli s Cicom da igraju zunkalice. Ili jos gore, mozda bi se igraci sve manje odazivali... Normalno, ukoliko je stvarno bio u alkoholisanom stanju tokom svog boravka uz igrace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To su tri recenice Djordjeto. A mogao je mnogo vise... A cak ni te tri nije iznosio kada ga je smijenio...

To da pijanica moze da napravi nesto, vodeci grupu ljudi, je NEMOGUCE, u dugom roku. Njegovi bivsi klubovi su dokaz toga. Vec sam pisao o tome, ali ocigledno uzalud. Ja bih prvi svog direktora smatrao budaletinom kada bi pijan dolazio na posao. U kratkom roku bih se sakao s njim, ali bih vjerovatno na kraju otisao, jer nisam bas spletkaros po prirodi. Klasicni radnik u kapitalizmu bi mu dosao glave... Pitanje je vremena kad bi poceli s Cicom da igraju zunkalice. Ili jos gore, mozda bi se igraci sve manje odazivali... Normalno, ukoliko je stvarno bio u alkoholisanom stanju tokom svog boravka uz igrace.
    Ok ja i ti oko pijanica imamo isto misljenje.Moja prica se svodi na to covjek nas je doveo u tavku poziciju da sanjamo,i neko logicno razmisljanje ako nisi reko to kad si ga smijenio sto bi sad pricao.Cico nema vise nikakve veze sa repkom i to je to.Bolje da je pricao malo kako smo ispali od ekipe koja je u rangu sa nasom.Druga stvar koja je mene ovako cudna.Idemo pricom Dejovom ,Cico je poceo da pije posle Engleza vjerujem da je Dejo rekao istinu, igraci prave distancu od njega polako, ne mogu da podnesu to , razocarenje dolazi do zasicenja.U tom trenutku imamo utakmicu sa Bugarima , dajemo go svi idu put Cica zajedno da proslave sa njim go, da nije to malo nelogicno?Ja ovim ne branim Cica, on je proslost, al ako ima imalo ljudskosti u nasem narodu Cicu do groba treba da smo zahvalni.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Taj podatak niko ne izostavlja, vec on vristi da para usi. Ali eto, tu imamo opravdanje tipa "dok nije rijesio neke probleme..."
    A Mirka na naslovnicu "Igra li ti se Mirko?!"...

Bljak!!!

ps. Zanimljiv je podatak da je Filipovic u pravljenju ekipe samo dva meca vise porazen od Cica. A vodio je 10 meceva vise od njega...
    Bitno je da je Cico imao samo 1 poraz u kvalifikacionim mecevima.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Kranjčar: Iznenađen sam, nijesam imao problema sa alkoholom
    18. novembar 2011.
    Share5Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zlatko Kranjčar negirao je navode predsjednika Fudbalskog saveza Dejana Savićevića da je smijenjen zbog problema sa alkoholom, navodeći da je iznenađen njegovom izjavom.
    Kranjčar je smijenjen krajem septembra, nakon poraza crnogorske reprezentacije od Velsa u Kardifu.
    "Iskreno, moram reći da sam iznenađen takvom izjavom Savićevića. Razgovarali smo još u Podgorici, usaglasili se da je možda bolje da sa nekim drugim u posljednje dvije utakmice Crna Gora pokuša da osigura plasman i da je bolje da odem", kazao je Kranjčar hrvatskom sajtu Tportal.
    On je odbacio optužbe da je smjena uslijedila zbog njegovih problema sa alkoholom.
    "Ni govora. To nije istina", naglasio je Kranjčar.
    On dvadesetak dana boravi u Iranu gdje je preuzeo Sepahan.

http://www.portalanalitika.me/sport/...alkoholom.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je zanimljiva ova nenogometna priča koju možete pratiti i kroz pregled postova iz prošlosti..

Ja bih to nazvao klasičnom balkanskom tragikomedijom u tri čina

1 čin : Četiri utakmice tri pobjede i jedan neodlučeni rezultat..Reakcije puka: Cico legenda,genijalac, već padaju prijedlozi da se sruši spomenik Njegošu a sazida Cicin i to čitav od zlata, jebo pozlatu..Šeširi su u zraku..Mnoštvo kliče:'Živio Cico Kranjčar'

2 čin: Neriješeno s Bugarima poraz od Velsa,otkaz.. Reakcije puka: Hvala Cici za sve dobro ali očito nešto ne štima..Zahvalimo mu se za sve..Hvala ti Cico..

Medjučin: Cico odlazi duboko u noć..Paučina se hvata valja dalje bez Cice poć..

3 čin: Nema više Cice već dugo dugo već 4 utakmice..Što je učinio učinio je sada je netko drugi trener..
    Reakcija osvještenog puka:Cico pijanac pa to svi znaju ja ga lično vidio kako jedva stoji prije utakmice s Velsom..
    Pa taj nije mogao stojati na treningu a svi rezultati su ustvari zasluga Reze,Deje a i ako je bilo kakvih uspjeha to je ustvari splet sretnih okolnosti a i igra nije bila baš bajna..

Pada zastor..
    Epilog..Bliska budućnost 2014..Puk shvaća istinu..Cico Kranjčar grobar CG nogometa..Ko ga dovede u 3 p.m...

P.S Slična priča je i kod nas u Hr..
    2008 Bilić kralj,car,legenda
    2009/2010 Bilić poluidiot neznalica čudak,čuju se priče da se i mara zapali
    2011 prije Turske:Bilić totalni idiot,puk'o čo'ek totalno, pušta bradu a s trave prešao na bijelo
    2011poslije Turske:ipak je Bilić znalac,faca,ima muda postavit neke igrače..Bravo Biliću
    2012 reakcije se očekuju u ovisnosti od rezultata na Euru..Pukovnik ili pokajnik..Genijalac ili idiot..Tanka je crta..

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Izvor: fscg.me

-------------------------
    U subotu konferencija za novinare predsjednika Savićevića

petak, 18 novembar 2011 17:06

Povodom reakcija i komentara dnevnog lista "Dan" na intervju predsjednika FSCG Dejana Savićevića u emisiji "Načisto" televizije "Vijesti", predsjednik Savićević će u subotu 19. novembra 2011. godine sa početkom u 17 sati održati konferenciju za novinare u prostorijama FSCG.

Poziv za pres konferenciju upućujemo svim medijima, a posebno vlasnici lista "Dan" gospođi Slavici Jovanović, uredniku sportske redakcije lista "Dan" Veselinu Drljeviću, kao i kompletnoj sportskoj redakciji lista "Dan".

-------------------------
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo iz ciste radoznalosti udjoh na sajt Dana da procitam njihovu reakciju na sinocnji intervju Savicevica i ono sto su napisali mislim da je najgore novinarsko ostvarenje u istoriji Crne Gore. Uspjeli su da padnu jos nize, ukoliko je to bilo uopste i moguce. Ali, kad vidjeh kakve banalne gramaticke greske ti nazovi novinari prave sve mi je bilo jasno. Tuga i cemer.

Samo jedan kratki citat : "Smeta Deju što volimo Srbiju u kojoj je stvorio ime. Nećemo reći kako se nazivaju ljudi koji pljuju na ruku koja ih je nahranila..." - dje je Dejo to pljuvao po Srbiji ?!? Je li ga ta Srbija nahranila, ili je on zaradio te pare? A i nasao je bas Dan da proziva za takvo nesto, koji otkad postoje konstantno pljuju po Crnoj Gori i svemu crnogorskom. Ironija, pa to ti je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kaže predsjednik FSCG da je Kranjčara smijenio zato što je bio alkoholicar. Pošteno bi bilo da Savićević na svom primjeru pokaže kakvi trebaju biti ljudi na tako važnim funkcijama. Zato ne sumnjamo da će uraditi javan alko test i test na droge. Nema razloga da brine u rezultate, bar mi tako mislimo.

Dio saopstenja Dana
    Last edited by djordjeto; 18-11-11 at 19:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Balic najblizi Salzburgu

Uprava licitira sa ponudama za lijevog bocnog, 21godisnjeg crnogorskog reprezentativca Sasu Balica. Nakon iskazanog interesa pojedinih klubova iz Rusije i Ukrajne doznajemo kako se vrlo ozbiljno u pricu ukljucio i Red Bull Salzburg. Austrijanci su opasno zagrizli za Balica bez obzira sto je pocetna letvica od milijun eura uzdignuta za jos koju stoticu. Navodno Balic bi ove zime trebao napustiti klub za cifru izmedju 1 i 1.5 miliun eura.

Sportske Novosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To bi bilo fino rjesenje za Balica, rekao bih. Solidan klub, solidna liga pa za koju godinu mozda podje i u neku od 5 najjacih liga, mislim da ima potencijala za takvo nesto. Samo da se ustali tamo i da igra pa da u sledecim kvalifikacijama ne gledamo one mrcenike od Vladimira Bozovica i Luke Pejovica, a mozda i Dejo dovuce koga iz Srbije na tu poziciju, kao sto je sinoc nesto spominjao.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Smile

Ovi iz splačine zvane "Dan" prave Deju najbolju reklamu. Sad će se svako ustručavat da ga za išta napada.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default Dobro ih je iznervira

Sport

PREDSJEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE, GOSTUJUĆI U EMISIJI NAČISTO, TELEVIZIJE VIJESTI PRIZNAO DA DISKRIMIŠE DAN

Ne čitam Dan, Cico je alkoholičar

Gostujući sinoć u emisiji Načisto, autora Petra Komnenića, na Televiziji Vijesti predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević je priznao da on i njegovi saradnici, odlučuju ko će iz novinarske lože pratiti i izvještavati sa utakmica nacionalne selekcije.
    Mi, odnosno ja i moji saradnici odlučujemo koji će novinari, odnosno mediji izvještavati sa reprezentativnih utakmica. Akreditacije imam pravo da potpišem kome ja hoću, a daću ih redakcijama koje afirmativno pišu o radu Saveza i igrama reprezentacije. Dan ne čitam, a akreditaciju za dvije poslednje utakmice nisam im dao zato što su pisali svašta o nama, izmišljali i pisali neistine. Za ove dvije utakmice nije bilo ni mjesta, ali možda će biti za naredne prijateljske ili neke manje značajne reprezentativne susrete. Pa više mi je stalo da se o Crnoj Gori čuje u Englesku nego šta će napisati Dan. I ubuduće će sve redakcije prije njih dobiti akreditaciju, rekao je Savićević, a na pitanje zna li da je to diskriminacija, odgovorio: pa i oni mene diskriminišu. Ja imam pravo da odlučim kome ko će da uđe na stadion. Oni svašta pišu, eto napisali su kako je Savić Vukčeviću slomio nos, a to nije istina. Oni da znate ne navijaju za našu reprezentaciju. Oni navijaju za Srbiju! ako ne vjerujete, evo kada završimo emisiju da pogledamo na internet. Tamo sve piše. Pa kako onda da im dam akreditaciju, govorio je Savićević.
    Predsjednik Saveza je pričao o razlozima zbog kojih se "zahvalio" selektoru Zlatku Kranjčaru.
    On je alkoholičar! Ko zna koliko puta smo razgovarali da ostavi piće, da se ne razmeće izjavama, da radi zbog čega je plaćen. I to ne malo. Nije slušao, pa ni kada sam naredio direktoru hotela u kojem je stanovao da mu ne toči alkohol. Pokušali smo i dovođenjem žene da ga urazumimo. Nije išlo i došlo je do prekida saradnje. Da vam bude jasnije, on je bio pijan u deset ujutru, na podne, u deset uveče. Dobro, i ja ponekeda popijem, ali to se dešava poslije deset sati uveče. Sa takvim Kranjčarem bilo je nemoguće nastaviti saradnju, a naročitoi što je remetio atmosferu izjavama kako ga traži Dinamo, Aston Vila, Hrvatska... Prevarili su me ljudi koji su mi ga namjestili. Govorili su da je alkohol daleko iza njega. Oni su me slagali, kazao je Savićević
    Za predsjednika Saveza u crnogorskom fudbalu nema mafije niti namještanja rezultata. – Sasvim mi je normalno što su Kuljača i Šarić bili na čelu fudbalskih klubova. To mi ne smeta, a država neka radi svoj posao, kazao je Dejan Savićević i napomenuo da su neki novinari dobili batine zbog nedostatka dokaza o fudbalskoj mafiji.
    Mafija je kada padaju glave, a u Crnoj Gori postoje lobiji. Građevinski, fudbalski, to nije mafija. On je još pričao o fudbalskoj budućnoisti Crne Gore, o pasošima za mlade ljude koji igraju u okruženju, i da nas "Srbija voli, uzela nam je Volkova".
    Na kraju, u Podgoricu je došao zbog djece i ne kaje se zbog toga. – Imam sasvim normalnu djecu, što nije lako ostvariti u vremenima kakva su danas.

V.D.

ODGOVOR REDAKCIJE

Dejo nije načisto

Kažu da je zaludnji posao neznavenog učiti pameti. Ali nekad se i to mora. Zbog javnosti. Zato ponovo moramo pisati Dejanu Savićeviću, predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore iako znamo da neće ovaj tekst pročitati. Jer on ne čita Dan, kako sam reče. Dugo smo tražili razloge zbog čega Savićević ne čita najtiražniji list u Crnoj Gori. I onda smo shvatili da to nema veze sa našom redakcijom. Problem je u njemu - ko zna da li zna slova. Ili samo gleda slike.
    Nije lako ovako komentarisati postupke nekadašnje legende jugoslovenskog fudbala, ali Savićević je to zaslužio. Pokazao je da je Genije samo u koljenima. Dug je put do mozga (Mozak je najznačajniji deo nervnog sistema i smešten je u lobanji. Njegova težina kod odraslog čovjeka pretežno iznosi 1.350 grama, ali intelektualne sposobnosti čovjeka nisu srazmjerne masi.)
    Na žalost predsjednik FSCG ovaj ljudski organ nije pretjerano koristio u sinoćnjoj emisiji. Jer da jeste znao bi da Fudbalski savez nije njegovo vlasništvo, da mu to nije od djeda ostalo, već da se radi o nacionalnoj instituciji na koju svi jednako imaju pravo.
    Ali ko da se ljuti na njega... nije škola pojata.
    Da je drugačije znao bi Savićević da je sloboda medija neprikosnovena i da ne može zabranjivati novinarima da rade svoj posao samo zato što se njemu ne sviđa kako oni pišu. Zamislite kakve budalaštine govori to lice-kaže da ne čita Dan a ne sviđa mu se šta Dan piše. Eto još jednog dokaza da njemu neko zaista čita naše tekstove.
    Da je tako pokazuje i činjenica da Savićević žali Šariće zbog situacije u kojoj su se našli. Eto i to je jedna od razlika među nama. Njegova duhovna vertikala, za razliku od naše, proteže se od nosa do Kolumbije.
    Kaže predsjednik FSCG da je Kranjčara smijenio zato što je bio alkoholicar. Pošteno bi bilo da Savićević na svom primjeru pokaže kakvi trebaju biti ljudi na tako važnim funkcijama. Zato ne sumnjamo da će uraditi javan alko test i test na droge. Nema razloga da brine u rezultate, bar mi tako mislimo.
    Smeta Deju što volimo Srbiju u kojoj je stvorio ime. Nećemo reći kako se nazivaju ljudi koji pljuju na ruku koja ih je nahranila. Sumnjamo da bi Savićević bio doktor nuklearne fizike da je ostao u Crnoj Gori.
    Eto on je čitav život igrao fudbal, a sumnjamo da zna izračunati zapreminu lopte.
    Sa druge strane površina njegovih nepočinstava prema Danu je beskonačna.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...tum=2011-11-18

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Balic najblizi Salzburgu

Uprava licitira sa ponudama za lijevog bocnog, 21godisnjeg crnogorskog reprezentativca Sasu Balica. Nakon iskazanog interesa pojedinih klubova iz Rusije i Ukrajne doznajemo kako se vrlo ozbiljno u pricu ukljucio i Red Bull Salzburg. Austrijanci su opasno zagrizli za Balica bez obzira sto je pocetna letvica od milijun eura uzdignuta za jos koju stoticu. Navodno Balic bi ove zime trebao napustiti klub za cifru izmedju 1 i 1.5 miliun eura.

Sportske Novosti
    Austrijska, švajcarska, belgijska ili holandska liga bi bila idealna. Makar kao odskočna daska, a i da čitavu karijeru provede u ligama takvog kvaliteta pod uslovom da igra nimalo nije loše.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    To bi bilo fino rjesenje za Balica, rekao bih. Solidan klub, solidna liga pa za koju godinu mozda podje i u neku od 5 najjacih liga, mislim da ima potencijala za takvo nesto. Samo da se ustali tamo i da igra pa da u sledecim kvalifikacijama ne gledamo one mrcenike od Vladimira Bozovica i Luke Pejovica, a mozda i Dejo dovuce koga iz Srbije na tu poziciju, kao sto je sinoc nesto spominjao.
    Obestecenje je previsoko, i on sam to govori. Ali eto uzda se u losu situaciju u klubu i da ce bit primorani da ga daju za malo manje para.
    Situacija je prosta, ako oce da namlati pare, istok je pravi put, ako planira da se jos popravi, naravno Austrija (uzevsi aktuelne lige u obzir). Naravno da nece ni tamo igrat za burek, ali tesko istok i zapad mogu da se porede.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Obestecenje je previsoko, i on sam to govori. Ali eto uzda se u losu situaciju u klubu i da ce bit primorani da ga daju za malo manje para.
    Situacija je prosta, ako oce da namlati pare, istok je pravi put, ako planira da se jos popravi, naravno Austrija (uzevsi aktuelne lige u obzir). Naravno da nece ni tamo igrat za burek, ali tesko istok i zapad mogu da se porede.
    Meni bi bilo milije da ode u Austriju samo iz razloga što nemamo nikoga tamo pa da pokrijemo i tu državu , ali to nikako ne znači da je loša Rusija ili Ukrajina jer ako se bolje zarađuje onda je to vrlo valjan razlog za preseljenje na istok. Bitno je da ode, i da bude standardan tamo đe ode.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico je danas svojom izjavom samog sebe uhvatio u lazi pa mu je lakse da se vise ne javlja. Znaci on se dogovorio sa Dejom da je najbolje neko drugi da preuzme reprezentaciju, a onda je napravio dramu kako je za svoju smjenu saznao iz medija itd. Zar je neko ocekivao da ce on reci "tacno je, alkoholicar sam". Naravno da ce to demantovati. Inace Iran mu je odlican za odvikavanje jer je alkohol zabranjen, a tesko ce ga i unijeti. Vjerovatno se zato opet vratio tamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Austrijska liga je sasvim dobra za mladog igraca, pogotovo odbrambenog,jer se igra cvrsto. Plus shto je to ipak EU, a to znaci konstantno na radaru klubova iz najjacih liga ukoliko se pokazhe, i to vec od prve sezone. Bash je to fino reshenje za Balica.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da me ocete pushtit vishe sa tom prichom i alkoholom, njegova rabota shto radi privatno, dok god se to ne odnosi na rezultate, a pio je tokom chitavih kvalifikacija.
    I Dejo vuche linije pa shto cemo sad?Oce li dat ostavku, ne.
    Zashto se ne makne nesoj od Vlaisavljevica sa klupe ako su loshi rezultati bili povod za smjenu Kranjchara, koje to rezultate Dushko ima?Poraz od Jermenije 4:1 itd?
    Cica je makao zbog dvije utakmice, Dushko vrshi nuzhdu po 3 generacije zaredom i nikad mu se "A" nije reklo.
    Nemojte me zajebavat, gledate samo jednu stranu priche, dok se na drugu ne obazirete centa.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 19-11-11 at 04:28.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Činjenica je da je Dejo progovorio skoro tri mjeseca posle o razlozima smjene Kranjčara i otkrio nam tajnu koju smo svi u Cg znali.Zašto sad?Zašto ovo nije odmah rekao ili ćutao zauvjek o razlozima jer ne vidim potrebu da u ovom razgovoru sa Komnenićem iznosi takve stvari.Ono što mi pada na pamet je tempirano skretanje sa neuspjeha u baražu.Dejo zna kakvo mišljenje većina ima o Brni kao treneru i iznošenjem prljavog veša htio je da skrene temu sa Brnine (ne)stručnosti i neuspjeha reprezentacije a ono što je strašno ružno da degradira čovjeka koji je nas je doveo do baraža.Mislim mogao je ostati gospodin i ne pričati o tome i to djetinje pravdanje kako su njega zajebali neki tamo u Hrvatskoj (Boban) te ga toboš slagali da Cico više ne pije ako je on glupan ne mora da misli da je cijela crnogorska nacija isto i da nam servira te priče za malu đecu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro Vlaisavljevic ce se posrati u jos 2-3 generacije i onda ce Savez reci : Izvini Dusko brate ali moramo te otpustiti, preveliki je pritisak javnosti.

@ Obelix dzaba ti pricas, svi ce reci da je bio u pravu kada ga je otpustio. Mada se zna cije je omiljeno pice - viski. Ali nije to za forum.

Thanks Thanks Given 
    8,771
    Thanks Thanks Received 
    3,897
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Da me ocete pushtit vishe sa tom prichom i alkoholom, njegova rabota shto radi privatno, dok god se to ne odnosi na rezultate, a pio je tokom chitavih kvalifikacija.
    I Dejo vuche linije pa shto cemo sad?Oce li dat ostavku, ne.
    Zashto se ne makne nesoj od Vlaisavljevica sa klupe ako su loshi rezultati bili povod za smjenu Kranjchara, koje to rezultate Dushko ima?Poraz od Jermenije 4:1 itd?
    Cica je makao zbog dvije utakmice, Dushko vrshi nuzhdu po 3 generacije zaredom i nikad mu se "A" nije reklo.
    Nemojte me zajebavat, gledate samo jednu stranu prichu, dok se na drugu ne obazirete centa.

Kakve linije,to je uzoran momak,nemoj tako !
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    theLucas druze
    ja mislim da 90% stvari koje ti pises vrtis non stop i mislim da ljudi to ne citaju. Sve sto se ima rec moze stat u 5 redova.

Odmah da ti kazem da se sa skoro svim slazem sto pises ali ovo je vec postalo malo naporno.
    Zivio mi i nemoj zamjerit sto!
    Moze,moze bit da ja ne mogu odjednom da se izrazim pa moram iz vise puta pa se dosta ponavljam.Ada,nemam ti sto ja zamjerit.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 932 of 2251 FirstFirst ... 432832882922928929930931932933934935936942982103214321932 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)