View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 929 of 2251 FirstFirst ... 429829879919925926927928929930931932933939979102914291929 ... LastLast
Results 23,201 to 23,225 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Sta ti dodje Dejo? Batali te petparacke price da te zamolim. Nemas 15god. Jebali vas izvori vasi...

Sent from my Galaxy S using Tapatalk
    Vazi baka.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kad se sumiraju neke konstatacije ovaj je samo krljac, ovaj se ne trudi, ovaj samo trci bez efekta, ovaj nesuguran, nemamo ovakvog, onakvog.... ispada da mi u sustini nemamo djaoljeg fudbalera i stvarno jedina pozitivna stvar je

Mozda se nijesmo kvalifikovali jer on nije odigrao u barazu ni dva minuta, a dako se i Dejo malo dozove pameti pa ili postavi Vlaisavljevica za sefa svih selekcija ili svrati odje na forum pa procita recepte za sve.
    Hari, uz svo duzno postovanje, bolje se snalazis na 'svom' podforumu.

Dzudovic je igrac na zalasku karijere. Marko Basa je igrac koji ne igra sa jednakim motivom kao npr. Simon. 'Trci bez efekta' ulogu cu dodijelit Radomiru Djalovicu. Rekoh da je Savic pokazao nekoliko sumnjivih poteza u zadnje vrijeme, ali nista zabrinjavajuce. Nemamo desetku.

Tako da sve sto si neuspjesno ironicno nabrojao zapravo jeste tacno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ne volim ovo bespotrebno prozivanje igrača. Ko to daje sebi za pravo da tvrdi kako se ko osjeća i šta koga boli i ko ima koliki motiv???

Da nisu dali sve što su mogli ne bi nikad vidjeli baraža.

A ako neko zaista ima problema na polju motivacije šta mislite ko treba time da se bavi?

Selektor i stručni štab. Niko drugi.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pustite vise momke na miru, koliko pricate evo tri noci ne prestaju da shtucaju
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Ne volim ovo bespotrebno prozivanje igrača. Ko to daje sebi za pravo da tvrdi kako se ko osjeća i šta koga boli i ko ima koliki motiv???

Da nisu dali sve što su mogli ne bi nikad vidjeli baraža.

A ako neko zaista ima problema na polju motivacije šta mislite ko treba time da se bavi?

Selektor i stručni štab. Niko drugi.
    Ja prosto vjerujem u ono sto vidim. Neki ce igrat sa stakom u ruke, neki nece zbog lose frizure. Niko mi to pravo ne moze uzet, kao ni Basi da ne igra.

Da su svi dali sve od sebe, prosli bi ovaj baraz (mislim naravno na prvi mec), kad vec to pominjes.

Ako sam ja motivisan da ne mogu bit vise, a ti nisi, mislim da nije problem u onome ko nas motivise, iako on moze to da popravi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa kad je to sve to tacno i nemamo krstenog fudbelara sto se onda cudis i nerviras da se nijesmo kvalifikovali? Zar je kriv Brnovic sto nema fudbalera? Kako sa takvom ekipom uopste dodjosmo do baraza? Pogledaj o cemu mi odje pisemo. Dejo bas avetan i ne zna se u fudbal a mi ekspert do eksperta. On ne zeli uspjeh i sve naopako, ali mi sagoresmo od zelja i znanja. Batalimo naivne price kad Crna Gora dobije onda je to plod sreće ili "desilo se", ali kad izgubimo onda je to neznanje svakoga zivoga a bas mi znamo kako je trebalo. Istina ziva da se ne snalazim u ovakvim diskusijama i osim zelje i navijanja da Crna Gora pobijedi bas svaku utakmicu nijesam vala nikakav ekspert.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Pa kad je to sve to tacno i nemamo krstenog fudbelara sto se onda cudis i nerviras da se nijesmo kvalifikovali? Zar je kriv Brnovic sto nema fudbalera? Kako sa takvom ekipom uopste dodjosmo do baraza? Pogledaj o cemu mi odje pisemo. Dejo bas avetan i ne zna se u fudbal a mi ekspert do eksperta. On ne zeli uspjeh i sve naopako, ali mi sagoresmo od zelja i znanja. Batalimo naivne price kad Crna Gora dobije onda je to plod sreće ili "desilo se", ali kad izgubimo onda je to neznanje svakoga zivoga a bas mi znamo kako je trebalo. Istina ziva da se ne snalazim u ovakvim diskusijama i osim zelje i navijanja da Crna Gora pobijedi bas svaku utakmicu nijesam vala nikakav ekspert.
    Krste li se ili ne nemam pojma. Igraca i to kvalitetnih imamo dosta ali cu stat odje jer zaista mislim da si dio onog dijela foruma koji na konstruktivnu kritiku optuzuje za neke stvari koje nemaju veze s mozgom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koliko samo odje ima nepotrebne price i izvlacenja nekih ideja iz malog mozga ovo je strasno.Sto se tice ove emisije,saznali smo da je Brnovic selektor i dalje,pa neka nam je srecan.Mi tu ne mozemo nista.Dejo je ulozio sve napore da odbrani Brnu ili sebe,pa smo mogli cut da smo imali kadrovskih problema pred ove dvije utakmice,ajde pred drugu ali pred prvu smo bili kompletni cini mi se.Pa da je formacija bila ista kao kod Kranjcara,jes kao u Velsu,al Dejo rece da smo cijele kvalifikacije odigrali sa istom formacijom sto je netacno.Ovo ne bih sto posto tvrdio jer mi je za nevjerovat,pa ne znam jesam li dobro cuo,al mislim da sam cuo da je rekao da nije kriv Brna no igraci.Eto takve neke stvari smo mogli cut nocas.Ovo drugo nije ima dje da pogrijesi ali ovo najvaznije,ovo ispadanje nije nista posteno ispricao.Ponovicu,kako je maka Kranjcara,tako sad treba da makne Brnu.I to je sva prica jer nista igraci nisu krivi nego ta famozna delegacija strucnog staba.Ako oni misle da je ono igra i da je ono maksimum nase reprezentacije grdno se varaju.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

uh, vi biste Barselonu s**b*li i od nje svojim "optimizmom" i crnjačenjem napravili osrednji tim!
    Manje stanovnika a više selektora nema na planeti!
    Brzo će ova djeca stasat, Alić, Đorđević, možda i Batroviću krene...no se bojim ako čitaju kako im idole nagrdiste, da ne požele da ikad zaigraju za nacionalnu selekciju
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad je repriza ove emisije sa dejom na vijesti zna li ko ?????
    1908.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja prosto vjerujem u ono sto vidim. Neki ce igrat sa stakom u ruke, neki nece zbog lose frizure. Niko mi to pravo ne moze uzet, kao ni Basi da ne igra.

Da su svi dali sve od sebe, prosli bi ovaj baraz (mislim naravno na prvi mec), kad vec to pominjes.

Ako sam ja motivisan da ne mogu bit vise, a ti nisi, mislim da nije problem u onome ko nas motivise, iako on moze to da popravi.
    Nisu se oni ništa manje zalagali u prvi meč nego što su u drugi. Ono što se mijenjalo u te dvije utakmice je teren, neki igrači u našoj selekciji (Zverotić koji je pokazao znatno više od Pekovića koji uprkos svom trudu nema neki pregled igre) ali iznad svega taktika Češke reprezentacije koja je u Podgoricu došla da se brani. U prvom meču su igrali visoki presing prisiljavajući naše štopere da iz očaja preskaču igru i šalju visoke lopte pritom udvajajući naše najbolje igrače.
    Tu utakmicu druže nismo izgubili zbog slabe motivisanosti naše ekipe već zbog Branka Brnovića koji je igrao 4-2-4 što ne uspjeva ni Juventusu da valja a ne nama. Što je vjerovatno jedini od 8 ekipa u baražu u prvoj utakmici koja je pritom u goste ide toliko ofanzivno i što nije do 60tog minuta shvatio da je to pogrešna taktika.

Motivaciju je besmisleno uopšte dovodit u pitanje, pogotovo u baražu. Svima njima je bio cilj da dožive evropsko prvenstvo, Nikola Drinčić je to vrlo eksplicitno i rekao nakon utakmice. To im je važno prije svega na ličnom nivou, pa tek onda kao nekom kolektivu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve je bajno u nasoj reprezentaciji, od predsjednika fudbalskog saveza preko strucnog staba do ekonoma. Svi igraci su jedino zbog lose srece i naopakog horoskopa tu dje jesu a ne u Barseloni.
    Mi naravno idemo u Ukrajinu i Poljsku jer smo zavrsili prvi u grupi.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    uh, vi biste Barselonu s**b*li i od nje svojim "optimizmom" i crnjačenjem napravili osrednji tim!
    Manje stanovnika a više selektora nema na planeti!
    Brzo će ova djeca stasat, Alić, Đorđević, možda i Batroviću krene...no se bojim ako čitaju kako im idole nagrdiste, da ne požele da ikad zaigraju za nacionalnu selekciju
    Bojim se da je Batrovic izgubljen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Nisu se oni ništa manje zalagali u prvi meč nego što su u drugi. Ono što se mijenjalo u te dvije utakmice je teren, neki igrači u našoj selekciji (Zverotić koji je pokazao znatno više od Pekovića koji uprkos svom trudu nema neki pregled igre) ali iznad svega taktika Češke reprezentacije koja je u Podgoricu došla da se brani. U prvom meču su igrali visoki presing prisiljavajući naše štopere da iz očaja preskaču igru i šalju visoke lopte pritom udvajajući naše najbolje igrače.
    Tu utakmicu druže nismo izgubili zbog slabe motivisanosti naše ekipe već zbog Branka Brnovića koji je igrao 4-2-4 što ne uspjeva ni Juventusu da valja a ne nama. Što je vjerovatno jedini od 8 ekipa u baražu u prvoj utakmici koja je pritom u goste ide toliko ofanzivno i što nije do 60tog minuta shvatio da je to pogrešna taktika.

Motivaciju je besmisleno uopšte dovodit u pitanje, pogotovo u baražu. Svima njima je bio cilj da dožive evropsko prvenstvo, Nikola Drinčić je to vrlo eksplicitno i rekao nakon utakmice. To im je važno prije svega na ličnom nivou, pa tek onda kao nekom kolektivu.
    1) Mirko Vucinic.
    2) Mec u Pragu i motivaciju nisam povezivao.
    3) Kako kad rece Dejo da smo igrali cetr cetr dva (kao da me osamari kad to izgovori) sa oba selektora?

S ostalim se mogu slozit, ali i konstatovat da je sva ova prica posla malo van okvira onoga dje je trebala da bude.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Slazem se za konstatacijom kolega Bijesni_psu_iz Kotora.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Bojim se da je Batrovic izgubljen.
    ja se nadam da tako talentovano dijete može da se vrati! On još nije napunio 18 godina, ako se ne varam, ili ih je tek napunio pa ima nade za njega...u Sloveniji je kako čuh
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

koliko safre na jednom topiku

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Kad je repriza ove emisije sa dejom na vijesti zna li ko ?????
    isto pitanje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Po programskoj semi, na ovaj moj Extra tv, repriza je u 03:20. Pusa. :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    koliko safre na jednom topiku
    Premnogo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    1) Mirko Vucinic.
    2) Mec u Pragu i motivaciju nisam povezivao.
    3) Kako kad rece Dejo da smo igrali cetr cetr dva (kao da me osamari kad to izgovori) sa oba selektora?

S ostalim se mogu slozit, ali i konstatovat da je sva ova prica posla malo van okvira onoga dje je trebala da bude.
    Počela je neka generalna priča o motivaciji. Traže se krivci svugdje, i gdje treba i gdje ne treba. Te Baša nije htio, te Mirko treba oduzet traku, a Jovetić nikad ništa i tako...

Ono malo što su uspjeli da izvedu kad su priprijetili česima u Pragu su uspjeli zahvaljujući Mirku. Kad bi došla lopta do njega gotovo nikad ne bi saigrači bili u blizini. Česi su ga jako dobro čuvali... Ovdje ljudi izgleda misle da je u Pragu on trebao da se vrati do šesnesterca i uzme loptu od Savića i Džudovića i onda je dobaci sam sebi u napad. Al očigledno da će ga neki ljudi uvijek kritikovat a drugi uvijek braniti. Al eto, i to je normalno. Da je samo sekund duže sačekao onu loptu glavom sad bi ga vjerovatno slavili... i njega i Brnovića i Deja...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ja se nadam da tako talentovano dijete može da se vrati! On još nije napunio 18 godina, ako se ne varam, ili ih je tek napunio pa ima nade za njega...u Sloveniji je kako čuh
    Zar nije u Zeti? Kako god, ni Slovenija nije mjesto pogodno za napredak. Zbog gluposti bivseg kluba Partizan ga nije otkupio i onda je totalno utihnula prica o njemu. Od djecaka kojeg je Wenger gledao do Zete. Sa takvim talentom je vec morao da ode vani, da napreduje kako treba.

I ja se nadam da ce njegov talenat da ispliva i ipak ode, ali sad mu je poslednji voz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo mi nemojte Alica spominjat da vas zamolim.Ne no Radoslav Batak.A Batrovic je kolko me sjecanje sluzi sa 14 godina proglasen vanserijskim talentom kakvog nema u svijet.E ne moze to na dobro izac da jebe oca.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Samo mi nemojte Alica spominjat da vas zamolim.Ne no Radoslav Batak.A Batrovic je kolko me sjecanje sluzi sa 14 godina proglasen vanserijskim talentom kakvog nema u svijet.E ne moze to na dobro izac da jebe oca.
    Zbog cega? Momak je tek dobio sansu za mladu, ako bude napredovao moze da bude dobar igrac, za sad je iznad prosjeka za svoje godiste.

Page 929 of 2251 FirstFirst ... 429829879919925926927928929930931932933939979102914291929 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)