sad bih napisao DEJO ODLAZI... kakav crni BRNOVIC..... qq majko!!!!!!!!!
Ocekivano je da ce ostati, ali sam sad tek vidjeo koliko je glup covjek. U prvih 10 minuta emisije.
sad bih napisao DEJO ODLAZI... kakav crni BRNOVIC..... qq majko!!!!!!!!!
je li normalan ovaj covjek?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Mene samo zanima s kojim argumentima ce sad pojedino forumasi braniti doticnoga. Samo se pitam zna li on sta je sve pricao
Ništa ljudi, sve je u redu izgleda. Vidimo se u Ukrajinu.
![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Jos je pokusao da opravda neznanje za pravilo po kojem Pekovic nije mogao da igra i onda je vidjeo da ne moze i priznao gresku.
ko prizna pola mu se prasta :roll:
Ne mozes da sastavljas timove klubovima, ali mozes majstore da uvedes pravilo sa brojem mladih igraca koji moraju biti u prvom sastavu. Pa da vidis kako se prave igraci na terenu. U drugoj ligi je to uveliko pravilo, a nijesam siguran za prvu.
Zato je Celik 2 igraca izbacio za U21 tim.
kako brnovic koji je uz reprezentaciju od pocetka ne zna to pravilo... PIH... i posle se pravda tobos je povrijedjen, mozda ne bi ni igrao...a neka...
Ima na Football Manager zadnjih 5-6 godina to pravilo, no ga Brna izgleda ne pali.
hahahahahahha, liga je na kladionicama i zato se igra posteno.
Kakav argument.
Dejo, sto godina da dočekaš zbog ovoga stava sa DAN-om. Ne na toj poziciji, ali sto godina!
Sa tim se vec slazem sa njim i neka istraje u tom stavu.
a pored ovolikog mlacenja mora i on nesto pametno rec..to jednostavno tako ide..na trenutak bljesne :mrgreen:
sto je rekao za Dan?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dejo Kako Da Kazem Savicevic.
Nijesam snimio,bio sam malo u pjacu
Ako bude kakva repriza snimiću..po vašim komentarima bilo je zabavno,to je emisija načisto ili?
Last edited by Montenegrino-CT; 17-11-11 at 21:25.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks