View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 919 of 2251 FirstFirst ... 419819869909915916917918919920921922923929969101914191919 ... LastLast
Results 22,951 to 22,975 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Takvih belmeza nema nadaleko,nijesu vrijedni da se troše na njih riječi i na njihove "novine"...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    vise ja tu mislim na jednog Gvardiolu, Zamera, Pirla i sl...
    Ili Drinu prije povrede... Mada je i sinoc bio vrlodobar. Dobio je svaki skok, za razliku od dvometrasa Dzudovica. lopta u njegovim nogama je bila kao u sefu... Jedino je kiksao kad je izgubio loptu minut prije kraja, ali tada je sve vec bilo poslo u...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Vidi, ako si ti zadovoljan da ti se reprezentacija drzave ne plasira na veliko takmicenje, da ucestvuje turisticki u kvalifikacijama(Filipovicev ciklus), i ukoliko ti je dovoljno da ti par puta godisnje dodje neka jaca ekipa pod Goricom-super. Pusti nas koji nismo zadovoljni samo tim da napisemo shto mislimo, da kritikujemo shto je za kritiku i pohvalimo shto je za pohvalu. Ako ti smeta-ko te tjera da citash. Ima milion drugih topica na forumu. Svi mi koji ovdje "placemo za Cicom" volimo ovu reprezentaciju isto koliko i ti, ali ponavljam-voljeti nekog ne znaci ponashati se kao noj, pa zabijati glavu u pijesak i kulirati realnost. Pa valjda i voljenim osobama kazhesh shto mislish, a ne krijesh neshto od njih i drzish ih u lazhnoj nadi i/ili sigurnosti. Ja sam se na ovom forumu vec, unfortunately, susrijetao sa osobama koje su tvrdile da je reci nekome iskreno misljenje nemoralna stvar(u manjoj ili vecoj mjeri), ali sudeci po tvom angazmanu na ovom topicu ti nisi od takvih. Dakle, poshtujem razlicito misljenje, ali ukoliko hoces vec da ga izlazhesh potkrijepi ga argumentima a ne pricom "dosadni ste", "smarate" i tako dalje, koja zvuci kao da potice od razmazene 15ogodisnje djevojcice. Ukoliko neces da pricas o reprezentaciji-pusti nas koji hocemo.
    ja nisam rekao da sam zadovoljan zbog ovih rezultata zadnih, znaci brnovic hitno ostavka. ali nisam ni bio zadovoljan zbog Cicovih zadnjih rezultata i po meni da nije bilo smjene ne bi ni kvalifikacije gledali. ali to nikad necemo saznati. lijepo je iznjeti misljenje , argumentovano naravno i cijenim kad je iskreno ali sto si se ti nasao uvrijedjen ili si se mozda prepoznao u te koji na svaki post placu za cicom )))
    razlog naseg ne prolaska dalje je cita trenerevo glupost od taktike u ceskoj, ne ovdje. da treba ozbiljan trener treba, da je to Cico alkos nije.
    da pocnem da pricamo njegovim greskama bio bi duzi od tri tvoja posta a znas kako su dugacki
    ako mi ti kazes smjenili ste trenera koji je vodio 2 0ekipa , ja odgovorim u 18 godina i da su ga hrvati otjerali posle njihovog najveceg uspjeha. to smo i mi uradili pa do koga je? ti na to ne odgovoris nista nego opet o cicu .
    pocecu da pravim djecu koja lice na Cica, jer mi je pun k...c vise Cica
    i jos nesto, znate koja je razlika izmedju jucerasnje utakmice i npr nekih utakmica doj je cico vodio a mi dobijali?
    Bonja, on je tri onakva suta odbranio runiju a juce je primio gol. nije mogao nista tamo , ne kazem da je kriv ali to je ta razlika i nista vise.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a sto se navijanja tice ovdje par nas je govorilo da treba himna da se pjeva kao englezi pa je par velikih vodja skocilo da to niko ne radi da to nije navijacki. pa smo predlagali da se zapjevaju neke pjesme nase pa i to je receno kao ma to nisu navijacke. cak je i bio odgovor , ko vam brani smislite pjesmo pa predlozite i sl.
    preko onog ne moze , i da nije jedna cura bila pored mene zaplagao bi. no me sramota bilo , reci ce vidi ovu djevojcicu od 15 leta))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Mi jesmo prosjecna reprezentacija, mozda malo iznad toga
    slazem se. Malo covjek da se zapita - je l' treba da se pos*****o po svojim timovima ako nisu najbolji na svijetu? Cini mi se da se ovdje ocekivanja krecu izmedju krajnosti (govorim o CG sportu uopste) - pa u nebo dizemo kad smo dobri, a valjamo po prasini kad nam krene lose. Evo, sjeca li se neko vise euforije oko vaterpolo reprezentacije?

Dakle, trebamo biti realni po pitanju nasih kvaliteta u poredjenju sa suparnicima. Ali sto je takodje bitno - i realni po pitanju ocekivanja navijaca. Mene zanima fudbal, lijepa i srcana igra, izgaranje i momenti koji ti se urezu u pamcenje, spoj publike i igraca.

S tim u vezi, meni ce i dalje biti dva najdraza sportska momenta u CG kojima sam prisustvovao - nedavni remi protiv Engleza i pobjeda (ali uz ispadanje iz daljeg takmicenja) KK Buducnosti protiv Peristerija.
    Jer to je sport, i to trazim od svojih timova.
    Jer ako nas zanimaju samo vrhunski rezultati - ok, jbs Crnu Goru, ajmo da navijamo za Barselonu, Mancester, Brazil...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uff pa sad ako gledamo ovako , makar gledanje iz mog ugla fudbaleri su podigli rejting tako da price kako ne mozemo ocekivati slican uspjeh ne pije vodu,stavise ja sad ocekujem istu borbu i plasman i u novim kvalifikacijama to oni svakako mogu jer smaatram da ce im poslednjih 10 minuta biti urezano u pamcenje do kraja zivota.

Ne zelim da pricam bili smo tako blizu i nece se ponoviti.

Ovo se ne samo mora ponoviti neko i otici KORAK DALJE JER MI TO MOZEMO I OCEMO
    Last edited by djordjeto; 16-11-11 at 20:06.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Uff pa sad ako gledamo ovako , makar gledanje iz mog ugla fudbaleri su podigli rejting tako da price kako ne mozemo ocekivati slican uspjeh ne pije vodu,stavise ja sad ocekujem istu borbu i plasman i u novim kvlaifikacijama to oni svakako mogu jer smaatram da ce im poslednjih 10 minuta biti urezano u pamcenje do kraja zivota.
    ako je ista pozitivno kod onog gola sto su ceesi dali to je da nikad ujedinjeniji nismo bili. da je bio remi ili pobjeda od 1 0 svi bi pokunjeno izasli ali ne bi bilo onakog ambijenta. ovako smo napokon ujedinjeni bili, nadam se ne posljednji put a igracima smo dali domaci zadatak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledala sam utakmicu na TV Al Jazeera i komentator(na engleski) ishvalio navijace samo tako!

I stvarno svaka cast Navijacima!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Czech Republic (Euro Qualification - Play Offs second match 15.11.2011) ..youtube...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ako mi ti kazes smjenili ste trenera koji je vodio 2 0ekipa , ja odgovorim u 18 godina i da su ga hrvati otjerali posle njihovog najveceg uspjeha. to smo i mi uradili pa do koga je? ti na to ne odgovoris nista nego opet o cicu .
    Čisto usporedbe radi, Cico je u Hrvatskoj smijenjen nakon, a ne usred svjetskog prvenstva koje nije bilo ni blizu najvećeg uspjeha reprezentacije Hrvatske. Cico je u Crnoj Gori smijenjen usred kvalifikacija nakon fenomenalnih rezultata Crne Gore i to dvije utakmice prije kraja kvalifikacija u situaciji dok je Crna Gora još uvijek konkurirala za prvo mjesto u skupini. Takvu glupost nikad nitko u povijesti nije napravio (barem ja nisam čuo). Nije da branim Cica, jer njemu je sad definitivno bolje i zarađuje puno, puno više nego u Crnoj Gori, ali čisto da narod ne nasjedne na tvoje dezinformacije. Netko je pisao da se Cico veseli ispadanju Crne Gore. Taj se ljuto vara i ne poznaje Kranjčara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocete li se isplakat za Cicom pa da idemo dalje. Ima pravo lepetanac, u svakom drugom postu se Cico pominje. Dajte ljudi, zahvalili smo mu se na svemu sto je uradio i tu je kraj. Treba gledati unaprijed, a ne sve se nesto vracamo u proslost kao i u mnogim drugim stvarima koje nisu vezane za fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jedino sto je sigurno i potvrdjeno to je da sa Brnovićem nije se reprezentacija kvalifikovala. Da li bi sa Cicom mozemo nagadjati. Treneri Ceske i Hrvatske su tokom kvalifikacija bili izlozeni stravicnim kritikama, trazene smjene a sad su heroji, trener Turske posmatran kao spasilac a sad ga cuvaju od navijaca. Bilić je maltene cijelu mladu reprezentaciju Hrvatske prikljucio A timu, a kod nas je pitanje da li će ijedan nas omladinac ostati "zdrav" dok ga uci nas selektor za mlade. Hrvatska je ubjedljivo najbolja reprezentacija za baraze i nikad ne omane sto mozda znaci da se tamo i bolje i organizovanije radi na svim nivoima. Nadajmo se da ce i nasi izvuci neke pouke iz ovih kvalifikacija, a ima vremena da detaljno sve presaberu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Kako god, Brnović: četiri (4) utakmice - jedan (1) bod. U sudijskoj nadoknadi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako ne kapirate da uopste nije rijec o Cicu nego o principu mijenjanja trenera u najdebilnijem mogucem trenutku. I sve da je imao boljeg trenera od njega koji bi ga naslijedio nije dobro to radit TAD. Pogresna odluka u jos pogresnije vrijeme, nase ispadanje je dokaz. A svejedno je je li to Cico, Marko ili Janko.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Jedino sto je sigurno i potvrdjeno to je da sa Brnovićem nije se reprezentacija kvalifikovala. Da li bi sa Cicom mozemo nagadjati. Treneri Ceske i Hrvatske su tokom kvalifikacija bili izlozeni stravicnim kritikama, trazene smjene a sad su heroji, trener Turske posmatran kao spasilac a sad ga cuvaju od navijaca. Bilić je maltene cijelu mladu reprezentaciju Hrvatske prikljucio A timu, a kod nas je pitanje da li će ijedan nas omladinac ostati "zdrav" dok ga uci nas selektor za mlade. Hrvatska je ubjedljivo najbolja reprezentacija za baraze i nikad ne omane sto mozda znaci da se tamo i bolje i organizovanije radi na svim nivoima. Nadajmo se da ce i nasi izvuci neke pouke iz ovih kvalifikacija, a ima vremena da detaljno sve presaberu.
    Ne bih se složio da je Bilić heroj. Svaka čast za naš plasman ali to se moralo dogoditi i bez baraža. I dalje je veći dio javnosti za Bilićevu smjenu ali ludo je to tražit sad nakon plasmana na Euro. Bilić je jednu jedinu utakmicu postavio taktiku onako kako treba i to baš onu odlučujuću protiv Turaka. Ta postava je zbog izostanka nekoliko igrača složena više iz očaja nego iz znanja ali je na našu sreću ispalo super

Inače Bilić jest uveo mlade reprezentativce u A reprezentaciju ali to je bilo očekivano i to bi napravio svaki normalni selektor. Ono što vama treba jest podhitno pronaći nekoga selektora koji zna svoj posao (ako nemate svojih trenera predlažem Ćira Blaževića ili Branka Ivankovića koji nisu preskupi a znaju svoj posao), uvesti nekoliko ovih vaših mladih (danas sam gledao youtube clip jednoga takvoga, zaboravio sam mu ime), radi uigravanja tih mladih odigrati što više prijateljskih utakmica do sljedećeg kvalifikacijskog ciklusa i krenuti u kvalifikacije rasterećeni i bez nametnutih imperativa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Kako će nam zviznut Željka Petrovića na klupu, nismo svjesni.
    Daleko bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Kako će nam zviznut Željka Petrovića na klupu, nismo svjesni.
    Daleko bilo.
    Nece nikoga ne sjekiraj se. Obeca je Dejo svima nama da nas Brna vodi i sledece kvalifikacije.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili nekog filozofa tipa Ješić.
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Nece nikoga ne sjekiraj se. Obeca je Dejo svima nama da nas Brna vodi i sledece kvalifikacije.
    A Dejo kad obeca to je snaznije nego li bilo koji ugovor...
    A nije sto je nas, ali je stvarno Genije.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Nije mi jasno pljuvanje Mirka Vucinica koji je pretrcao najvise od kad igra u reprezentaciji. Trudio se, svaka akcija isla preko njega..dijelio lopte. Sta ocete vi od covjeka?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    A Dejo kad obeca to je snaznije nego li bilo koji ugovor...
    A nije sto je nas, ali je stvarno Genije.
    I to sto kazes. Ljudi ja opet kazem vise bih volio Milacica, Vukicevica, Vignjevica ili koga god tu nego ove pripravnike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ako nebi najsrecniji bio da Vignjevica postave pomamio se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    I to sto kazes. Ljudi ja opet kazem vise bih volio Milacica, Vukicevica, Vignjevica ili koga god tu nego ove pripravnike.
    Nije problem sto su pripravnici... Sad malo prijateljskih, pa da vidimo da li stvarno nesto mogu. Nekako jos uvjek nismo sigurni. A glupo se ogrijesiti. A ja bih prvi volio velika trenerska imena, poput Santraca, Đorića, Petkovica, ali... Situacija je takva da je nasa rep sad vec vruc krompir. Neizbjezna je smjena generacije, a ne naziru se zamjene. Dzudo je odradio svoje. Pekovic isto. Kod igraca tipa Damjanovic, Pavicevic, ..., se postavlja pitanje motiva. Ipak nemaju godina za naredno Evropsko, kada cemo se mozda kvalifikovati, a da ulaze u svu pricu oko kvalifikacija za Svjetsko... Jedino vidim tu Bataka kao nekog ko ce ostati i za kvalifikacije za Evropsko, jer ne sumnjam u njegov veliki motiv da vrijedno trenira i ode s CG na jedno veliko takmicenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Nije mi jasno pljuvanje Mirka Vucinica koji je pretrcao najvise od kad igra u reprezentaciji. Trudio se, svaka akcija isla preko njega..dijelio lopte. Sta ocete vi od covjeka?
    Albatros pusti jadan to je trip jedan , vidjeli bi svi pljuvaci svemirka koliko bi bodova nasa reprezentacija imala da njega nema on je sam u ovim kvafikacijama donio 6 bodova on je dao 50 % golova u ove kvalifikacija no ajde sad, vazno je skandirati beciraju koji je dao jedan go a ne skandirati mirku .

Page 919 of 2251 FirstFirst ... 419819869909915916917918919920921922923929969101914191919 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)