Takvih belmeza nema nadaleko,nijesu vrijedni da se troše na njih riječi i na njihove "novine"...
ja nisam rekao da sam zadovoljan zbog ovih rezultata zadnih, znaci brnovic hitno ostavka. ali nisam ni bio zadovoljan zbog Cicovih zadnjih rezultata i po meni da nije bilo smjene ne bi ni kvalifikacije gledali. ali to nikad necemo saznati. lijepo je iznjeti misljenje , argumentovano naravno i cijenim kad je iskreno ali sto si se ti nasao uvrijedjen ili si se mozda prepoznao u te koji na svaki post placu za cicom)))
razlog naseg ne prolaska dalje je cita trenerevo glupost od taktike u ceskoj, ne ovdje. da treba ozbiljan trener treba, da je to Cico alkos nije.
da pocnem da pricamo njegovim greskama bio bi duzi od tri tvoja posta a znas kako su dugacki
ako mi ti kazes smjenili ste trenera koji je vodio 2 0ekipa , ja odgovorim u 18 godina i da su ga hrvati otjerali posle njihovog najveceg uspjeha. to smo i mi uradili pa do koga je? ti na to ne odgovoris nista nego opet o cicu .
pocecu da pravim djecu koja lice na Cica, jer mi je pun k...c vise Cica
i jos nesto, znate koja je razlika izmedju jucerasnje utakmice i npr nekih utakmica doj je cico vodio a mi dobijali?
Bonja, on je tri onakva suta odbranio runiju a juce je primio gol. nije mogao nista tamo , ne kazem da je kriv ali to je ta razlika i nista vise.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
a sto se navijanja tice ovdje par nas je govorilo da treba himna da se pjeva kao englezi pa je par velikih vodja skocilo da to niko ne radi da to nije navijacki. pa smo predlagali da se zapjevaju neke pjesme nase pa i to je receno kao ma to nisu navijacke. cak je i bio odgovor , ko vam brani smislite pjesmo pa predlozite i sl.
preko onog ne moze , i da nije jedna cura bila pored mene zaplagao bi. no me sramota bilo , reci ce vidi ovu djevojcicu od 15 leta))
slazem se. Malo covjek da se zapita - je l' treba da se pos*****o po svojim timovima ako nisu najbolji na svijetu? Cini mi se da se ovdje ocekivanja krecu izmedju krajnosti (govorim o CG sportu uopste) - pa u nebo dizemo kad smo dobri, a valjamo po prasini kad nam krene lose. Evo, sjeca li se neko vise euforije oko vaterpolo reprezentacije?
Dakle, trebamo biti realni po pitanju nasih kvaliteta u poredjenju sa suparnicima. Ali sto je takodje bitno - i realni po pitanju ocekivanja navijaca. Mene zanima fudbal, lijepa i srcana igra, izgaranje i momenti koji ti se urezu u pamcenje, spoj publike i igraca.
S tim u vezi, meni ce i dalje biti dva najdraza sportska momenta u CG kojima sam prisustvovao - nedavni remi protiv Engleza i pobjeda (ali uz ispadanje iz daljeg takmicenja) KK Buducnosti protiv Peristerija. Jer to je sport, i to trazim od svojih timova.
Jer ako nas zanimaju samo vrhunski rezultati - ok, jbs Crnu Goru, ajmo da navijamo za Barselonu, Mancester, Brazil...
Vecina ljudi je zla
Uff pa sad ako gledamo ovako , makar gledanje iz mog ugla fudbaleri su podigli rejting tako da price kako ne mozemo ocekivati slican uspjeh ne pije vodu,stavise ja sad ocekujem istu borbu i plasman i u novim kvalifikacijama to oni svakako mogu jer smaatram da ce im poslednjih 10 minuta biti urezano u pamcenje do kraja zivota.
Ne zelim da pricam bili smo tako blizu i nece se ponoviti.
Ovo se ne samo mora ponoviti neko i otici KORAK DALJE JER MI TO MOZEMO I OCEMO
Last edited by djordjeto; 16-11-11 at 20:06.
ako je ista pozitivno kod onog gola sto su ceesi dali to je da nikad ujedinjeniji nismo bili. da je bio remi ili pobjeda od 1 0 svi bi pokunjeno izasli ali ne bi bilo onakog ambijenta. ovako smo napokon ujedinjeni bili, nadam se ne posljednji put a igracima smo dali domaci zadatak.
Gledala sam utakmicu na TV Al Jazeera i komentator(na engleski) ishvalio navijace samo tako!
I stvarno svaka cast Navijacima!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Crna Gora vs Czech Republic (Euro Qualification - Play Offs second match 15.11.2011) ..youtube...
Čisto usporedbe radi, Cico je u Hrvatskoj smijenjen nakon, a ne usred svjetskog prvenstva koje nije bilo ni blizu najvećeg uspjeha reprezentacije Hrvatske. Cico je u Crnoj Gori smijenjen usred kvalifikacija nakon fenomenalnih rezultata Crne Gore i to dvije utakmice prije kraja kvalifikacija u situaciji dok je Crna Gora još uvijek konkurirala za prvo mjesto u skupini. Takvu glupost nikad nitko u povijesti nije napravio (barem ja nisam čuo). Nije da branim Cica, jer njemu je sad definitivno bolje i zarađuje puno, puno više nego u Crnoj Gori, ali čisto da narod ne nasjedne na tvoje dezinformacije. Netko je pisao da se Cico veseli ispadanju Crne Gore. Taj se ljuto vara i ne poznaje Kranjčara.
Ocete li se isplakat za Cicom pa da idemo dalje. Ima pravo lepetanac, u svakom drugom postu se Cico pominje. Dajte ljudi, zahvalili smo mu se na svemu sto je uradio i tu je kraj. Treba gledati unaprijed, a ne sve se nesto vracamo u proslost kao i u mnogim drugim stvarima koje nisu vezane za fudbal.
Jedino sto je sigurno i potvrdjeno to je da sa Brnovićem nije se reprezentacija kvalifikovala. Da li bi sa Cicom mozemo nagadjati. Treneri Ceske i Hrvatske su tokom kvalifikacija bili izlozeni stravicnim kritikama, trazene smjene a sad su heroji, trener Turske posmatran kao spasilac a sad ga cuvaju od navijaca. Bilić je maltene cijelu mladu reprezentaciju Hrvatske prikljucio A timu, a kod nas je pitanje da li će ijedan nas omladinac ostati "zdrav" dok ga uci nas selektor za mlade. Hrvatska je ubjedljivo najbolja reprezentacija za baraze i nikad ne omane sto mozda znaci da se tamo i bolje i organizovanije radi na svim nivoima. Nadajmo se da ce i nasi izvuci neke pouke iz ovih kvalifikacija, a ima vremena da detaljno sve presaberu.
Kako god, Brnović: četiri (4) utakmice - jedan (1) bod. U sudijskoj nadoknadi.
Kako ne kapirate da uopste nije rijec o Cicu nego o principu mijenjanja trenera u najdebilnijem mogucem trenutku. I sve da je imao boljeg trenera od njega koji bi ga naslijedio nije dobro to radit TAD. Pogresna odluka u jos pogresnije vrijeme, nase ispadanje je dokaz. A svejedno je je li to Cico, Marko ili Janko.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne bih se složio da je Bilić heroj. Svaka čast za naš plasman ali to se moralo dogoditi i bez baraža. I dalje je veći dio javnosti za Bilićevu smjenu ali ludo je to tražit sad nakon plasmana na Euro. Bilić je jednu jedinu utakmicu postavio taktiku onako kako treba i to baš onu odlučujuću protiv Turaka. Ta postava je zbog izostanka nekoliko igrača složena više iz očaja nego iz znanja ali je na našu sreću ispalo super
Inače Bilić jest uveo mlade reprezentativce u A reprezentaciju ali to je bilo očekivano i to bi napravio svaki normalni selektor. Ono što vama treba jest podhitno pronaći nekoga selektora koji zna svoj posao (ako nemate svojih trenera predlažem Ćira Blaževića ili Branka Ivankovića koji nisu preskupi a znaju svoj posao), uvesti nekoliko ovih vaših mladih (danas sam gledao youtube clip jednoga takvoga, zaboravio sam mu ime), radi uigravanja tih mladih odigrati što više prijateljskih utakmica do sljedećeg kvalifikacijskog ciklusa i krenuti u kvalifikacije rasterećeni i bez nametnutih imperativa.
Kako će nam zviznut Željka Petrovića na klupu, nismo svjesni.
Daleko bilo.
Ili nekog filozofa tipa Ješić.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Nije mi jasno pljuvanje Mirka Vucinica koji je pretrcao najvise od kad igra u reprezentaciji. Trudio se, svaka akcija isla preko njega..dijelio lopte. Sta ocete vi od covjeka?
E ako nebi najsrecniji bio da Vignjevica postave pomamio se.
Nije problem sto su pripravnici... Sad malo prijateljskih, pa da vidimo da li stvarno nesto mogu. Nekako jos uvjek nismo sigurni. A glupo se ogrijesiti. A ja bih prvi volio velika trenerska imena, poput Santraca, Đorića, Petkovica, ali... Situacija je takva da je nasa rep sad vec vruc krompir. Neizbjezna je smjena generacije, a ne naziru se zamjene. Dzudo je odradio svoje. Pekovic isto. Kod igraca tipa Damjanovic, Pavicevic, ..., se postavlja pitanje motiva. Ipak nemaju godina za naredno Evropsko, kada cemo se mozda kvalifikovati, a da ulaze u svu pricu oko kvalifikacija za Svjetsko... Jedino vidim tu Bataka kao nekog ko ce ostati i za kvalifikacije za Evropsko, jer ne sumnjam u njegov veliki motiv da vrijedno trenira i ode s CG na jedno veliko takmicenje
Albatros pusti jadan to je trip jedan , vidjeli bi svi pljuvaci svemirka koliko bi bodova nasa reprezentacija imala da njega nema on je sam u ovim kvafikacijama donio 6 bodova on je dao 50 % golova u ove kvalifikacija no ajde sad, vazno je skandirati beciraju koji je dao jedan go a ne skandirati mirku .
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks