Pročitah sve što ste pisali, vidim da su svi predlagali Karadaglića, Kaluđerovića, neku dr. ordinaciju itd.
Znam da sve zavisi od toga kakav ko problem ima i svi imamo različite tipove kože, ali oni imaju jedne te iste kreme koje prepisiju većini ljudi, a i ne pregledaju pacijenta detaljno, prije nego što daju recept.

Karadaglić - možda i pruži potpunu pažnju nekom koga zna privatno ili ako mu je u tom trenutku tako došlo.
Ne dopada mi se, teško se dolazi do njega, a nije neki stručnjak.

Kaluđerović - zna dosta, ali je čudak i takođe mu sve zavisi od trenutka. Za bubuljice ima jedan lijek, neki puder i dvije tečnosti, izdrljaš kožu, nagrdiš se i posle se o jadu zabaviš.

Šaljićeve kreme su dobre, ali oni nijesu stručnjaci za bubuljice, pa njega ne bih nikome predložila, ako je to u pitanju.

Ove ostale nijesam ni htjela da posjećujem, imam osjetljivu kožu i ne pada mi na pamet da mi ovi naši preporučuju bilo šta. Posebno ako prepišu tablete, izgleda da im je to najlakše.
Inače ne volim da pijem tablete, a s obzirom da je koža u pitanju, mislim da bi svi trebali da pazite kod koga idete i šta koristite.
Običan virus, prehlada, meni je znalo prvo da se odrazi na kožu, pojavi se crvenilo nijesam znala kome da se obratim. U bolnici mi daju inekciju od koje se to smiri par sati i opet se pojavi. Tada sam otišla kod Vranješa i on mi je prepisao neke tablete, to se povuklo, jer je u pitanju virus, ali nakon toga su se pojavili neki novi problemi sa kožom, sve manje sam mogla na sunce (inače imam izrazito suvu kožu, a suvoj koži je potrebna odgovarajuća njega) i tako sam naišla na ovog doktora. Ima tu dosta toga, dosta sam i čitala, pa bih i ostalima preporučila da se ne 'zezaju' kad je koža u pitanju Kožu treba stalno njegovati, paziti, ne isprobavati puno preparata, nego isključivo ono što Vam prepišu za Vaš tip kože.

Zato,

U ordinaciji dr. Mandića (zgrada preko puta DAN-a) dolazi doktor Miodrag Milojević iz Beograda. Po mom mišljenju, vrhunski stručnjak. Jako dobar dijagnostičar.
On pravi svoje kreme koje se mogu kupiti u apoteci 'Kamilica' u Beogradu. Možda ste čuli ili vidjeli reklamu za Anti-akne intesive formula, to je njegova krema.
Morate zakazati dosta ranije, jer nijesam sigurna kad je tu. To je moja preporuka.

Doduše, mnogi preparati koje on preporuči, ne mogu se naći u Podgorici, ali ja već 2 godine, otkad mi je on prepisao te njegove kreme, nemam problema sa kožom kao ranije.
Za lice sam koristila kremu koja obnavlja sloj kože, a to je najbolji način za oporavak.

Toliko