evo upravo gledam na EUROSPORTU reprizu naše utamice i komentator doslovce ovako kaže: "mnogo šansi Crnogoraca u nastavku meča...imaće za čim da žale domaćini...evo gola! Postižu ga Česi!!! E, ovo je nepravda...aliii, šta je tu je! Prolazi, na kraju krajeva, tim koji je znao da iskoristi svoje šanse...malo su ih imali Česi u prvoj utakmici,a još manje u drugoj, pa će je dobiti"
dalje za publiku:"otpevali su sve što su imali crnogorski navijači...čekaju ih nove kvalifikacije, u koje ulaze sa mnogo bolje pozicije i kao tim koji više poštuju svi rivali...sve je moglo biti drugačije i u prvoj utakmici gde su igrali previše oprezno, i na ovoj na kojoj su promašili mnogo toga...nema šta, navijači neće videti reprezentaciju u Poljskoj i Ukrajini ali su pokazali šta znači biti uz reprezentaciju"
"ne bi bilo fer ni pošteno da su Crnogorci primili drugi gol" nakon akcije Baroša u 92. minutu!
I na kraju " nijesu imali sreće Crnogorci, nisu morali da izgube ovaj meč, nikako...ali šta je tu je"
Eto, komentatorov osvrt na obje utamice (bilo je tu dosta lijepih riječi o našim momcima) i na našu reprezentaciju kroz ove kvalifikacije pokazuje da nas više cijene sa strane, nego mi sami sebe i meni je samo to krivo! Ostaje žal što nijesmo prošli i ja vjerujem da smo mogli i da ne bi bila nepravda ni prema kome da jesmo, ali vjerujte da ova reprezentacija može još više i da hoće! JA VJERUJEM!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks