nije prelijep, nego jedan od ljepsih auta ikad!
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
1750tb 230 hp , ;p mljac mljac
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nije prelijep, nego jedan od ljepsih auta ikad!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
uh...slab sam na ovaj abarth![]()
daj recite mi nekoga ko moze da mi udari ove retrovizore ala 159TI....ja sam mislio sa folijom nekom da to odradim, al izgleda nema bez farbanje...koliko bi to moglo da kosta???
Brzi...evo cu izgleda odlucit da malo modifikujem 156icu (2.4 136ks) pa sam te mislio kontaktirat za cipovanje...koliko kosta to zadovoljstvo... a 159tku necu jos dirati, mada cu se odluciti i za nju brzo, da ode malo gore![]()
ajde covjece dolazi da uradimo i jednu i drugu.... za cijenu, rekao sam ti nedje prije, za alfiste popust itd
A za retrevizore, kontaktiraj Igora, on zna neke momke koji dobro rade sve folije, sigurno imaju i alu foliju![]()
ma pricao sam ja sa momkom koji to radi....nema tu foliju...i skupa je dosta...tako da sam tu opciju otpisao,...ostaje mi kao opcija farbanje...
a sto se tice cipovanja....sve znam...samo brate puno mi je para da radim obije, pa otom potom...da se prvo izvucem iz nekih dugova![]()
farbanje ti mogu ja uradit, samo da nadjemo boju![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
koliko treba vremena za to?
skinemo retrovizore tj. poklopce pa ih sledeci dan montiramo nazad...
Mada TI retrovizori su brusheni aluminijum ili shto vec tako da ne mozhe ispast isto ali eto, mozhe da se strefi neka slichna boja...
Josh jedna varijanta je i da poruchish 3m brushed alu foliju s neta..http://gjkstyling.pl/img/p/26-192-thickbox.jpg
Last edited by stefan123; 02-11-11 at 23:55.
Gdje da nadjem letvu volana za AR156 1.8TS 2000god. ili ima neko kod nas da to reparira da valja?
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Acika....
zaobidji...i ja ti kazem...
Bogomi, ako zaobidje, plashim se da vishe nema dje gledat, bar ne u CG...
jeftinije mu ej da ode do srbije...ili da plati nekome da mu to donese ...nego njemud a plati....to kakve on cijene lupa nema nidje...misli da smo svi ludi...
ili neka kupi golfa i pocine![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima li koja giulietta kroz grad. Ja vidjoh samo jednu, onu s italijanskim diplomatskim tablicama.
Ima....
Btw ne znam shto bih reka za Deverdzice, nekad su poshteniji od svih a nekad zakolju, zavisi znash li ih, koji je od njih tamo itd....A trgovina iz Srbije je muka postala, nece ovaj da poshalje, nece ovo nece ono, iscimaj ovoga i na kraju opet nisi siguran da ti nece uvalit....smor....
Britanski Auto Express tvrdi kako je Alfa Romeo u poslovne planove uveo model koji bi voznim karakteristikama i cijenom "udario" na kultnu Mazdinu sportsku uzdanicu, MX-5.
Alfin bi se novitet oslanjao na značajke jednog od najpoznatijih modela iz bogate tradicije ove talijanske marke; Brere Spider, kao i tradicionalne ikone, originalnog Spidera iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Cijenom bi se smjestio u područje od oko 30-ak tisuća eura, nudio bi klasični koncept s dva sjedala i pregršt zabave za volanom.
O pojedinostima poput performansi ili motora koji bi se našli pod poklopcem buduće Alfe zasad je prerano govoriti, ali Auto Express se poziva na izvore koji tvrde da bi se dvosjed mogao pohvaliti izuzetno malom masom - ispod 1000 kilograma. Oslabljena verzija turbobenzinca, poput 1,7-litarskog iz Giuliette Quadrifoglio, s oko 150 KS bila bi dovoljna za optimalna vozna svojstva budućeg Alfinog kompaktnog sportaša.
![]()
Giulia
![]()
giulia ne ovaj crtezh izgleda ka ovi novi hyundaiovi...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks