Bojim se da ce ovi nasi strucnjaci opet izves 2 spica i jos 2 spica po krilu i 2 vezna i da cemo da ne recem sto.
Bojim se da ce ovi nasi strucnjaci opet izves 2 spica i jos 2 spica po krilu i 2 vezna i da cemo da ne recem sto.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja sam svoje reka
Zverka Novakovic
SImon Joveta Beco
Mirko
Samo opusteno, sto bude neka bude, i posle ove utakmice zivot ide dalje.
-----------bonja-----------
savic dzudo basha jovanovic
-------zverota novakovic---
simon----------------joveta
------andrija-----mirko------
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
kad vec lupamo, ja bih ubacio boskovica, mislim da na svjezinu njegova igra moze dosta pomoc.
Mi ne treba da jurimo glavom bez obzira da im damo gol. Vazno je da nasi igarci cirkulisu oko njihovog sesnajsterca, pa se moze desiti neki opasni prekid, korner i sl. Nesto slicno kao sto su oni nama dali golove.
Ja ne bih jer ne moze Mirko da trci i igra po strani.
Prekidi ovo je isto dobro.
To to,ne treba mi da jurimo.Strpljivo i doci ce gol.
Jovanović ne igra zbog žutih.
Ova formacija je što se napada tiče slična postavci u Pragu a tu su česi veoma dobro razdvojili naš vezni red i napad.
Ja bih volio da vidim u liniji Simona desno, Jovetića u sredini i Mirka lijevo plus Bećiraj ili Andrija u špicu. Čini mi se da bi tako oni bili nešto bliži defanzivcima koji bi im lakše distribuirali lopte i možda bi se lakše prelazilo u napad sa tako kreativnim veznim redom.
Pitanje je koliko Bošković može fizički jer se tek oporavio od teške povrede.
Last edited by rebel; 15-11-11 at 11:26.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ada no het trik ce dat.
Povratak otpisanog.
Posto mi drustvo kaze da sam baksuz kad gledam utakmice, eto zrtvovacu se idem spavat u 8![]()
Ah koliko imamo spicevaaaa... eh da nam je da umjesto 2 spica imamo jednog dobrog na sredini.
Ja bi da i tri samo da smo na klupu sigurni.
Pa sto ste odlucili, ko ce da igra i kakva ce formacija biti?
Sad cemo zvat Brnovica da mu recemo sto smo odlucili![]()
Problem s nasom ekipom je to sto nemamo 'cistih' igraca, tj. igraca koji igraju klasicne, stare pozicije. Nemamo niti jednog klasicnog veznjaka, igraca kojem je mjesto na sredinu i zna prosjecno da igra i naprijed i nazad. Ili su mesari u pitanju (Pekovic, Drincic, Zverotic, Novakovic, Kascelan, alooooo petorica) ili Jovetic koji igra neku nenormalnu poziciju iza spiceva malo lijevo. Simonu ce vise bog sami znat sto on igra. Mirko nekakvi lijevi spic u igri s 3 spica. Lijevog veznog nemamo, desni improvizuje. Ludo burazeru, ludo.
Bijo si poziw koi se neodbija
znaci igramo nocas
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks