kako da vozim bez targa, zar to nije prekrsaj?
Cuj, skines targe i vozis ga bez njih, ne smijes imat USA targe ako si ga preveo.
TAKUMI
kako da vozim bez targa, zar to nije prekrsaj?
Naravno da jeste, da ubijes nekog iz kola, niko nece znati koje je auto... moras biti indetifikovan na putu
Njak Njak Njak
Ne, jer ih nisi dobio jos, dblu...
TAKUMI
Ne smije ni tako da ih vozi pa nema veze što ih nije dobio.Ja sam tako prošle godine pa su me jedva puštili.Ako naiđe ne nekog nadrndanog ode mu auto na parking milicije i još neka kazna.
E sad mozda je druga situacija za produzivanje registracije, jer tad imas tablice
Njak Njak Njak
primijetih ispod auta da pusta vodu,kap po kap,bacih pogled do kog nivoa mi je voda,sjutradan pogledah i vidjeh znacajan pad, ispod miniumuma,sa sve antifrizom koji sipah prije nekoliko dana..Potom ponovo sipah i sada mi se cini da ne pusta,bar ne toliko koliko je prije..Sad ne smijem riskirati oce li ili nece poteci voda..nego..
Kojeg majstora mi preporucujete ?...i uopste koliko me to moze kostati?..A3 je u pitanju..
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
aha, znaci pusta vodu ispod auta... jer gravitacija je takva pa ne moze na haubu da pada ili leti oko auta
nivo vode se smanjuje... jer pusta vodu, to se da pretpsotaviti sve i da nisi rekao
ali kako ocekujes da ti neko kaze koliko ce te kostati nesto sto si ovako opisao?
Odakle kapa? Da makar ljudi zakljuce sta moze biti, ovako cu ti ja dati odgovor sa ovim tvojim podacima... moze te kostat 1000e a moze 3e
Njak Njak Njak
Lagano samo druze,pogresno sam se mozda izrazio usred nepoznavanje same materije i terminoligije koja bolje oslikava problem...
Dakle ,rijec je o gubitku rashladne tecnosti...A i antifriz se vjerovatno samo tu i sipa..u dijelu gdje je vodena pumpa,ispod nje se stvara mrlja od vode
Imaju li kod nas da se kupe sredstva za privremeno krpljenje gume za ne daj bože?![]()
A vjerovatno imaju a i po ebayu sam se toga nagleda.nešto nije skupo. Al jes štetno.Gumu možeš bačit posle toga tretmana.
Sta je muka? Ukazujem momku da nije dao nikakve informacije na osnovu kojih bi se moglo zakljucit sta je problem, to je kao da ja tebi kazem "bolestan sam, sta mi je?"
Njak Njak Njak
Gdje se ispusta voda na Opel Astra F 95' , ja nmg da nadjem nidje
---Chelsea Fc---
mogu li mac prednju tablicu sa branika? masu mi ruzno stoji. pa da je stavim iza soferke? oce li me cimat strumfovi?
No signature here.
Mene cimaju sa sve tablicama, mogu misliti sto bi radili da ih nemam.
Makni je, probaj malo razlike![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Fabia,kao i uvijek revnostan..Zahvaljujem..Zvacu ovaj broj..
Drug je tako bio kupio auto, prednja mu nije bila zakacena vec je stojala kod sofersajbne... i nije imao problema do jednog dana kad smo bili u BD kad mu policajac za malo ne napisa' kaznu
trebalo bi da je kao na moje auto, na ovaj crveni "zavrtanj" (zanemari strelice) tacno na dno hladnjaka
![]()
Njak Njak Njak
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks