View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 899 of 2250 FirstFirst ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... LastLast
Results 22,451 to 22,475 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

ja cu vjerovat sve do momenta dok ne vidim mirka kako se vuce po terenu.
    covjek je poceo da me nervira samo tako. ne mogu vise da cujem onu pricu da on moze jednim potezom rijesit utakmicu. sjeca li se ko kad je bio neki njegov potez tog tipa zadnji put? ja ne, samo znam da sam nedje u to vrijeme kupio dres sa njegovim imenom na ledjima (rado bi ga mijenjao (ako je ko zainteresovan) za dres Savica).
    a sto se tice price o njegovoj lucidnosti i tom toliko ocekivanom potezu za resavanje utakmice nekako sam ubijedjen da bi svi mi sa ovog foruma pod odredjenim spletom okolnosti mogli postic taj gol koji bi nas odveo na EP recimo (vucemo se po trenu 92 minuta, izgubimo 100 lopti, napravimo 100 pogresnih dodavanja i negdje u taj fatalni 92 minut recimo jovetic sutira sa 25 metara, ceh brani lopta se odbija do nekog od nas i mi sut u prazan gol) i znaci li da bi zbog jedne takve situacije nasa reprezentacija trebala da igra sa skoro pa jednim igracem manje?
    neka no je u zadnje vrijeme poceo da priznaje redovno da nije pruzio maksimum. do kad li ce ga trpjet da mi je znat....
    no, ja zaista vjerujem da mozemo nesto napravit nocas i idem tamo punog srca da: pod uslovom da prodjemo ili da ispadnemo se zahvalim momcima na ovim fantasticnim kvalifikacijama i ovom snu koji ce se vecers zavrsiti ovako ili onako...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se tice mirka, jedan podatak koji sam juce cuo. mirko nije dao gol od oktobra prosle godine sto mislite od kada nismo dobili utakmicu??? pa vi vidite koliko znaci a kako igra.
    dok on ne bude onaj pravi nema srece ni za nas izgleda.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se, evo, registrovah sad, samo da vam poželim veliku pobjedu noćas i plasman na EP!

Puno sreće, veliku borbenost, lijepu utakmicu bez sudijskog zakidanja i paklen navijački doček Česima! Hajte, komšije, pregazite to!

Svako dobro!

arzuhal, Sarajevo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by arzuhal View Post
    Ja se, evo, registrovah sad, samo da vam poželim veliku pobjedu noćas i plasman na EP!
    Puno sreće, veliku borbenost, lijepu utakmicu bez sudijskog zakidanja i paklen navijački doček Česima! Hajte, komšije, pregazite to!
    Svako dobro!
    arzuhal, Sarajevo
    Hvala komšija i mi vama želimo noćas da slavite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnovic ne valja kad se gubi,a sa englezima 2:2 niko ga nije spominjao...isti taj Brnovic je i sa kranjcarom pola posla radio,no ajd sad,da nije bilo mirka,ne bi se ni plasirali u baraz,a sada kad se gubi ne valja mirko...Tp je tip igraca koji mora da se istrpi na terenu jer ce 88 minuta puzati,a onda ce dati neki gol iz mrtvog ugla od stativu nemoguc....Ti isti igraci su ginuli u London i protiv engleske ovdje,sto nisu mogli isto tako i protiv ceske....zato sto su svi rekli,a ceska super,to je laganica prolazimo...nisu oni naivno dosli u taj baraz...treba biti optimista,ali cesi daju nocas gol,ako se nastavi onakva igra

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momci, zao mi je da budem nosliac losih vijesti, ali Pekovic nece moci da igra nocas. Naime, postoji neko DEBILNO PRAVILO, igrac koji ima 2+2+1 zuti, PROPUSTA sljedecu utakmicu. Ovo dobijam iz prve ruke. Fax su dobili u savez jutros tek. Ne mogu da vjerujem da se to desava, ali tako je.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Nisam ni pesimista ni optimista, trudim se da gledam na stvare objektivno... A objektivno ova ekipa bi mogla da dobije Čehe i prođe kad bi stručni štab obavio svoj posao kako treba... a naš stručni štab je veoma veoma tanak.

Primjećujete li izjave fudbalera... “A nije mi jasno kako smo slabo odigrali, a nisam bio na nivou, a moramo mnogo bolje, a ne znam što nam bi, a nisu bili česi bolji ali eto desilo nam se...”

Čak je i Šofranac konstatovao da česi nisu bili nimalo bolji u prvom poluvremenu što nema veze s mozgom!

Bili su neuporedivo bolji, kontrolisali su utakmicu i tempo, imali veći posjed lopte igrali smireno i disciplinovano i CG ih nije uspjela ni jednom ugroziti bez onog prolaza i centaršuta Pavićevića. Njihove šanse su bile veće u odnosu na to.

Očigledno da im nije jasno zašto i kako su izgubili, ali što je najgore očigledno da im nema ko ni objasnit. To je više nego frustrirajuće jer nije neka pamet konstatovat šta se dešavalo.

Nisu mogli Jovetić i Vučnić (koliko god ga mnogi ovdje pljuvali i označavali kao krivca) ništa sami da naprave jer su ih česi udvajali i konstantno čuvali. Veliki problem je bio da kad god bi neko uspio da im doda loptu samo bi stao ukopan ili bi se vratio nazad. Umjesto da nastavi da trči s očekivanjem da im ovaj odigra povratni pas oni su ih ostaviljali same protiv 3-4 čeha. Niko nije prilazio i niko nije očekivao pas... prosto se vidjelo da nema šanse da naši dođu do šesnesterca.

Visoki presing je izmorio naše koji su srljali i koji su potrošili previše snage u prvih 60min igrajući bez taktike i bez postavke, trčali su oni i trudili se i davali sve od sebe, ali većina tog trčanja je bila prazan hod...

I zbog svega toga nisam siguran da imamo čemu da se nadamo večeras, da imamo nekog kao što je Cico nadao bih se itekako, a ovako i ne mogu da nađem dovoljno razloga za to.

Šteta ako Simon ne bude igrao, ali meni je bitnije da na ovoj utakmici vidim Zverotića da istrči. Nevjerovatna je greška što je njega ostavio na klupi i što njega nije uveo a ne Vlada Božovića (samo to dovoljno govori o našem šefu struke).

Možda Simonovo neigranje uslovi promjenu kojoj se zaista nadam a to da Jovetić bude konačno postavljen kao polu špic jer vjerujem da tu može najviše da da. Ispred njega Vučinić i Bećiraj ili Delibašić a Joveta da im dijeli lopte, a ostali pozadi da grizu i pripomažu i možda se desi čudo.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Momci, zao mi je da budem nosliac losih vijesti, ali Pekovic nece moci da igra nocas. Naime, postoji neko DEBILNO PRAVILO, igrac koji ima 2+2+1 zuti, PROPUSTA sljedecu utakmicu. Ovo dobijam iz prve ruke. Fax su dobili u savez jutros tek. Ne mogu da vjerujem da se to desava, ali tako je.
    Manji je to problem (koliko god nama svima Milorad bio mio, čoek je jedinstven svakako) jer tu imamo i Kašćelana koji je sličan krljator, Zverotić mora da igra, a imamo i čovjeka kog su nepravedno zapostavili a to je Mitar Novaković bez koga ne bi bilo onog Mirkovog gola Švajcarcima. On bi morao da zaigra konačno. Zapravo jedva čekam da vidim njega i Zverotića na sredini.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

ne mogu da vjerujem za pekovica....aooooo....
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Manji je to problem (koliko god nama svima Milorad bio mio, čoek je jedinstven svakako) jer tu imamo i Kašćelana koji je sličan krljator, Zverotić mora da igra, a imamo i čovjeka kog su nepravedno zapostavili a to je Mitar Novaković bez koga ne bi bilo onog Mirkovog gola Švajcarcima. On bi morao da zaigra konačno. Zapravo jedva čekam da vidim njega i Zverotića na sredini.
    Slazem se u potpunosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako mi je zao Pekovica, ne toliko zbog same ekipe vec zbog njega licno, odigrao je cijele kvalifikacije znamo svi kako, i sad propusta najvecu utakmicu.

PI
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas kako, po meni, Peka je nas najbolji igrac. Bas najbolji, i najkonstantniji. Kascelan jes mozda njegov tip igraca, ali nije ista klasa, ni blizu bojim se. No eto, moracemo nekako. Ali cudo jedno da nasi penali iz saveza nisu znali za to pravilo. Da im nije stigao fax jutros kao reakcija na registrovane igrace, oni bi ga pustili da izadje na teren, pa i da uspijemo da prodjemo, sluzbeno bi ispali. Nesrece te.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Kako mi je zao Pekovica, ne toliko zbog same ekipe vec zbog njega licno, odigrao je cijele kvalifikacije znamo svi kako, i sad propusta najvecu utakmicu.

PI
    Vidi ti se po avataru da ti je žao

Nešto se mislim, Jovanović, Peković i Vukčević (vjerovatno) su out... možda to bude dodatni stimulans. Naši su igrali dobro kad su pod takvim pritiskom, u prvom dijelu kvalifikacija nije bilo Jovetića, pa protiv engleza bez Vučinića... često su bile te situacije kad bi reakcija na probleme bila pozitivna i kad bi se samo još više zalagali i više pazili i gledali da pomognu saigračima pokrivajući i njih i sebe.

Zapravo mi po pravilu najgore igramo kad smo kompletni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oce li igrati Simon, zna li se?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

kakav potencijal nam je na klupu samo da ga puste

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Znas kako, po meni, Peka je nas najbolji igrac. Bas najbolji, i najkonstantniji. Kascelan jes mozda njegov tip igraca, ali nije ista klasa, ni blizu bojim se. No eto, moracemo nekako. Ali cudo jedno da nasi penali iz saveza nisu znali za to pravilo. Da im nije stigao fax jutros kao reakcija na registrovane igrace, oni bi ga pustili da izadje na teren, pa i da uspijemo da prodjemo, sluzbeno bi ispali. Nesrece te.
    Nije Peković neka klasa, on je sjajan i ja njega mnogo volim jer trči više od svih i jer uvijek da svoj maksimum i po tome je možda bolji od ostalih. Ali pravi mnogo faulova, nije neki kreativac i u duelu sa Rosickim se slabo pokazao (vidjelo se da je njemu zadatak da bude flaster ali tu je i greška što ga nisu udvajali).

Tako da ne bih pravio tragediju jer on ne igra jer imamo zamjene za tu poziciju. Mnogo veći problem je lijevi bek, uvijek se sjetim Ivana Fatića... sad bi nam itekako valjao. Kapiram da ga ne zovu više zbog nekih ličnih stvari i sukoba nego zbog fudbalskih kvaliteta jer mi je teško da povjerujem da je Fatić gori igrač od Vlada Božovića i Luke Pejovića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidi ti se po avataru da ti je žao

Nešto se mislim, Jovanović, Peković i Vukčević (vjerovatno) su out... možda to bude dodatni stimulans. Naši su igrali dobro kad su pod takvim pritiskom, u prvom dijelu kvalifikacija nije bilo Jovetića, pa protiv engleza bez Vučinića... često su bile te situacije kad bi reakcija na probleme bila pozitivna i kad bi se samo još više zalagali i više pazili i gledali da pomognu saigračima pokrivajući i njih i sebe.

Zapravo mi po pravilu najgore igramo kad smo kompletni.
    Nervira me to sto ce se sad u slucaju rezultata koji niko od nas ne zeli imat alibi, u zadnjem trenutku izgubili ovoga, da smo imali onoga bilo bi ono i slicne stvari. Sanse za prolaz su tolike kolike su, ali ako se ne prodje bice od Brnovica "da su nam ova trojica igrala, siguran sam da bi ih prosli".
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sad sam frustriran.Peka,pa to je general bre.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvalice Pekovic ako ne bude igrao, ali ne znam to jos niko nije objavio, tako da bih ovu informaciju o neigranju Pekovica uzeo sa rezervom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

A što da vam kažem. Kad god sam vam poželio sreću vi ste gubili. Ajmo ovako - komšije nesretno večeras (šala mala)
    Visoki pritisak na češku obranu (Bećiraj i Vučinić) od prve minute, čvrste obrana i sredina, brzi gol (barem do 20. minute), puno trke i vrata su vam otvorena. Uglavnom gol mora past u prvom poluvremenu jer ako u drugo krenete s 0:0 morate se maksimalno otvorit a tad sijevaju kontre i eto belaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ladno smo mogli da izgubimo sluzbeno 3-0.Nista nista Novakovic a Zverka da uzme Pekinu ulogu.Pa jos Simon pa jebote.Dako zaigra.

Visoki pritisak na češku obranu (Bećiraj i Vučinić)
    Braco,ovo ne moze da stoji u istu recenicu.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Samo vas gledam,dosta više sa tim negativnim pričama,nemojte da me ljutite! Koji vam je matrak danas,ima da pobijedimo Čehe večeras taman toliko koliko nam treba za prolaz na EP.

Braco iskrene čestitke vama na plasmanu na EP..

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Vjerovatno cete misliti da sam lud, ali da je igrao Pekovic mi bi proshli.... I tako cemo u krug, ako se nocas ispadne( a u Boga se nadam da necemo) i sledeci ciklus... Dok ljudi ne prestanu da misle, nego bash provale da je lud.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lucas, ako sredina pritisne, ne boj se ti za mirka, dovoljno je da se sunja i pravi veci pritisak nego svi ostali zajedno. Ne mogu da ukapiram kako ljudi i dalje mogu da ga kritikuju, pa jbt doveo nas je do odje. Citam da nas i navijaci portugala vriste na CR7. Argentinci na Messija. Ne znam koliko treba da budes glup da ne ukapiras, da kad igra za repku cuva ga mnogo vise ljudi nego inace, i plus igra sa igracima mnogo nizeg kvaliteta. Ne mozes reci da se ne zalaze, jer ako ko dozivljava tu reprezentaciju, to je Mirko. A to sto bi mi da on svaku utakmicu da po gol, nikom nista. Jovetu niko ne komentarise, a igra 10 puta gore nego u fiorentini.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Page 899 of 2250 FirstFirst ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)