Sanjah da smo ih dobili 5-4 al opet ispadosmo :/ gadno gadno, i volio bih da cujem makar jednom u zivotu drugaciju pjesmu od skoro religijske "ti si nasha prva ljubav"
Sanjah da smo ih dobili 5-4 al opet ispadosmo :/ gadno gadno, i volio bih da cujem makar jednom u zivotu drugaciju pjesmu od skoro religijske "ti si nasha prva ljubav"
Formacija:
.................Bozovic................
Pavicevic..Basa..Dzudovic..Savic
.........Zverotic....Pekovic.........
................Cetkovic................
.....Jovetic..............Vucinic.....
.........Delibasic / Beciraj..........
Lagano se cuva nasa polovina dok ne dodje prilika. Bez srljanja. Presing.
Mozda lupam ali ovako iz mog trenerskog iskustva.
cetkovic je covjek koji voli da dribla i lako gubi lopte a u ovom mecu ne treba nam to nista![]()
za mjestog mladog beka konkurisu bozovic i luka pejovic, a mirko kaze nisam bio onaj pravi , da sam bio onaj pravi dao bi 2 gola na onakvu njihovu postavku
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da imamo pravog trenera Simon Vukcevic bi bio igrac koji bi donosio prevagu.Nikako ne moze bit dobra vijest njegov izostanak
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ovo je pjesma za pred utakmicu
Alo bre ljudi kakav Djalovic ?jeste li normalni ?
Damjanovic je meni bas dobar igrac ako ne onda neka Andro Delibasic igra .. Beq umjesto Simona ..
A Drincic je zagarantovan na sredini , to je 10000% !
BISOGNA VINCERE !
Pored Mirka mora da igra neki klasični centarfor jer pruža mnogo bolje partije kad ima više slobode u igri i ima ga svuda.
sto ne bi igra cetkovic, nisu ni cesi veci vanzemaljci od njega kad nam vec treba kreativnost na sredini. beciraj kao krilo malo toga moze posluzit a opet moze valjat. primjer engleska... dobicemo ih sigurno kakvu god formaciju izveli... samo ne znam oce li bit dovoljno za prolaz
Uf kako je vise dosadilo sto ne bi igrao ovaj,onaj,vise me ne zanima samo da prodjemo pa da oce Brano Milacic u vezni upas.
Ja ne znam sto se desi s tim Cetkovicem.Prije 4 i po godine vrtio je igrace Rendzersa kako je htio sa 21 godinu.I evo sad,ne moze se ni primac prvih 11.
Onaj neki gospodin menadzer sto je bio kod Sofra kad je bila ls zadnji put reka je da je u tom momentu Stjepanovic bio takav talenat da svi koji su ga gledali rekli su da je jedan od najvecih talenata u zadnjih 5-6 godina koji se pojavio ne u CG no i sire.I nijem oga dalje od druge grcke lige cini mi se.
Bas sam skoro pogledao. Greota da ovaj momak nije imao bolje ljude oko njega, da napreduje koliko je trebalo.
Nije shto nije moga, no kad je gore posha sjeba se, nije igrao, nije nishta radio, nije mu se davala shansa i sad je tu dje je.
Ne bih iskljuchio mogucnost da mu je menadzer bio neka truba (ne znam koji je u pitanju) chim ga poslije onakve partije protiv Rendzersa nije mogao prodat nedje dalje od Srbije.
Nije bilo bas brukanje jer su ljudi navikli da ide skracena verzija!Cim se zavrsio taj dio krenula je buka, barem sa onog dijela tribine koji nije otisao u Prag samo zarad shopinga (sramno) Dok smo se "pribrali" ukapirasmo da ide i drugi dio himne koji su bolje culi oni na spratu!!
Izvinite što se uključujem da bi nastavio off, ali me vučete za jezik pa vučete.
Rendžersi, iako su pojam za naše uslove nisu niti ikad bili niti sad jesu niti će ikad bit' neka božja sila od ekipe koju dva napaljena klinca ne mogu driblat' i protiv kojih 11 napaljenih ljudi ne može igrat'. Da se igrači kupuju radi jednog meča i ja bi bio te dobar fudbaler i promijenio bih sedamdesetak klubova te bih bio popularan na rodnim poljima moga Tuškog Puta. Odavno se nešto priča o tom meču kao o nekoj fudbalskoj mitologiji ne znam kakvog kvaliteta ali ako razmislite realno i sad poslije par godina pogledate par snimaka - viđećete o čemu se tu radilo. Igrala je jedna ispod prosječna ekipa sa jednom prosječnom na njihov teren. Sve osim toga su naša mala očekivanja i nekakvo zabluđivanje nekakvom veličinom i uspjehom te gomile protestanata koji ne postoji. Ovo ne pričam jer sam neki fan Seltika nego zato što mi je muka više.
Poslije toga jes' sve bilo loše i mizerno ali ni to nije bio nekakav meč iz snova.
On topic - jedva čekam sjutra. Ne vjerujem ni u šta, samo da vidim tu bandu neradnika (šala, šala) kako trčkaraju i sve će bit' okej.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Nadamo se, nadamo...
Srecno sjutra !!!
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
2 dana neradno ako prodjemo Cehe !!!
Originally Posted by Nk-001
Samo da se ne primi gol! Pa neka bude 0:0 na pol. Onda treba dat jedan, i Česi će se uprpit, a dati će i publika poskočit malo. I onda kao protiv Engleza, svi u napad. Ali treba masu više rada nego u prvi meč i sreće dosta... U svakom slučaju, ne treba krenut na sve ili ništa od početka. 2 gola su masu, ali jedan bi Čehe potpuno prestrašio, a onda i možda možemo dat i 3. Samo da mentalitet bude pobjednički i da se čvrsto čvrsto vjeruje. I da se POTRUDE!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks