Ne igra Simon,slomio nos ! Pih malera
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
nece. zbog cega bi kad ne dolaze 30 ljudi iz ceske![]()
.
Ljudi, naucite himnu. Sve cetiri strofe.
Kumim ve Svetim Ilijom The Gromovnikom, nemojte da se brukamo ka u petak.
A i valja se zbog atmosfere.
Izvinjavam se zbog izliva fasizma.
Dzudo Basa
Savic Pejovic
Drincic Pekovic Zverotic
Jovetic
Damjanovic Vucinic
Sta mislite moze li sredina sutra izgledati ovako:
-----------Pekovic--------------
------Drincic--------Zverotic----
----------Cetkovic--------------
Ima li sanse da Cetkovic pocne?
Mislim da moramo imati bar jednog kreativca u sredini...
http://www.mondocafe.me/fudbal/vukcevic-slomio-nos-ne-igra-protiv-ceha-2454.php
je li moguce da smo ovoliki maleri?
Last edited by kefalo; 14-11-11 at 20:19.
.
Mislim da bi promjena, stvarna promjena, u odnosu na Prag podrazumijevala tipicnog spica-banderu u sesnaestercu Ceha. Ovo sto je najavio Brnovic ne razlikuje se od utakmice u Pragu, a i demagogija je ista. Vise bih volio da mozemo doci do gola protivnika kratkom i brzom pas igrom, ali za takvo nesto, prije svega, neophodan je plejmejker kojeg mi nemamo.
Delibasic ne mora da pogodi gol, dovoljno je da bude unutra i muva se po sesnaestercu, odvlacio bi paznju svojom visinom i skok igrom, i mogao bi da spusta lopte Joveticu i Vucinicu, a i od njegovih otpadaka neka lopta moze da zavrsi kod ove dvojice. Uz njega, ali vise lijevo, mogao bi Vucinic, a iza njih Jovetic, uz vece angazovanje bekova u napadu.
Bilek je najavio Hubnika, sto znaci da se Kadlec pomjera lijevo. Hubnik je sporiji igrac, i mislim da su nam sanse za postizanje gola upravo porasle.
_________
Meni ga Damjanović ne bi igrao u prvih 11.
Naprijed izaci sa triom Joveta ,Vucina i Delibasic pa kako nas sreca pogleda...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Dosta su ovi cesi samouvjereni i puni optimizma ka sto smi mi bili u prag dako im se obije o glavu ka sto je nama
Podgorica Podgoricanima!
da ne znate je li ko zainteresovan da mijenja karte, ja njemu 1 za zapad sektor D onu od 40e, za 2 za sjever?meni neisplativo ali eto
![]()
Damjanovic nikako u prvih 11 ja ne znam cime je on zasluzio ono,onu vece...aVukcevic taman neka malo odbori nosinger njegov ionako nije nizasto bez da zajuni...da moze kako kukavac sve porosevat,na kraju bi umro od srece!
Dr. Ašanin je za sajt fudbalskog saveza potvrdio da je riječ o naprsnuću nosne koste
"Što se tiče Simona Vukčevića, on je dobio povredu na treningu, naprsnuće nosne kosti kao posljedica kontaktne povrede." I Pekovic dobio nezgodan udarac, ali ce bit spreman...
http://www.mondocafe.me/fudbal/vukce...-ceha-2454.php
A nemojte samo da se Peka povrijedi. Ono je jedini igrac koji konstantno daje maximum. I po mojem skromnom misljenju, istinski dostojan kapitenske trake.
DICIOTTO
Kakav su to trening oni imali nocas???
P r i m o r a c
izgleda da su pucali penale jedan u drugog
a sto je zanimljivo, ide se u prag nasi kao i mi sigurno ih dobijamo cesi kukaju kako su nikad gori.
dobijaju nas 2 0 . dosli u pg mi i dalje sigurno prolazimo a cesi jos nije gotovo a imaju 2 0 . pa ko je lud ovdje mi ili oni
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
e da su tako se borili u ceskoj manje bi nam na tribine zima bilo a sad su nasli da se samaraju. Iskreno nisam siguran da je nesto atmosfera dobra u tom timu i zakleo bih se da je bilo povuci potegni posle meca. Takodje one mirkove price da ne bi bio odje vec sa sinom da ne misli da moze se proc malo je rec da mi je pregadno cut. Ja bih se posle svega njemu lagano zahvalio nakon ovog meca mada sam siguran da ce on prvi nas odjavit.
Oj svijetla majska zoro
Majko nasa Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja
I cuvari tvog postenja.
Volimo vas brda tvrda
I stravicne vase klance
Koji nikad ne poznase
Sramotnoga ropstva lance.
Dok lovcenskoj nasoj misli
Nasa sloga daje krila
Bice gorda bice slavna
Domovina nasa mila.
Rijeka ce nasih vala
Uskacuci u dva mora
Glas nositi okeanu
Da je vjecna Crna Gora.
Hell yeah!
Inace, neigranje Simona je najgora moguca vijest-covjek je uz Pekovica najvazniji igrac ekipe.Brnoviceve izjave takodje ne ohrabruju.Sve nam to spushta i onako male shanse. Ali vjerujemo i dalje! Mozda sve teshkoce, neznanje i maleri koji ih okruzuju poslednjih mjeseci probude inat u tim momcima da razbiju Chehe.
Kad se sve ovo sabere, po mom misljenju sastav i formacija treba da izgledaju ovako:
.....................Bozovic
......Pavicevic....Basa....Dzudovic....Savic
............Pekovic........Zverotic..............
........Beciraj.....Jovetic.....Vucinic
.....................Djalovic..................... .
Zamjene Delibasic, Kascelan, Pejovic(umjesto Sava, Savic prelazi desno).
Last edited by Recordare88; 14-11-11 at 21:27.
Deserve's got nothing to do with it.
CG Sport - Crnogorska sportska informativna emisija (14 nov. 2011 ... RTCG)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks