Hoće li bit sjutra prodaje karata?! Zapad me interesuje...
Malo van trenutne teme. Spisak omladinske reprezentacije za prijateljske mečeve protiv Italije 15. i 17. novembra
IME DATUM KLUB POZICIJA PETKOVIĆ Danijel 25.03.1993. Bokelj golman RADOVIĆ Vuk 28.02.1993. Budućnost golman PAVIĆEVIĆ Vladan 16.05.1993. Bokelj odbrana MILOŠEVIĆ Dejan 18.08.1993. Mogren odbrana ĆUKOVIĆ Igor 06.06.1993. Sutjeska odbrana KOPITOVIĆ Boris 17.09.1994. Budućnost odbrana DRINČIĆ Bojan 01.02.1993. Čelik odbrana ARUČEVIĆ Edmir 20.07.1993. Mogren odbrana BAKIĆ Marko 01.11.1993. Mogren vezni red ĐORĐEVIĆ Luka 09.07.1994. Mogren vezni red VUKČEVIĆ Marko 07.06.1993. Budućnost vezni red RAIČKOVIĆ Miloš 02.12.1993. Budućnost vezni red KALEZIĆ Miloš 09.08.1993. Budućnost vezni red KALUĐEROVIĆ Andrija 29.10.1993. Lovćen vezni red ZORIĆ Darko 12.09.1993. Čelik vezni red MRDAK Milivoje 17.02.1993. Rudar napad GARDAŠEVIĆ Sava 27.01.1993. Budućnost napad ZARUBICA Dejan 11.04.1993. Crvena zvezda (SRB) napad
http://cg-fudbal.com/2011/11/13/milj...opstio-spisak/
Dick Laurent is dead!
Hoće li bit sjutra prodaje karata?! Zapad me interesuje...
Neće ih falit ne brini.Evo na forum ih makar par stotina ima u prodaju. Ja bih sačeka pred utakmicu,pa će i ovi tapkaroši obalit cijene. Nije toliko interesovanje. Vjerovatno gospoda neće da gledaju kad nije Engleska ili Brazil doša.
Dick Laurent is dead!
Nije problem ni cijena ni ko gostuje ni nepovoljan rezultat iz prvog meca, nego sto nema grijaca u sjediste...
Originally Posted by Nk-001
Sanjao sam jutros da smo poveli odmah u prvom minutu. Mozda taman bude tako... Probio Burzo po desnoj strani, Puro pogresno primio, ali lopta dosla do Brdaševića, koji je majstorski smjestio u mrežu.
--------- Bozovic------------
Savic--Dzudovic---Basa--Pejovic
-------Zverotic-Pekovic--------
Simon-----Stevan------- Beciraj
-----------Mirko---------------
http://www.youtube.com/watch?v=G6WebgB6Gnk
Prava pjesma da se pusti na stadionu pred utakmicu sjutra vece. Josh u kontextu toga ko nam dolazi u goste i zime koja se ocekuje...Vrh![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Jes da je bio sminkica i magnet za cure, ali ovo je ipak jedna od najboljih "himni" ikada.
Vec osjecam euforiju. Vjerujem i u prolaz. Vjerujem.
sanjao sam da su cesi poveli... ima nade![]()
Ja sam sanjao da igramo produzetke. Moj san protiv tvoga. Vidjecemo.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Evo poceli su snovi a bjezite vise ,odmorite malo i da se navija sjutra.Ja sam prosao pored sportskog oko 2 i nije nikog bilo
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam sanjao da je golman scarlett johansson![]()
Jesu je napunili jesu?
Bijo si poziw koi se neodbija
Neko pomenu iznad da Cico nije valjao ha ha pa ko onda valja i ko bi stigao dotle da njega nije bilo...uh teshkog li naroda !
...
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/crnogorci-svi-u-napad-57049.html
Je li moguce nemoguce ili je nemoguce moguce??:afro:
Oce li biti okuplanje u njegosevu i kad?
Simon povrijedio nos na nocasnjem treningu, neizvjestan nastup (rekose sad na Dnevniku).
P r i m o r a c
pa nos mu ne treba za fudbal?aa treba li,mez ako mu ne drzi balans!..ada i Ceh ga je u tirinte nacinio pa standardno dobar..ko zna mozda se ckapi prepala
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks