Ja ne vjerujem broju 18.
Vise nego ikad nam treba Jovetic. Jer, realno u 2 zadnje utakmice sto je igrao nista nije pokazao. Mozda je i on covjek odluke. Mozda jedna njegova minijatura donese gol.
Ali treba da ostavimo sve na stranu. Sva prepiranja oko taktike, Brnovica, Deja i ostalih gluposti.
Treba podrzati onih 11 momaka koji u utorak istrce na teren, treba navijati svih 90 minuta, treba da im budemo vjetar u ledja. Pa sta bude. Oni su nas svakako zauvijek zaduzili ovim plasmanom u baraz - a sve ostalo je san.
I da se ne zaboravi .....
![]()
Ja ne vjerujem broju 18.
Believe, uprkos svemu!
Deserve's got nothing to do with it.
Kako Shofra ispali jirachek hahahahahhahaha
[QUOTE=Rookie;2475883]Jes, to je jedna budaletina teska, aj sto sto se debilise pricom no je sad poceo da izigrava nekog denisa rodmana... brzo ce on put kotora.
QUOTE]
on je mozda i najbolji nas komentator. ako mu sto psihicki fali, nijesmo tu da mu se smijemo i da ga saljemo u kotor, dajuci mu status ludog i nevaznog covjeka. od ovih koji su u dobrotu svi bjeze umjesto da se pomaze svako ko je bolestan.
nije lijepo da pljujes po ljudima za koje mislis da su bolesni, samo zato sto su bolesni.
Црна Гора - Чешка x2 квота је добра а сигурна.
Ko šega šegu s kim uopšte je nebitno. Izjava Strugara je bila skroz profesionalna.
Čist penal i crveni pekovicu - ogromna greška.
Ofsajd Božoviću - velika greška.
Sitne greškice prilikom faulova na sredini su beznačajne za tok utakmice.
E sad, najviše se prigovara na veliki broj faulova sviranih na 30 m od našeg gola. Da smo mi malo češće igrali na 30m od njihovog gola svirao bi i nama još koji, a s obzirom kako smo izvodili prekide ne bi se okoristili.
Sjutra svi na stadion. Ko misli da ako ne prođemo dalje skandira neke gluposti protiv reprezentacije neka sjedi doma i grije se. Ovo su i momci i trener koji su izborili 2:2 s Engleskom i omogućili nam da sanjamo san, koji ne sanjaju mnogo veće zemlje od naše. Mi smo tu da im damo podršku do kraja i poslije kraja kakav god on bio. Ko misli da može bolje kopačke na noge ili u neku trenersku školu, pa tamo neka izigrava Runija ili Murinja.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Uz "strucnjaka" Brnovica, sa njegovim glupim komentarima, pred proslu i ovu utakmicu, na zalost nijesam bas veliki optimista... Kad ga slusam vrati me u 90-te kad je jugoslavija igrala, svima smo prijetili, dobicemo 5-0, ubit', razbit', cuvena recenica "izginucemo na terenu", k'o da su na bojno polje... Ipak, mozda nam se posreci, pa neko zablasta, da povedemo prvo poluvrijeme, onda su sanse tu... Ali sa ovakvom, komplet upravom... Uf... "svi me nerviraju"![]()
sad stigoh, nemam snage da citam ovo prije a i da duzim mnogo. Sramno je kako su ti momci igrali i sramno je kako nam je trener u 87. minutu zadrzavao simona da ne potrci nego da doseta kada je izlazio. morao se primit gol. Mirko je goli ***** od igraca odmah da vam kazem ***** je on ikakva klasa nego je nasao nama muda da prosipa odje. Ljudi ne mozete ni zamisliti koliko je hladno bilo i da ti momci kao najveci pesovani ispostuju 3 hiljade ljudi pih. Proc ne mogu i tu je zavrsena prica.
[QUOTE=situser;2476131]
Ja mislim da je nikakav komentator samim tim sto je pristrasan kad su neki klubovi u pitanju.Znaci neprofesionalan je,sto mu nu nije dozvoljeno osim kad je reprezentacija u pitanju.Bolje je reci da je odlican novinar.Pogotovo kad je iza kamereNjegovi izvjestaji i analize utakmica su vrhunske!!!!Jedini je prije utakmice rekao da se boji te fizicke pripremljenosti i discipline ceske reprezentacije.Bio je u pravu.Kladim se da se ni nas strucni stab a ni mi navijaci nismo pomislili na to....Nama je sad nezaustavljiv mrtvi Rosicki,koji nije odigrao 7god onakvu utakmicu.Jiracek je taj koji je pravio visak,i ostavljao njemu i ostalima prostora za neke aj da kazem predvidive kreativnsti.
Meni smetaju kod naseg selektora ove izjave tipa:misle svi da sam lud ako vjerujem.......ko misli da si lud?Onda smo svi ludi,jer svi vjerujemo.Nece izmislit toplu vodu ako prodje cehe,kao sto je nije ni izmisliio sa remijem protiv engleza...Njemu se vidi da je kao covjek na mjestu,ali je pustio da ga savladaju emocije.Nema mi 1% harizme selektora kakav je imao nas bivsi selektor,ili recimo ciro blazevic i njemu slicni....Jeste,oni su iskusni!Ali i Safet Susuc je prilicno nov u ovom poslu,pa nekako hladno,nenametljivo i rezonski daje izjave koje su jako bitne,jer to slusa cijela nacija.Ja zbog sebe od danas gasim TV kad nas selektor pocne izjavama da dize moral.Isto koliko Brnovica nose emocije,toliko je onaj Savo Milosevic bez emocija.Nije ni cudo,ima covjek sopstvenih problema i milion crnih misli ....On da je od pocetka s nama,mi smo mu trebali dati slobodno zbog tragicne situacije.A ne angazovat u periodu kad mu je to debelo na snazi... To su sve maloumni potezi Saveza,koje odluke vjerovatno donose u kafani.No i njih na stranu...
Najbitnije je da mi imamo ona dva madjionicara u spic i ostale momke koji ce srce ostaviti na teren.To moze biti dovoljno da se prodju predvidivi i po meni prepecki Cesi....Ajmo Crna Goro!!!!!!Da rusimo tradiciju i pisemo istoriju!!!!!!!U svakom slucaju igraci su za postovanje......
Uff sad dodjoh iz Praga.Evo neki moj rezime utakmice:
1.3000 hiljade nasih navijaca, neopiv osjecaj navijanje nije bilo na velikom nivou al ok.
2.Branko Brnovic -Po mene covjek krivac za poraz izvodi najboljeg damjanovica a uvodi Bozovica koji se izgubio i posle te zamjene mi odmah primamo go.
3.Mirko Vucinic-e to je nas kapiten kapiten koji ne trci koji se ne bori, koji nema komunikaciju sa igracima i koji od 50 minuta stavlja ruke na kukove, ne treba objasnjavati sto znaci kad igraci tu ruke stavljaju.
4.Stevan Jovetic-Ovaj momak nas je sve kupio al odmah posle utakmice napistio stadion prosto nevidjeno da nije dosao da otpozdravi 3000 navijaca koji su presli 3000 kilometara tu me bas razocarao.
5.Navijaci ko sto rekoh navijanje ne najbolje al ono posle tekme zvizdanje reprezentaciji prosto nevidjeno, prosot me sram bilo izgubili smo i sto i odmah zvizdimo kakav smo mi nezahvalan narod to nigdje nema
Sjutra VJERUJEM U PROLAZ MI TO MOZEMO!!!
djordje koje ti to zvizdanje pominjes posle meca? Bih i ja tamo pa ga ne cuh nego nema predaje a zvizdanje je bilo u jedan tren mirku vucinicu i nikom drugom
Na tribini gdje sam ja bio zwozduci su bili vecinom , al je bilo i ti to sto kazes al moaj se prica svodi da niko nije trebao da zvizdi i ne samo mirku no i cjelom timu
navijaci su svoje odradili, bilo je veselo u pragu http://www.mondocafe.me/fudbal/foto-...rveno-2431.php
ja ne znam sto vi ocekujete od ljudi koji nisu navijaci u pravom smislu te rijeci. ne mogu fizicki a i ne znaju da navijaju svih 90 minuta. to su vecinom momci , ljudi koje ponese tren i oni ne znaju da navijaju kako su mozda neki naucili na utakmice buducnosti i partizana.
pa ja prvi kad odem na sjever trudim se koliko mogu nekima se ni to ne bi dopalo, po meni ko god da je otisao tamo svaka mu cast pa makar samo himnu otpjevao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
e vidji stari ona igra je sramna i stidna i onako igrat je jadno jos ako znas da je doslo toliko ljudi iz jedne moze se reci siromasne zemlje i izmucilo se i putovalo po 30h i onako oni da manekenisu. Pa ja sam htio da ih sacekam kod busa da im sve i svasta recem. A zverotica ako ne stavi onaj mrceni brnovic no ubaci nekakve poluigrace iz rusije koji igraju preko one rabote treba da se dobro zapita kakav je sa mozgom.
Ne znam sad napamet, ali cini mi se da, od kako se Drincic vratio, imamo prilicno negativan skor...nije to slucajno...covjek nije ni sjenka onog igraca od prije 2-3 godine...mislim da bi ostavljanje njega na klupi bio mozda i najbolji potez koji bi Brnovic mogao da napravi...
Znam ja to sve i ja sam se tako osjecao al nikako nisam mogoa da zvizdim to je jace od mene bilo.Mene nije igra toliko zaboljela koliko Stevanovo bjezanje u tunel i ostalih igraca i vidis delibasica koji ulazi u 88 minut koji ih zove da dodju da nas otpozrave to je mene najvise unistilo.A pricati o Brnovicu je smjeno da je samo stavio Zverku da igra flaster na Rosikom lagano bi ovo bilo
Znas kako stevan veze nije imao ali makar je trcao, trcao vecinom u prazno i vjerujem da je momak bio bijesan zbog svega i otisao je. Tvrdim da za ovu reprezentaciju sa najvise srca igraju joveta, zverka, djalovic i delibasic, pa koliko god i to cudno bilo i mozda bio proesionalan odnos i beciraj to malo sto igra. Njima ja nemam sto zamjerit nego nekakvim setacima i raspadima. koliko ja znam drincicu je pozicija centralni i zadnji vezni, ljudi taj momak je teska promaja. Pored njega baba bi prolecela kao ronaldo. Taj igrac veze sa vezom nema i ne treba da igra uopste.
e da recem i ja dvije...
ako ista moze da nama navijacim ulije neku dodatnu nadu pred sjutrasnji revans onda je to cinjenica da gore od onoga se ne moze odigrat. ono je bila katastrofa.
igraci sa brojem 2 i 9 su bili najgori na terenu.
nama fali organizator igre i to je nesto bez cega ne mozemo da igramo kako treba. nema ko da doturi loptu napadacima, tako da jovetic mora da se povuce da bi primio loptu i pokusao da organizuje napad. ne znam sto da kazem za vucinica...zaista nemam rijeci da opisem to trckaranje po terenu. majstor jeste, veliki je mjastor ali definitvno igrac trenutka. bljesne na 15 sekundi i onda se izgasi po po ure. ispizdio me posteno.a dvojka na desnom beku...cesi su radili sto su htjeli.
sjutra treba odigrat maximalno ofanzivno i treba probat beciraja od prvog minuta - nesto na silu da se uradi , nego se sve bojim da ce selektor cekat zadnjih po ure da bi napravio izmjene.
srecno sjutra momcima pa da odigraju pozrtvovano kao i protiv engleza jer bolje ce siguno odigrat nego li u petak.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Samo josh jednom da se ponovi….kako vladimira bozovica nije sramota da je onako glup??? Ono je katastrofa, bilo koga da je ubachio mjesto njega bolje bi bilo. Zverotic, Beciraj, Boskovic itd. odmaraju a on ubachuje bozovica. Nikad mi jasno biti nece. Samo da ga ne gledam sjutra e cu razbit televizor….
JA VJERUJEM!!!
Imamo kvalitet da prodjemo, ali samo ako svako da 120%!!! Vucinic nek kupi korzet da nebi morao da drzhi ruke na kukovima. Savic i Pekovic doktori profesori magistri. Zverotic od pochetka obavezno, nadajmo se da ce Basha moc da igra.
Eto kako bi ja, mada pojma nemam ;P
Bozovic
Savic-Basa-Dzudovic-Pavicevic
Pekovic-Zverotic
Vukcevic-Jovetic-Vucinic
Beciraj/Delibasic
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
"Mozda ce veli neko mislit da sam lud, ali ja i dalje vjerujem u cudo" hahahahahah kakav brat!
A necemo mislit da si lud druze jer nas za to boli kita jesi ti lud ili nenormalan, mislicemo da si los trener ka i sto jesi. Ustvari ti nisi trener, no pomocni trener, koji je igrom pregadnih slucajeva dobio sansu. Bog te pogleda protiv Engleza i to je to.
Pokazalo se u Pragu ono cega smo se vecina bojali kad je smijenjen Kranjcar. Klasicno izgubljena utakmica zbog loseg vodjenja s klupe. Pogresnih prvih 11, pogresna formacija, pogresne izmjene. Sve je bilo pogreshno moj Brna. Ja bi bio najsrecniji da mogu da te velicham ali nemam razloga za to.
Ali ljudi, Chesi su prosjecna reprezentacija, tvrdim i dalje da smo duplo bolji od njih i bash vjerujem da mozemo da ih prospemo u podgorickom paklu sjutra veche. Ko NE VJERUJE neka ne dolazi na stadion!! Kakva bi to ludnica bila da prodjemo kukala ti majka.
Inache, bjeshe predobro u Prahi. Invazija Crnogoraca. Vrhunski provod za male pare. S obzirom shto se radilo ta tri dana i noci, ne mogu da zamislim shto bi se chinjelo da smo dobili kojim sluchajem![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks