17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Evo jos jedna tragedija, zbog nemara i idiotluka:
http://www.vijesti.me/vijesti/stanim...a-clanak-44720
Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u koji je nastradali Lukovac udario nije bilo nikakve signalizacije, a nakon vještačenja i obdukcije znaće se više detalja o nezgodi.
TAKUMI
ovaj iz Golfa se nije vezao jer da se vezao prosao bi sa laksim povredama,uz to je isao i prebrzo jer bi na vrijeme mogao da ukoci ili je i on imao slaba prednja svijetla, i kasno uočio traktor, ovaj iz traktora ce dobiti godinu-dvije robije jer nije imao vremena da za 5eura namjesi stop svijetla...
edit:evo jednog dobrog predloga sa sajta Vijesti
Svi se iscudjavaju kad se desi ovako nesto, a niko da pozove policiju kad vidi ispred sebe auto bez svjetala. Preduzmite nesto, nemojte samo po forumima da pricate .
ja redovno srijecem ovakva auta...
Last edited by kEDOWN; 30-10-11 at 23:12.
A gledaj ovo ispadanje...
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Zamalo da bude za ovaj topic...
"Biggest moment of my life..."
www.youtube.com/watch?NR=1&v=9jSYiU-JdRw
\\OFL•GIC
Gledah ovo prije par dana.
Kako ga je vratio , a jos nije ni direktni volan, samo mu pogledaj brzinu ruka....
I koja smirenost covjeka...
kad sam ovo vidio prvi put nijesam mogao da vjerujem kako je covjek dobro odreagovao pri ovoj brzini...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ja bih potpisao bezuslovnu kapitulaciju.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja gledam ovo gore...i samo cekam dje ce da se zalijepi...i kad vidjeh da se izvukao zacudih se
mada meni se ovako nesto desilo prije 2 noci...mada na brzino od oko 80km...zato sam se uvijek pitao kakav je ono asfalt na bulevaru pored pet solitera..onaj dio od milenijuma prema vezirovom mostu...ja mislim da ne postoji klizavije ulice od one...meni je auto pocelo lijevo desno da seta kad sam takao kocnicu, jer je neka budala ispred mene isla srednjom trakom i stala u sred raskrsnice da skrene liejvo prema paladi...
Kako je moglo doci do ovoga?
TAKUMI
drifting?![]()
She is only here to annoy herself!
Kazu da je vozac kamiona brzo vozio... po ulici se vidi da je suvo, da je kisa pa ajde razlog da ga je zanijela prikolica al ovako ni menji nije jasno.. vjerovatno je ucio da drifta al lose mu je islo![]()
Usao brzo, a natovaren je "visoko" bio vjerovatno i pretegne teret i to je to
valjda je ovo u 40ft kontejner bilo osigurano
p.s.
lako je mogao da strada neko ovako....
A zamisli cekas robu iz Kine da dodje 3 mjeseca, ona stigne, jave ti da krece iz Bara oko 12h i da je cekas za jedno sat vremena... A onda ti jave da je vozac gledao trening formule prije nego li je krenuo...
Originally Posted by Nk-001
Sad cu ti rec da li je osiguran, odakle je i gdje je ide...cekam email...
TAKUMI
Ne radim sa Kinom ali dijelim muku sa onim cija je roba bila unutra![]()
Originally Posted by Nk-001
Not insured.
Od sestog do juce je bio u Zetatrans.
Prazan je.
TAKUMI
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks