http://www.mondocafe.me/fudbal/jovetic-dali-smo-dva-engleskoj-mozemo-i-cesima-2422.php
moze nego sto! BELIEVE!
Necu komentarisati ovaj dusmanski post od garmis-a.Nego nadam se da ce u utorak vece se ponovo izlaziti na teren ali sada citav stadion a ne samo dio.I da svi slavimo ,jer ne pamtim kad ce se ujediniti narod nego sada.Zato NAVIJAJ U utorak za san.
http://www.mondocafe.me/fudbal/jovetic-dali-smo-dva-engleskoj-mozemo-i-cesima-2422.php
moze nego sto! BELIEVE!
Sta jovetic zna nista nije pokazo odkad igra za repku![]()
Unistio je nekih 8 ili 9 prekida sa njegovim briljantnim centarsutevima na prvu stativu,pored njega Rosicki,inace zaista izuzetno dobar igrac je izgledao kao Ronaldo,Mesi i Cavi u jednom,nije kami pomogao bekovima,za 90 minuta nije kreirao nista(po ko zna koji put),ubacen umjesto Zverotica koji je realno nas najbolji i najkonstantniji igrac u ovim kvalifikacijama koji radi sve ovo sto Drincic ne radi(ukljucujuci i centarsut-pogledati ko je i kako izvodio prekide protiv Albanije,kad mu je jedino bilo i dozvoljeno da to radi),sa kojim smo na poziciji zadnjeg veznog izgubili 0 utakmica i koji je na kraju krajeva postigao 2 kljucna gola.Dovoljno receno.
Ajde mi ti onda reci koji je razlog da se umjesto Damjanovica uvodi mrtva us(aka Vladimir Bozovic) i to se uvodi na lijevu stranu,dok nam Sava Pavicevica koji svakog casa moze moze da dobije crveni rasturaju po desnoj.Zar nije neka elemntarna logika uvest recimo Zverotica da pomogne Savu i sredini oko Rosickog?Na kraju krajeva,sam je priznao da je pogrijesio sa izmjenama i to mi daje trunku nade da se ovo jos moze spasit.
Baša još nije siguran! Bude li Batak igrao, upucaću ga!
A inače vele da nijedna reprezentacija nije preokrenula situaciju u baražu, tako jedva da je ostalo mrvicu nade kod mene..... :/
[QUOTE=Celjust;2475748]Ba
Podgorica Podgoricanima!
Ovo sto si reka je najveci razlog zbog kojeg su Crnogorci masovno isli za Beograd, prelazili u islam, ili srbovali po CG od vajkada. E, posto nas ima koji ne patimo od kompleksa male nacije, zato i jesmo veliki, zato se i drzimo sa vecim nacijama.
Da ne otvaram politicke teme, zapamtite da smo mnogo veliki i da nam zavide dosta ljudi iz okruzenja. Taj osjecaj velicine nam je genetski usadjen, i upravo nam to daje dodatnu energiju na svim poljima. Onaj koji je zivio na zapad i koji vidi uspjehe nekih individua, znace o cemu pricam. Moguce da sam malo skrenuo sa teme ali prastajte.
Nadam se prolazu jer igramo sa istim brojem igraca kao i Cesi.
Izvoli gospodine Hari
slucajno ga nadjoh. Veliki RESPECT!
upravo tako, svaka cast... nebih imao sta vise dodati!
a ti Hari, mozes mi pricati o nekim ritualima ili necemu slicnom.. o fudbalu i nasoj reprezentaciji bih te zamolio, NEMOJ, jer vidim da pojma nemas o cemu se radi. No eto ovaj topic je trenutno hit a i ti vidim pratis nasu reprezentaciju pa eto vjerovatno si umislio da znas nesto o tome... U svakom slucaju, filozofiranje na ovaj topic ti nije jaca strana...
veliki pozdrav,
Last edited by Rookie; 13-11-11 at 21:47.
Kaže Šofro "pošto su Česi u tom i tom hotelu ako ko ima kakvo slavlje neka ide tamo da slavi" ahahhahah...
ahahahahahahahahahaha
@Rookie, Nagadjanje nas forumasa tebi najava da će Bećiraj biti od starta a onda izvodis jos zakljucke kako eto on nekom ne odgovaraAko nijesi znao Brnović odredjuje ko će igrati i bjezi ne zasmijavaj jer ces jos poceti da prozivas sve koji omasili prognoziranje rezultata.
Sporting - Crnogorska sportska informativna emisija televizije IN (12 nov. 2011)
Mozda je Sofro neuspjesno pokusao da bude duhovit, a nesto tako nasim navijacima garant ne pada ni na pamet. Sportski i neka Podgoricani docekaju njihove navijace kako su Prazani nase.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks