View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 890 of 2251 FirstFirst ... 39079084088088688788888989089189289389490094099013901890 ... LastLast
Results 22,226 to 22,250 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

radoslav batak !!!!! radoslav batak !!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne zna se ko je gori. Ili Pejovic ili Bozovic.

Ja i dalje stojim pri tome da odbrana treba da bude ovakva.

Pavicevic - Basa - Dzudovic - Savic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    A ne zna se ko je gori. Ili Pejovic ili Bozovic.

Ja i dalje stojim pri tome da odbrana treba da bude ovakva.

Pavicevic - Basa - Dzudovic - Savic.
    Savic nije ljevak, ali eto-u napad nema bash vajde ni od Jovanovica shto se lijeve strane tice, a Savic ce odigrati odbranu jedno 74 puta bolje od Pejovica/Bozovica, tako, slazem se.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ako stavi pejovica ja necu moci ni gledati utakmicu, stacu iza stuba da ne vidim i navijati, to vazi i za bataka a cini mi se i bozovic ide ka tom putu ako nije stigao.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odbrana mora da bude savrsena u utorak. Ona treba da bude oslonac i temelj povratka. I misljenja sam da treba strpljivo igrati. Ne brzati jer onda to moze biti fatalno.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kao prvo nije ti neki primjer a to da su ljudi u savezu nesposobni to vide par vas,
    ja sam prije napisao nedje da bi lako bilo angazovati kapela , murinja, ancelotija kad bi se para imalo. ali posto je ovo samofinansiranje a mala smo drzava tesko se moze naci neki strucni kadar.
    ako cemo gledati sta je savez uradio, pogledajte pomocne terene fscg, sjetite se prije 3 - godine prve velike kise i nema fudbala u cg. cini mi se da je i tu malo bolja situacija. sve nase reprezentacije su vise manje konkuretne na kvalifikacionim turnirima, i to treba izfinansirati.
    sad sto je to fudbal i sto je jedan hidink kosta turke 7 miliona eura godisnje a znamo kako su prosli u sred turske.a mi mozemo odvesti za 20 hiljada filipovica patriotski prihvatio, cica bio u naftalinu prije toga pa daj sto das, i brnovica i ne vrijedi vise ako ne i manje za sada.
    tako da nije bas svaka kritika na mjesto, koliko ti mislis.
    Ne mogu se ja pracakat sa vama odje jer niste nimalo objektivni.Zasto se ne moze doc do karte za utakmicu no dolaze svakakvi blavori i aktivisti a ljudi koji su tu od prvoga dana izvise?Za terene ne daj boze da se nesto nije promijenilp za 3 godine,valjda je to posao fudbalskog saveza?Zasto je drzana ona budala od Filipovica do kraja kvalifikacija a Cico koji je sve uradio sa ovima maknut utakmicu pred kraj?Zasto Dejo drzi budalu neobrazovanu koja unistava mlade igrace za trenera mlade reprezentacije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ako stavi pejovica ja necu moci ni gledati utakmicu, stacu iza stuba da ne vidim i navijati, to vazi i za bataka a cini mi se i bozovic ide ka tom putu ako nije stigao.
    Pejovic je bolji od Bozovica, Pejovicev problem je brzina, Bozovicem kompletno fudbalsko znanje. Najveci problem Bozovica je shto on ni u jednom momentu ne shvata gdje treba da se nalazi na terenu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ne mogu se ja pracakat sa vama odje jer niste nimalo objektivni.Zasto se ne moze doc do karte za utakmicu no dolaze svakakvi blavori i aktivisti a ljudi koji su tu od prvoga dana izvise?Za terene ne daj boze da se nesto nije promijenilp za 3 godine,valjda je to posao fudbalskog saveza?Zasto je drzana ona budala od Filipovica do kraja kvalifikacija a Cico koji je sve uradio sa ovima maknut utakmicu pred kraj?Zasto Dejo drzi budalu neobrazovanu koja unistava mlade igrace za trenera mlade reprezentacije?
    zbog cogera..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Kad vec spominjete sramotu, veca sramota je bila smjeniti Krajncara koji svi mi dobro znamo sto je napravio od ove reprezentacije. Sramota je najaviti Beciraja u prvoj postavi a poslije (sve je unaprijed bilo iscenirano) ispade da nema mjesta ni medju 18 igraca. Pitam se dje je tu logika? Pitanje za Vas crnogorce, sta mislite, da mozda nekome iz vrha nije smetalo to da Beciraj (albanske nacionalnosti) moze postignuti gol a samim tim odluci i baraz. Jos veca sramota je zamjena Zverotic-Drinchic koji je po meni i mnogima jedan od kljucnih krivaca naseg poraza. Momak jedan centarsut nije imao da valja a navodno je zbog toga bio uvrsten u prvi sastav. Da ne pricam sad kakvu je ocajnu partiju pruzio kad je defanziva u pitanju... valjda smo to elaborirali vise :roll:
    Potom onaj Bozovic... Treba li tu karikaturu uopste spominjat, neka im je na obraz onima koji ga tamo guraju... Takav igrac mi nebi ni u Dechic zaigrao a ne nedje drugo... I na kraju Brnovic madafaka koji se u jednom barazu ponasa kao da je na klupi Zete... pa njegove izjave poslije debakla "budite sigurni (reply od 5-6 puta) da cemo u pg slaviti". ja takve ne mogu da branim brate... no ponavljam, nije on kriv, no oni koji su ga tu doveli....
    Ti ga nijesi ni gledao utakmicu kad ti je Drincic glavni krivac, a ko zna koje novine citao kad pominjes da je najavljivan Bećiraj.... da on nekom ne odgovora.... Kazi i nama dje je to Drincic kadinalno pogrijesio i bio krivac za poraz i ko je i kad najavio Beća u startnu postavu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by FiX View Post
    zbog cogera..
    ahahaha + rep.

Zasto Beciraj nije igrao u Pragu, kad je vec izostao iz startne postave, kako to da je izvisio cak za klupu?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    sto se tice karata, niti sam clan dps niti sam aktivista sdp a blavor mozda na jedno mjesto ali ne po citavom tjelu a karte sam vec nabavio. imam i viska 2 sto cu drugu da dam koji je pretpostavljam kao neki ovdje uvijek sa recenicom , a ja ne poznajem nikog. ne znam ni ja nikoga u savezu, ali saljem mailove zovem ljude i trudim se pa upali nedje. do sada ni jednu utakmicu nisam propustio i ne namjeravam dokle god budem mogao. sto se tice cica , u 18 godina bavljena treneskim poslom promjenio 20 ekipa ili tako nesto. ocigledno je do njega , a sto ja ne znam a ovi iz saveza nece da kazu. sto se tice duska vlaisavljevica ja tu nemam sto reci, na njegovo ime dobijem proliv sto bi rekao mamic.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Pejovic je bolji od Bozovica, Pejovicev problem je brzina, Bozovicem kompletno fudbalsko znanje. Najveci problem Bozovica je shto on ni u jednom momentu ne shvata gdje treba da se nalazi na terenu.
    vidi kad vidim pejovica sa one dvije cackalice od noga i ne gleda mi se kako igra . a kad potrci imam osjecaj puci ce na pola.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Nece odbrana panuti u utorak nego treba ova sredina konacno a nesto uradi.Nego se jos ne zna je li Basa spreman
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Zasto Beciraj nije igrao u Pragu, kad je vec izostao iz startne postave, kako to da je izvisio cak za klupu?
    To se i ja pitam. Vidio sam njega i Zverotica u grad noc prije utakmice, i fino se ispricase sa nama. Nije mi jasno zasto nije ni na klupu bio. Isto mi nije jasno zasto nije igrao Zverotic u prve nego Damjanovic (koji se trudio, i sve to). Ne mogu citat postove od ranije, ali se iskreno nadam da ste vi vidjeli naseg "velikog" kapitena onako kao sto smo ga SVI mi uzivo vidjeli.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako budemo isli od prvog minuta kao sto Dzudovic rece "grlom u jagode" ugasili smo ga gore nego u prag...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sport TVIN - Sokoli se oštre za revanš protiv Češke (nov. 2011)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Ako budemo isli od prvog minuta kao sto Dzudovic rece "grlom u jagode" ugasili smo ga gore nego u prag...
    Slazem se, mislim da sad nema puno da se izgubi, mozemo samo da napravimo cudo. Produzeci, sa ovakvom spremom igraca, za nas su ravni porazu. A 3-0 se jedino moze bas 'grlom u jagode'.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Citam ove komentare ovdje kako bi neki postavili formaciju i taktiku i kako bi to sigurno bilo bolje nego brnovicevo... koliko god da ne volim brnovica niti sam upoznat sa njegovim trenerskim radom, ne mogu da povjerujem da bi neko sa foruma ko veze nema o trenerskom i selektorskom poslu umio bolje da vodi strucni stab i utakmice... neozbiljno je reci da bih ja ili neko drugi ovdje bolje to od njega uradio.
    Da umijete bolje, vjerovatno bi neki klub vec vodili, ne bi imali kad da pisete po foruma o tome. Sjasite s coeka, imao je svoje razloge, nije mu poslo za rukom, valjda je nesto naucio pa mu mozda upali u revansu da ispravi greske. Sve i da se postavi perfektna taktika i formacija, uvijek se moze bit nadmudren od strane protivnika, ne zavisi sve od nas, no nesto i od ovih naspram nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Citam ove komentare ovdje kako bi neki postavili formaciju i taktiku i kako bi to sigurno bilo bolje nego brnovicevo... koliko god da ne volim brnovica niti sam upoznat sa njegovim trenerskim radom, ne mogu da povjerujem da bi neko sa foruma ko veze nema o trenerskom i selektorskom poslu umio bolje da vodi strucni stab i utakmice... neozbiljno je reci da bih ja ili neko drugi ovdje bolje to od njega uradio.
    Da umijete bolje, vjerovatno bi neki klub vec vodili, ne bi imali kad da pisete po foruma o tome. Sjasite s coeka, imao je svoje razloge, nije mu poslo za rukom, valjda je nesto naucio pa mu mozda upali u revansu da ispravi greske. Sve i da se postavi perfektna taktika i formacija, uvijek se moze bit nadmudren od strane protivnika, ne zavisi sve od nas, no nesto i od ovih naspram nas.
    Poenta je selektorovim djelovanjem sopstvene greske svesti na minimum. Mi smo izgubili utakmicu zbog nasih gresaka, ne zato sto je Ceska bolja.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Bila je emisija fudbal+ na rtcg 2 bili vrna joveta i dzudovic
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nema predaje! - Navijači na na večerašnjem treningu Sokola (nov. 2011)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam ko je gori...od neznavezih navijaca do Deja i njegove klike.Pocerali su Cica,covjeka koji je crnogorski fudbal doveo na istorijske pozicije.Smjenili su ga bez rijeci,nisu ga udostojili ni minimuma ljudskog ophodjenja...covek je iz novina saznao da je otpusten...
    Onda se desilo veliko cudo i svi su zaboravili pricu o Cicu.
    U utorak vece,poslije utakmice,magarad ce se sjetiti i Cica i ko zna cega i nastace opsta pljuvaonica,magarad ce poceti da nabija na qrceve i majke i sestre i ostalu rodbinu.Prije nogo pocne taj sex zelio bih da odam priznanje igracima koji su se borili kako su znali i umjeli i da zamolim magarad da njih ne uzimaju u usta u negativnom kontekstu.
    Last edited by nikikiki; 13-11-11 at 19:22.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

nije nista izgubljeno.
    nadam se da ce selektor biti makar toliko mudar da ne odluci da se krene od prvog minuta svi u napad. po mom skromnom misljenju, trebalo bi da se igra kao da je 0-0 tamo bilo. ma u kom trenutku da damo gol (makar to bio 90 minut) uz sigurno totalnu euforiju u tom trenutku sa tribina ocekivao bih i drugi gol u njihovoj mrezi. a onda bi se sve okrenulo u nasu korist, ali APSOLUTNO SVE. SAMO TAJ JEDAN GOL DA SE DADNE U MA KOM TRENUTKU MECA....
    najvaznije od svega je da ne primimo gol, ostalo ce sve doc na svoje.
    ubijedjen sam da ovu cesku mi mozemo da presegamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najviše me nervira mentalitet. Mislili smo prije Engleske da su nam male šanse, a pred Češku nam nije valjalo 0-0. Ka naša posla.

Lično, ne očkujem previše od utorka. Dolazi nam čvrsta ekipa, koja će sve uraditi da ispuni i onih 20ak posto za odlazak na EP. Naravno, svim srcem ću bit uz reprezentaciju, i nadaću se. Uz dobru atmosferu, srčanost i požrtvovanje (kao nikad do sad) svih igrača, možemo dat Česima ta dva gola i ne primit nijedan. Isto tako možemo izgoret u želji i kiksat gore no u prvom duelu.

Zato - budimo umjereni optimisti i navijajmo za momke. Ako bog da, pa da bude slavlje po čitavoj Crnoj Gori u utorak veče.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zavrsila utakmica u utorak vece, mi, nazalost, ispali....ukljucenje sa terena, Brna saopstava prvi utisak: " Mislicete da nisam normalan, ali vjerujem da jos mozemo proci"
    A nisi Brna, nisi.....

Page 890 of 2251 FirstFirst ... 39079084088088688788888989089189289389490094099013901890 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)