Nije rekao da nas je ostetio, nego da je vise bilo domacinsko sudjenje, svaka dva minuta faulovi, i odma se igraci unervoze, i prijeti im zuti, a i ne mogu igrat ostrije...od engleza smo svi ocekivali da pusti da se igra grubo...
Sto se Brnovica tice, taktika katastrofa, ofanzivna formacija a nijedna sansa(?), i jos ima obraza da kaze kako nas je sudija ostetio.
Nije rekao da nas je ostetio, nego da je vise bilo domacinsko sudjenje, svaka dva minuta faulovi, i odma se igraci unervoze, i prijeti im zuti, a i ne mogu igrat ostrije...od engleza smo svi ocekivali da pusti da se igra grubo...
Mislim da je covjek (inace je profesionalni sudija) koji je sinoc bio u studiju posle meca - rekao sve u vezi sudjenja.
Ali danas na Atlas Sport Specijal - Vlado Jovicevic cestita Brnovicu kako je on preuzeo svu odgovornost za ono sinoc. Pa nego ko ce je preuzet? Nece sigurno moj komsija. E, pa. Ne zna se ko je gori.
E pa sad... Kako neko, ko izmisli ovakve pozicije, moze da ocjenuje Brnine ideje? ... ne kazem da su lose ideje, samo kazem da meni djeluju krajnje bzv. To su, po meni, bačene pozicije. Uzalud utroseno mjesta. taj Beciraj je neko kog sam volio dok je igrao za Bud, ali on je sad obicno deblo. U reprezentaciji je do sad bio jedno veliko nista, a u mladoj za nijansu bolji. Stvarno ne zelim da zavisimo od onih njegovih zapinjanja pri sutu sa dva metra od gola, po cemu je poznat. Takva zapinjanja su cinjela da npr. promasi cijelu loptu protiv viljareala, s metra od gola. Toga je bilo i u CG reprezentaciji. Stvarno ne zelim da gledam igraca koji moze da promasi cijelu loptu u odlucujucim trenucima... A to je kad igra spica... Kad igra krilo je tek buzdovan. Da probije, moze, ali u CG i Hrvatskoj ligi. Medjutim, tehnika ga sprjecava da to uradi na vecem nivou... Simon lijevo... Koga je taj uspio da pretrci u svojoj karijeri, pa da moze da igra krila?! A ako si mislio polu-lijevo, onda ce nam trebati bek-krilo, kojeg nemamo...
Simon je ljudi za igru iza spiceva... Kada je igrao to u Sportingu bio je najbolji stranac u ligi i dao nekih 5-6 golova u evropa ligi...
opet, to je moje misljenje, i moze biti da je losije od svacijeg drugog.
Dobro de istina je da je sudija "propuštio" onaj penal ali moramo pogledati to suđenje i prije toga,zar nije njima svaki kontakt sviran u blizini šesnaest? Zar nije suđen offside iz kojeg je moglo svašta da bude,prekidao nam to malo akcija što je valjalo zbog nekakvih prekršaja koje je samo on vidio? Ne pravdam našu lošu igru jer se nam tu što više reći ali da sad govorite da je sudija bio med i mlijeko nije istina..
Samo da ne povedemo, pa primimo go! Inače moramo 4 dat!![]()
Savo Milošević i Dejan Damjanović - Izjava za RTCG nakon utakmice Češka vs Crna Gora
Ljudi nemojmo opet bit preveliki optimisti kao ovih dana, bojim se da se opet ne razocaramo..
Nije dovoljno samo Peković na Rosickog, treba ga udvajat (sa Zverotićem naravno) kao što su i oni udvajali Mirka i Jovetu svaki put kad bi lopta došla do njih. Zapravo odmah bi tri ili čak i 4 igrača bilo oko njih, to + visoki presing koji su Česi igrali su im donijeli uspjeh. Pritom u svakoj prilici kad bu bili tako udvojeni niko od ostalih igrača nije dolazio u pomoć, bukvalno nisu imali kome da proslijede loptu...
Ako ovi mamlazi na našoj klupi to ne vide onda ne znam kako će pripremit ekipu za revanš. Ne može se sve na ooo-ruk.
I nije mi jasno zbog čega naši najbolji igrači ne igraju na pozicijama na kojima su se dokazali upravo kao najbolji, zbog čega nije Mirko igrao lijevo jer to igra zadnjih deset godina u Italiji.
Neko pomenu da mi nemamo igrača poput Rosickog... ali imamo i to boljeg, Jovetić treba da igra to što njima igra Rosicki, on je rođen za to...
Najgore od svega je što realno možemo mnogo više, i da nije onog posranog gola u zadnji minut šanse bi bile opipljive... ovako će bit teško ali i dalje je moguće ako budu taktički postavljeni kako treba. U svakom slučaju ako Brnović upropasti i sledeću utakmicu treba da ga maknu sa pozicije selektora. Istina da Deja apsolutno ne zanima argumentovanje svojih postupaka što je dokazao u slučajevima Vlaisavljević i Kranjčar, ali prosut sve što je s mukom ova generacija postigla ne smije da se istoleriše. Upravo jer ova ekipa može da uradi dobar posao i u sledećim kvalifikacijama ali ako je vodi dovoljno pismen čovjek... Grof Božović je možda najoptimalnije rešenje...
Na moju nesreću ja se kao budala iskreno nadam i vjerujem da ćemo proći, a ako ne bude taktike i discipline kakvu su česi demonstrirali, samo ću ponovo da proživim muke i jade od sinoć...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jesam li jedini koji primjecuje koliko je Simon bolji kad igra u sredini? Njemu treba prostora, ne znam sto ga toliko guraju na krilo...
Da li ste gledali utakmicu ENgleska-Shpanija? JA jesam, nadam se da su i ostali. Ako ne, neka pronadju snimak i gledaju. Eto to je to. Onako kako je danas igrala Engleska, treba mi da igramo SVAKU u gostima.To ti je moj Brnovicu citava filozofija.
A Kefalo, ako si vec zadovoljan sa nekoliko pobjeda i ponekim Xom proti jacih, objasni mi zashto si bio za smjenu Kranjcara kad je covjek obezbijedio 3 pobjede, X protiv Engleske i Bugarske i poraz od Walesa? Po tvojoj logici to je sasvim dovoljno za nas.
Lepetanac, CG nema nishta gore igrace od Cheshke, samo ima strucni shtab koji ne zna posao, za razliku od njihovog. Isto kao shto Inter nije imao gore igrace od Novare, nego bolje, ali je imao trenera koji nema pojma pa je gubio 3:1. Zato i kazhem-ne treba pljuvati igrace, treba kritikovati trenera i Savez koji ga je doveo i to sa nadom da citavoj bulumenti shto prije vidimo ledja. Ja opet ponavljam-navijacu i ako izgubimo 5:0 od Andore u sledecem ciklusu, ali glupo je da se zbog nesposobnih ljudi ne postizu rezultati kakvi mogu. Ovo nam je bila istorijska shansa da odemo na veliko takmicenje, a skoro smo je pa upropastili, treba nam chudo da se izvucemo. Mozhda sam svima dosadio sa Kranjcarem, ali nije chovjek slucajno trenirao 20ak timova i doveo Hrvate na Svjetsko. Taj covjek zna svoj posao. Ovi ga ne znaju. Zamisli da sad,recimo, Engleska smijeni ministra spoljnih poslova i dovede stazhistu iz Foreign Office-a na njegovo mjesto. E takvu je glupost nash Savez napravio.I ovo je rezultat-protiv ekipe jednake klase gubimo glatko 2:0 uz igru koja nije licila ni na shto.
Last edited by Recordare88; 12-11-11 at 22:01.
Deserve's got nothing to do with it.
Tu se ne zna ko je veci retard dal Radevic i ove goste shto on zove struchne ili taj shto si ga pomenuo Strugar, kojeg je Dejo iscera iz FSCG chini mi se ili neku slichnu funkciju dje se Dejo pita, pa ovaj sinoc sve krasno reche kako je sve bilo realno, a nije nam svirano jedno 10-15 faulova, Jiracek je napravio 7 faulova zuti naravno dobio nije, Pekovic ga je dobio za 4 faula da se razumijemo i nad njim je napravljeno 5 faulova pa niko ne dobi zuti.
Tako da je imao sudija svojih propusta dosta a to shto Strugar shega shegu sa Dejom to je druga stvar.
u 18 godina , mislim da je rukovodstvo tih 20 timova skroz ludo kad je jednom takvom trenerskom geniju posle par mjeseci dalo otkaz i hrvatska posle najvec uspjeha sa samo jednim porazom cini mi se na svjetsko od brazila dala otkaz. oni su se svi urotili protiv Cica, smetao im je uspjeh koji je pravio sa tim timovima.
mislim da sami ti podaci nesto govore o njemu zar ne.
i da ne bude zabune da je sada Brnovic neki strucnjak , i nije. protiv engleza je pravio odlicne izmjene , ovdje je kiksao i sto je o meni korektno sam je priznao da je pogrijesio oko bozovica.
poslije kojeg poraza je cico preuzeo odgovornost i rekao ja sam kriv nisam trebao tu postavku. nijednog. rekao je ma u redu je to idemo dalje. ja tvrdim da je ostao ni do baraza ne bi dosli. da treba bolji trener treba, ja bi volio Kapela, ili Murinja i sl da nas treniraju ali realno nemamo para ni za Brnovica. mozemo da priustimo alkoholicare koje vadimo iz naftalina za male pare da bi posle otisli u iran ili trenere pocetnike i to je sva nasa realnost. mozda grijesim ali savez se samofinansira tako da.........
Last edited by lepetanac; 12-11-11 at 22:34.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
a jel istina ovo sto kazu da su na istok ceski navijaci ?!
Upravo odgledah Sporting, između ostalog, ide prilog sa Cetinja. Znači, neopisiv osjećaj. Da sam znao da će se onako nešto organizovati, tamo bih gledao prenos.
Pjevanje himne, svi ko jedan, ''iz petnih žila''. Svaka čast Cetinjani!!!
mene je brnovic vec jednom iznervira i to 1990-te na svjetsko u italiju (ovoga se mladji sjecat nece), kad je promasio penal protiv argentine u cetvrtfinale za prolaz. ne pamtim kad sam se vise razocara nego te godine, sto se fudbala tice. sad opet isti covjek slicno radi. odlucujuca utakmica takodje.
Nije on promasio vec njegov brat Dragoljub!
Ja i dalje vjerujem u ove momke da mogu proc'.. Jes' da su me sinoc razocarali, ali mislim da imamo kvalitet da damo Cesima 2 gola, pa u produzetke sto nam bog da. Samo da ne pregore u zelji i da krenu od pocetka na sve ili nista..
Cetinje 11 nov. 2011 - Navijači na trgu..
Recordare, gledam nešto i brojim. 44 od posljednjih 306 postova na ovom topicu. 44 posta iste priče (pljuvanja). Koliko je takvih bilo poslije Kranjčareve smjene? Koliko je takvih postova bilo neposredno prije meča sa Engleskom? Ne smijem ni da brojim. A koliko je postova bilo dan poslije remija sa Englezima? Tačno 8, od kojih je jedan veličine ovih koje si napisao a koji sadrži analizu meča, šest je bilo veličine jedne ili dvije rečenice a jedan je opet bilo pljuvanje po klubu navijača i "Pobjedi" koju si stavio u isti koš sa "Danom" koji navija protiv ove reprezentacije, a treba li reći da si "Pobjedu" više pominjao? I neka ti pišeš na ovom topicu. Ničim ti to niti može niti će ti biti uskraćeno, sve dok se kreće u okviru teme i dok je rječnik prihvatljiv. Možda je to i odraz patriotizma i ljubavi prema reprezentaciji. Ukoliko je tako, jedna od mojih želja ukoliko ulovim zlatnu ribicu je da ovu reprezentaciju voliš malo manje. Ne bi mi bilo žao da potrošim jednu od tri jer količinu negativne energije koju iskazuješ kad je reprezentacija u pitanju teško da može dobra donijeti. Kad bi to bilo makar recipročno pozitivnim postovima na ovu temu pa prosti jadi, ali 50 puta više negativnih je, priznaćeš, stvarno previše. Često bih napisao i neku kritiku na račun vođenja reprezentacije, ali prosto od toliko negativnih postova mi dođe da budem advokat Branka Brnovića i Deja Savićevića (ne bih Vlaisavljevića, stvarno
) kako bih napravio neki balans. Shvatam da nijesmo svi isti i da ne reagujemo isto, ali mislim da imam moralno pravo da ti na neke stvari ukažem zbog mojih postova i pohvala istih od strane dobrog dijela forumaša (pa i tebe lično) na što sam vam zahvalan. I, ne sumnajući u tvoju privrženost reprezentaciji, ne možeš je nikako voljeti više od mene (ukoliko je 88 na tvom nicku godina rođenja) jer sam ja bez SVOJE reprezentacije bio 14 godina gotovo od punoljetstva i samo zamisli situaciju da od svoje šesnaeste do tridesete godine ti nemaš svoju reprezentaciju i da ti je san da je samo imaš (ja nikad nijesam smatrao svojom onu u kojoj smo bili region tako da ne bude nikakve zabune). Toliko o tome.
Što se tiče tvojih postova, moram ti ukazati na manjak poštovanja prema Branku Brnoviću koliko god da se sa njim ne slažeš govoreći kako bi ti vodio reprezentaciju bolje od njega. Da zanemarimo tvoju ideju da treba Savića staviti na poziciju igrača sredine terena što vjerovatno nije igrao ni u pjetlićima, valjalo bi imati malo sumnje u svoje poznavanje fudbala. Cijeniš Kranjačrev rad? I ja, takođe. Unio je nešto novo u reprezentaciju, a to je optimizam koji nas je vodio iz utakmice u utakmicu. Što se igre tiče nije donio apsolutno ništa novo. Imao je reprezentaciju iskusniju za jedan ciklus kvalifikacija i nije pravio nikakve izmjene u sastavu. Nikad pod njegovim vođstvom nijesmo izgledali kao ekipa. Imao je neviđenu sreću da ima nikad tako dobrog Mirka Vučinića koji je zbog toliko trčanja i zalaganja kao nikad i na što on nije navikao te je zbog takve njegove igre platio ceh povredama što mu je uništilo prošlu sezonu. Imao je jednog sigurnog Božovića na golu koji je skidao zicere protivničkim napadačima. Imao je Savića umjesto Tanasijevića za razliku od Filipovića. Imao je Džudovića duplo boljeg nego kod Filipovića. Imao je Bašu od prve a ne pete utakmice. Ni u jednoj utakmici koju je Kranjčar vodio mi nijesmo imali igru. Istina, nijesmo je ni mogli imati u nedostaku klasnih igrača na sredini terena. Vjerujem da se dobro sjećaš utakmice u Sofiji. Imali smo sreće preko svake mjere. Božović je bio supermen na golu a mi smo dali gol ni iz čega taman kao Česi sinoć. I protiv Velsa i protiv Bugara u Sofiji smo mogli primiti gol u zadnjim trenucima meča. Nijesmo ga primili i stvorila se euforija. Protiv Švajcaraca opet Mirkova bravura a koliko odbranjenih zicera Švajcaraca? I onda Wembley. Branili smo se čitav meč, engleski igrači van forme i opet odbranjeni ziceri. Drugačije nijesmo ni mogli protiv Engleza bez Mirka i Stevana. Borili smo se i uspjeli. O igri nema ni govora ali zaslužili smo tu sreću. Onda dolaze Bugari u Podgoricu. Mirko van forme i tu su problemi. Primamo gol iz smiješne situacije kad imamo vođstvo. Treneri kažu da je poslije gola Kranjčar napravio početničke greške. Ali ko radi taj i griješi. Prijateljska protiv Albanije? Ništa nije strašno pa ni izgubit 3:2, ali u toj utakmici on nalazi razlog da odstrani Bećiraja koga nikad nije stavio od početka u prijateljskim utakmicama a obećavao mu je nekoliko puta. A na toj mu je bilo čvrsto obećano i testirao ga je pri kraju meča kolika poniženja ovaj može pretrpjeti. Bećiraj je nasjeo. Zapitaš li se možda ima li to kakve veze sa Dinamom i činjenicom da je trebalo nejga sačuvati za Dinamove utakmice te je iz tog razloga ostranjen? Protiv Velsa ofanzivna varijanta i u prvih petnaest minuta konačno imamo igru sa Mirkom I Stevanom, ali nema više Bonjinih odbrana zicera već dolaze kiksevi. Poslije kiksa nas nema na terenu taman kao ni sinoć. Odlika malih ekipa što objektivno i jesmo. Nema reakcije, Mirko dobio udarac u članak a bez Mirka iz prvih kola kod Cica nema nade. Ostaje na terenu da bi vukao dva igrača ali je potpuno beskoristan. Cico se smjenjuje, dolazi Brna. Prva utakmica i postavka tima nije kriva za gol kao ni Cicova protiv Velsa. Obrati pažnju na kikseve Kašćelana kod oba gola. Ti si pomenuo dobar potez uvođenjem Damjanovića i Delibašića. Dobar potez zato što je uspjelo a mi smo skloni prećerivanju. Jučerašnja postavka? Bili smo ravnopravni u prvom poluvremenu. Da smo imali sreću kao protiv Bugara u Sofiji u prvom poluvremenu bismo vodili 3:0 ukoliko gledamo prikazane šanse. U 15-om minutu da je upao onaj Mirkov volej eto 0:1. Imali su oni zicer, ali to je ništa u poređenju sa zicerima Bugara. U drugom poluvremenu smo stisli sa istom koncepsijom koju svi kritikuju. Do 60-og minuta smo imali 0:0. Malo li je? Izmjena Damjanovića Božovićem je bila nesrećna u momentu kad se dogodila. Brnović je zaštitio jednu stranu a primili smo gol sa druge koji Pilar nikad više neće dat. Nesreća jbg. Kažeš nijesu svirali penal Česima. Tačno je. Trebali su, ali za skriveni penal nije kriv Brnović već Peković koga je odmah poslije toga zamijenio jer se smiješio crveni. Mogli smo još jedan primit greškom Bonje? Tačno ali opet nije kriv Brnović. Loše smo igrali, mora to bolje, ali ni 0:1 nije smak svijeta. Ubaca Brna Delibašića, istog igrača koji nas je spasio protiv Engleza. On pravi najgluplji mogući faul. On, a ne Brnović. Odbrana poslije prekida reaguje kao turska sinoć (trener je Hiddink). Je li odbrana kriva ili Brnović / Hiddink? Biće prije ovo prvo. Odbrana inače: Pavićević (odigrao meč ili dva poslije povrede, nespreman a zamjenu nemamo), Jovanović (ne igra u Amkaru), Džudović (prva utakmica poslije povrede) i Savić (trebao da igra beka ali Baša nije mogao zbog povrede štopera). Tri četvrtine odbrane nema 90 minuta u nogama. Pad koncentracije i snage pri kraju za što opet nije odgovoran Brnović.
Najlakše je bit general poslije bitke, pljuvat iz frustracije. Izložiti svoje neslaganje i kad krene po zlu odmah poseći za onim "jesam li vam rekao". Da si stvarno toliko ubijeđen da je to što kažeš tako, čemu onda 44 posta od sinoć? Vjerujem da poslije par njih ljudi imaju sliku što si htio da kažeš. I još nešto. Ne koristi svaku priliku da izložiš svoj politički stav. Za to služi poseban podforum.
Ako ćemo se o nečemu složiti onda je to da od ovog sinoć mora bolje. Sa malo više sreće smo mogli i sa ovakvom igrom izvući bolji rezultat. Gori teško. Da navijamo za reprezentaciju u utorak, ako se slažeš?
Pozdrav.
Dick Laurent is dead!
nama sanse jesu taman tih 5% , koliko on kaze i sve je suva i tuzna istina sto je napisao. sto ne znaci da se nece pokusat i da je 0,1%.
onaj drugi gol je katastrofa, 2:0 je nagrdjen rezultat za stizanje. znas koliko smo mi utakmica do sad razbili nekog 2-3 razlike.
fudbal je fudbal zato sto nista od ovoga ne mora da bude pravilo, i sto se sve moze okrenut naglavacke.
mozda ga damo u 3.min, mozda podlegnu u tako nekim okolnostima ako ih pritisnemo da ne znaju odakle im furi. al treba pogodit sansu kad se stvori, ja nisam kao nas selektor siguran da cemo mi njima dat par golova bez problema, ali sam siguran da hocemo stvorit i vise od par prilika iz kojih se daju golovi - tu moraju bit na maksimalnom nivou.
mi smo imali dosta srece (po meni) u ovim kvalifikacijama, mozda nas isprati do kraja i posalje na EP.
Amnesiac, stvarno svaka cast potpuno si upravu. Nego dzabe to pricas covjeku kad ce on nastaviti po svome, pa ako se ne plasiramo na Euro nece biti 44 vec duplo toliko postova tj. pljuvanja po Brnovicu, Deju i ostalima. Svi mi imamo neka svoja razmisljanja ko bi mogao da igra i kako, ali mislim da se Rekordare potpuno uzivio u ulogu selektora. Valjda premnogo igra menadzer, PES i slicno. Sigurno bi smo dobili sinoc da nam je Savic bio defanzivni vezni, a Mirko igrao lijevo u sredini! Nisam vise ni siguran da on iskreno navija za nasu reprezentaciju.
P.S. You must spread some Reputation around before giving it to amnesiac again.
Last edited by filip__pg; 13-11-11 at 01:16.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks