Beciraj mu nije bio ni na klupi. A navodno mu je bio najavljen u startnoj postavi... neka, neka
sve mogu da razumijem ali ubaciti drinchica umjesto zverotica, znajuci koliko je njihova sredina dominantna naspram nase... genijalno
Ja sam ubijedjen da ako stignemo do 1:0 na poluvremenu, da cemo sigurno izboriti minimum produzetke. Ovo jeste prilicno optimisticki, ali imam utisak da je potreban samo neki "okidac" pa da nasi ofanzivci konacno proigraju kako umiju i kako pokazuju u svoje klubove. A rani gol uz zapaljivu atmosferu na gradskom stadionu bi stvarno bio svojevrstan vjetar u ledja....
Beciraj mu nije bio ni na klupi. A navodno mu je bio najavljen u startnoj postavi... neka, neka
sve mogu da razumijem ali ubaciti drinchica umjesto zverotica, znajuci koliko je njihova sredina dominantna naspram nase... genijalno
Ja mislim da bi najbolji potez bio da Simona prebaci u sredinu...Onog Drincica forsiraju a covjek nista ne pokazuje...
Pored Simona bih tu stavio i Cetkovica (eventualno Boskovica) kao iznenadjenje, a iza njih Pekovica i Zverotica...
Kao eventualna izmjena Beciraj umjesto Cetkovica ako mu ne bude islo...
Moramo imati vrlo jaku sredinu sto se tehnike i kreativnosti tice, sa minimum 2 igraca koja igraju u oba smjera i koji znaju da igraju fudbal...ako nam sredina bude: Drincic, Pekovic, Zverotic, ponovo necemo nista uraditi, tj necemo imati igru sigurno jer nijedan od njih nije kreativac a to ce nam u utorak trebati ako mislimo da stvaramo sanse, a mislimo jer cemo morati da damo minimum dva gola, a imam osjecaj da nam nece bit dovoljne dvije sanse...
Zverotic bi morao poceti mec, a nadam se samo da Pejovic ili Bozovic nece biti na lijevom beku, jer se ne zna ko je gori.
Pavicevic - Basa - Dzudovic - Savic
I da neko kaze Drincicu da se prilikom centarsuta lopta mora dici.
Ali kljuc utakmice lezi u Brnovicu, ako bude UMIO da takticki dobro postavi utakmicu imamo sansi. Ako bude radio neke stvari kao sinoc, nazalost EP ce nam biti daleko.
Oćemo li proć? Ne vjerujem.
A vjerovao sam protiv Velsa u gostima, protiv Bugarske kući i ovu protiv Češke.
Dakle, vidimo se u Poljskoj ili Ukrajini.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
ako se prvo poluvrijeme zavrsi rezultatom 1:0, u drugo se cesi nece sa loptom sastavit! razglavicemo ih! ako ne, onda jbg, bilo je lijepo dok je trajalo, idemo dalje..
samo mi nije jasno pljuvanje pojedinih koji su posle 2:2 sa englezima, velicali iste koje pljuju sad...
Ljudi polako sa prognozama i optimisticnim najavama. Vidjeli ste kako se bilo sinoc. A gadjalo se sa eventualnim rezultatima.
Naravno da bi svi mi zeljeli da se plasiramo na EP, da momci to dobiju sa 3 gola razlike, ali polako. Sofro je sinoc dobro rekao. Treba igrati polako, strpljivo. Samo tako nesto mozemo uraditi. Ako krenemo da srljamo - tesko cemo ista uraditi. Pa sto bude - bude.
Mislim da bi nam jedan momak cije ime necu spominjat izuzetno pao. On bi odlicno povezao redove.
ti kao veliki navijac crne gore od kad sam ja ovdje ti samo crnjacis brate, ali jos nisam procitao tvoj pozitivan komentar. prvo ispljujes sve i na kraj u 3 rijeci navijacu za crnu goru.
izgubili smo, igrali lose trener je los ali necu da se crnjacim i da se ne nadam da ne mozemo dati ta tri gola. da mislim drugacije ne bi ni isao na utakmicu da gledam.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Upravo to, meni je bilo jasno kako smo prosli protiv Engleza i ostao sam pri istom misljenju o selektoru kao i kad je smijenjan Kranjcar, iskreno tad sam mislio da se makar pita sa glavom ali malo se prevarih, uglavnom ono za shta pojedine odje htjedoshe 'razapet' sad mogu i oni da vide o chemu se radi.
Pazi to shto navijamo za CG ne znaci da smo nojevi pa da zabijamo glavu u pijesak. Od navijaca nojeva nema koristi, i oni nisu tu samo da aplaudiraju, vec i da ukazhu na greshke i da izvrshe pritisak da se one poprave, naravno koliko se mozhe.
Mene ne bi srecnijeg bilo da prodjemo, ali moramo gledati realno.To je sport, a u sportu su moguca i chuda,zato se i nadam. Ali sa ovakvim trenerom i ovakvom postavkom igre zaista nam treba cudo. A igrace nisam nigdje kritikovao, ne znam odakle ti to.
Penali? ODmah bi ih potpisao.
Deserve's got nothing to do with it.
realno mi i nemamo neke igrace da bi se mogli nadati necemu. lise mirka jovete savica i base svi ostali bi potisali da mogu da igraju za liberec ili dje li vec igraju prosjecni ceski fudbaleri.realno su englezi bolji za tri gola od nas pa nisu uspjeli, realno su svajcarci bolji od nas pa su iza nas bili. ne moze ekipa biti vrhunska sa 4 igraca jer je to kolektivan sport koji moze da dozvoli jednog loseg ali dva igraca tesko. pekovic je meni igrac sa najvecim srcem tu ali je prosjecan igrac u godinama. jovanovic, bez njega je rupa na toj strani ako udje neko drugi onda zamislite kako su ostali losi. drincic, nekad je bio extra igrac sad je sjenka od toga, ali koga umjesto njega. zverotic, volim tog momka crcan je bori se trci i najvise daje u reprezentaciji uz pekovica ali nije neka klasa od igraca. bozovic _preskkacem.damjanovic, nikako krilo samo centarfor.
kada sve saberes i oduzmes mi nemamo koga da poveze odbranu i napad, ne moze joveta i vucinic biti plejmekeri. pa juce su stalno bili 2 na njima i naravno ostali nista. nije imao ko da se priblizi golu, da predribla igracca da bi jedan od dvojice ostavio jovetu da je moye primiti. fali igrac sredine koji ce da krene napred, posjece odbranu nekim pasom i sl.
mi smo do sada sve dobili srcem tako se nadam da mozemo i cehe u utorak. od neke igre i klase mrka kapa.
p.s. da ne zaboravim vukcevica. igrao bi u bolton koji je zadnji u englesku da valja sto. ocigledno ce ostati citavog zivota igrac koji je dobro krilo ali u teoriji samo.
Last edited by lepetanac; 12-11-11 at 17:49.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Italian Ricoli sudi revanš. Rekao bih da je to dobro za nas jer je bolje da sudi neko ko ima respekta prema Vucinicu i Joveticu i kome njihovo ime nešto znači.
Inače po Italijanskim forumima kad je baraž u pitanju svi navijaju za to da Mirko i Joveta odu na evropsko, kao što navijaju i za Trapatonija.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
jes po italijanskim, ali kad po crnogorskim forumima neko ne navija meni se plače!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
evo damjanovic veli da ne mogu gore od onoga sinoj http://www.mondocafe.me/fudbal/damja...-gore-2395.php
neka su zdravo, ja sam danas bolesna od njih glava mi ne popušta! Ako znam što će mi ovo ne vidjela se![]()
neka oni malo smire strasti,da im ne dam uz usi,ajde casti ti,su se pomamili iednom su ih napumili noga sad pustili daMu ka da je obrnuta situacija(a vidjecete ga vi kad dodjete ovamo..)a makse casti ti sve to treba,pustit na livadu da je prekrampaju,pa da vidis kavu bi kondiciju nabili babe jedne usmrdjele,sa Mirkom Cobanom po 100put....ajde jadni ajde malo se zalozite,niste jedini,ima ih jos sto cekaju u red,nosite GRB CRNE GORE ejj treba da vas je stid privilegovani ste i tako nam uzvracate,ne zalazete se,sramota!!!!!Stanite malo na zemlju,mnogo ste uzleceli nije vam niko kriv do vi sami!...malo discipline i zalaganja i eto ga ako BOG da 2:0 pa na produzetke ili cak 3,NISU ONI NEKAKVI NO STE VI BILI NIKAKVI!
leću na Čepurke i čekat da jave (da mi glas donesu)![]()
YT je samo za kvalitetne klipove, ovo crnjacenje ni Cesi ne zele da gledaju...
Dobise Englezi Spance. jos kad se sjetim nesviranog penala protiv te Engleske i neke neiskoriscene sanse, mislim da itekako imamo cemu da se nadamo. jos kad bi neko polomio Rosickog...
Viteski, nema sto.
Citam sad da je Savo Milosevic izjavio da smo jeftino izgubili. Auh, sa takvim stavom ne dao nam bog protiv Ceske u revansu. Cesi su odigrali kako treba, i njihova je pobjeda zasluzena. A mi samo nek smo zdravo, imamo bolje pojedince i veliko srce - al nam je organizacija losa, trener nam je prelos, sve nam je na oooo-ruk. I upravo smo kratki za jednog Rozickog, kakav je ono doktor na sredini.
A nas samo ako bog pogleda, pa da izguramo tih 2-0. Jer nije problem samo u formacijama koje Brnovic postavlja - covjek prosto nije na nivou da organizuje ekipu, ulije im samopouzdanje isl. Protiv Engleza je publika bila ta koja je nosila ekipu, nadam se i sad slicnom. A ako se plasiramo na svjetsko, pod hitno da se dovede ozbiljan trener koji nece sirit ruke na svaku mogucu glupost.
U vezni Pekovic(flaster na Rosickog) i Zverotic, gore Simon lijevo, Beciraj desno, poluspic Jovetic i naprijed Mirko. Ima da ih IZJEDEMO(Pekovic i bukvalno)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks