Ljudi mozemo proc,jeste da je tesko,al ovaj trener je sinoc kiksa namrtvo...Nisu mu igrali ni zverotic ni beciraj ne vidim razlog zasto nisu a sa takvim igracima je napravio uspjeha protiv engleza,i delibasic mu ulazi 2 minuta,sto moze covjek da napravi za 2 minuta jbt....
Cesi su iskusni i ici ce na to da ne prime gol u prvih pola sata,i time su masu posla zavrsili,medjutim ako ih iynenadimo i uspijemo u tome onda ce mec biti potpuno otvoren,ali naravno treba drzat odbranu i pazit se kontri. I naravno, nadam se da cemo imat srece da neki eventualni rani pritisak iskoristimo,da ne bude kao na pocetku drugog pol. sinoc.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
A dje mi nekog da iznenadimo ljudi, svaka cast ovom amaterskom treneru brnovicu i najnestrucnijem strucnom stabu na planeti, Burkina Faso bi nas dobila sad..
a kakvi ste vi to navijaci , ljudi kako da nazovem vec. castt izuzecima. kad smo izvukli bod od engleza bilo je najbolji dobijamo sve itd. sad od jednom nista ne valjamo, niko ne trci itd. kao prvo prevelika je bila euforija, pa nisu cesi trinidad i tobago da ih mi mozemo razbiti a niti su toliko dobri da im ne mozemo u pg dati 2 gola. lose smo odigrali, tj manje smo srece imali nego na prijedjasnje utakmice i to je to. primamo gol u 90 min i sve nam se srusilo, realan rezultat je 1 0 trebao da bude ali realno sudija je bio olak na pistaljku oko 16 metara i tacno am znao da cemo tada primiti gol.od 20 takvih ubacaja morao je 1 uci. neka momci daju 110% sebe u podgorici i ja cu biti zadovoljan pa ne prosli na evropsko.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...tum=2011-11-12
Znam da ne volite DAN al evo kako se lijepo dijele karte za mech![]()
Czech Republic vs Montenegro (Euro Qualification - Play Offs first Match 11.11.2011) ..youtube..cijela utakmica...
Mene je na kraju najvise strah da cemo povest 2-0 i sve ce se spremat za produzetke i onda ce nam klepit neki gol za 2-1 i ode sve u *****...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
moglo je biti bolje,ali nazalost to se nije desilo...
ovaj rezultat se moze nadoknadit,ali samo poduslovom da ne primimo nijedan,inace ako ga uvale,gotovo ....
igraci trebaju da zaborave ovu sinocnju utakmicu i da ne misle o tome uopste,nego da je odigraju u utorak utakmicu svim srcem pa sta bude neka bude
pozdrav
Ako damo brzi gol,ceska ce se povuci i onda samo pritisak i mora upanuti jos jedan.
Kolko bijahu karte protiv Engleske?? Kolko bijahu protiv Ceske?? Kolko bijahu na Vembliju?? ... Mnogo nesto... Da nije neko pogresno kucaoMislim, 60e minimum da dvoje podju na utakmicu... No ionako ce te skupe ulaznice trebovati firme i DPS, pa nek ih oderu...
Da cjeramo 2-0 ima sanse, nekih 5% ali ima ih, ako bi primili gol sanse bi bile 0%![]()
1:0 na poluvrijeme i poslije uz pritisak 2:0.
Produzeci bez golova.
Penal serija: 5:4 za nas
Po svim zakonitostima fudbalske igre Cheshka ima da nas dobije i u revanshu. Ja se nadam da nece skoro jedino jer sam navijac CG. Ponavljam,sa ovakvom postavkom igre i ovim rezultatom, realno imamo oko 5% shansi da prodjemo dalje.
Deserve's got nothing to do with it.
Pa nije lud da ponovi igru i ovakve KARDINALNE greske,ili jeste?!
Pa sta ako im je Baros povrijedjen?! Primicujete koliko su oni stabilna ekipa... Moze li se desiti da nam iskljuce nekog igraca?? moze li se desiti njima???? Da im dva iskljuce... Iha, sve je moguce... Samo da nas vrijeme podrzi i mozda bas bude kao sto ih ova Norveska pospremila... A iako ne bude svaka cast momcima. udarili su na ozbiljnu ekipu koja tesko gubi meceve.
17 November 2010 Denmark
0–0 Czech Republic
9 February 2011 Croatia
4–2 Czech Republic
25 March 2011 Spain
2–1 Czech Republic
29 March 2011 Czech Republic
2–0 Liechtenstein
4 June 2011 Czech Republic
0–0 Peru
7 June 2011 Japan
0–0 Czech Republic
10 August 2011 Norway
3–0 Czech Republic
3 September 2011 Scotland
2–2 Czech Republic
6 September 2011 Czech Republic
4–0 Ukraine
7 October 2011 Czech Republic
0–2 Spain
11 October 2011 Lithuania
1–4 Czech Republic
11 November 2011 Czech Republic
2–0 Montenegro
ka' nasa posla... "selektor" koji ne zna u koju je drzavu. pogledajte mu izmjene... uvodi onog bozovica(ko je onaj covjek?!), izbaca damjanovic - ok, neka izbaci damjanovica, ali ubaci beciraja ili delibasica mjesto njega, curko jedna. oce coce da nama pojaca desnu stranu, a na lijevu nam furi li furi... izbaca covjek vukcevica, jedinog igraca koji je jedini napravio neku sansu i nesto pokusavao... kapitena, njega ne treba komentarisat. bitno je da se on nije oznojio. zvijezda ta. sve se oko njega vrti, jer je on kralj. PIH! bazduljan... ka' nasa posla... pocev od predsjednika saveza pa do "selektora" no eto... NADAM se nekom IZNENADJENJU, ka' budala. pih sto nam napravise...
^Da ,moze se sve desiti,u fudbalu je sve moguce.Ali se nadam da ce sreca ponovo uz nas biti kao sto je bila kada smo igrali protiv Engleske.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks