Onih prošlih kokica sam jeo dva velika paka prosječno, nove bolje da ne probam inače ću izlaziti 2-3kg teži po filmu...
Onih prošlih kokica sam jeo dva velika paka prosječno, nove bolje da ne probam inače ću izlaziti 2-3kg teži po filmu...
#fakenews
Dobro nije baš tako - ko god ima problema s očima, neće mu biti prijatno na 3D. Recimo:
- blaga razrokost
- različite dioptrije na oba oka
U principu, ko ima normalan vid i privikne se na dubinsku oštrinu, u smislu da ne pokušava za "izoštri" stvari koje su van fokusa nego da prati pogledom kako je reditelj režirao, neće imati problema.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
a mozdana masa iscurela kroz usnu duplju i pretvorili se u zombije ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
neka pođu kod Malbaškog
fakat 1: 3d efekat zavisi od tehnologije, ali i od licnog dozivljaja. Npr. ja nikad nisam imao osjecaj nekog prevelikog izlijetanja stvari iz ekrana, vise je u pitanju osjecaj dubine u ekranu/platnu.
fakat 2: neki ljudi imaju problema sa ocima i mucninu kad gledaju 3d materijal. Zato se cak i onima koji nemaju predlaze da odmaraju oci posle nekoliko sati, cjelodnevna gejmerska sesija bi i one cvrsce mogla da dezorijentise i izazove probleme. Ima neko slicno upozorenje na nVidia 3d aktivnim naocarama.
(nečitko)
Je li noć ajkula konverzija? bio sam sinoć, idem večeras dok su ove kart upola cijene. Posle toga-važi.
:*
necu da idem u cineplexx, pokakili su se na glavni novitet!!!!
:lolblue:Na nedavno održanoj konferenciji za novinare najavljene su “prave američke kokice”, a one koje su se služile tokom svečanog otvaranja bile su istog ukusa kao domaće.
http://www.vijesti.me/caffe/lokalni-...x-clanak-46412
(nečitko)
Recimo novi animirani kao Tintin su "native" 3D jer mogu to da urade u postprodukciji.
Lako je vidjeti koji su snimani u 3D jer ih je i dalje jako malo, malo guglanja i sve se nađe. Pravilo je - 99% blokbastera su konverzije.
Sad je ispred Tintina bio trailer za 3 Musketara... kakva sprdačina od filma, i još konvertovano tako da je i moja majka, koja je gledala sa mnom, primijetila da izgleda vještački, kao rezano od papira.
E sad, mogu konverzije da budu dobre ako se posveti masu vremena - James Cameron preko godinu dana radi na konvertovanju "Titanica" u 3D za stogodišnjicu potonuća 2012, dok tipičan blokbaster odradi jeftina radna snaga u studiju u Indiji za mjesec dana.
EDIT: E da, da prenesem utiske - Tintin fenomenalan, sa mnom su bili majka i brat koji su prvi put gledali u 3D (ona čak ima dioptriju i sve) i nikakvih problema nisu imali, nikakvo "oticanje očiju" i slično, kao najnormalnije gledanje filma.
Moram da priznam da je digitalna projekcija besprekorna, boje i osvjetljenje su bili odlični i nipošto nisu problem bar s ovim filmom, jedino što mi se više dopalo kod aktivnih naočara (Xpand 3D u Koloseju) što nema karakterističnog "ghostinga" kod brzih panova - u svemu drugom mi se više dopada RealD. Dolby je najslabiji po mom ličnom utisku.
Last edited by Roy Fokker; 11-11-11 at 21:35.
Gledao sam Kolumbijku veceras... Nas 4 u sali 3, a ispred guzva da sam mislio da je sve popunjeno!
Ali:
Imate li neku komediju u 3D?![]()
![]()
![]()
Originally Posted by Nk-001
Koliko je karta za 3D film? 5 eur?
EDIT: Evo sad vidjeh, 5 eur vikendom.
Last edited by Rave92; 12-11-11 at 01:10.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Prva dva dana bilo je dvije za jednu... mi smo išli četvoro za deset eura.
musketari su konverzija?
onda se ja bas izgleda ne razumijem i lako odusevim.
odgledah ga nocas...film ka' sto sam ocekivao. Solidan nacin da se izgubi vrijeme.
uzivao sam u 'dubini' scena, na ruku se moze izbrojat koliko je pop-up efekata bilo.
jednostavno mi se svidjela taj osjecaj dubine (ponavljam se)
mozda je 3d u tom filmu izgledao glupo vama okorelim 3Dovcima, ali meni je ovo prvi 3d film u bioskopu i ja sam zadovoljan (ne filmom nego 3d-om)![]()
Originally Posted by my name is ...
Last edited by Roy Fokker; 12-11-11 at 11:28.
i grdnog prevoda nekih stavki (detalji filma, film memorisati, sve prikazati... ima i glupljih, dusa mi da trazim)
(nečitko)
Pa na te bagove i mislim. Ima još Njemački poneđe da im je ostao, najviše u Alt tagovima.
Ja cuh od nekih osoba sto su gledale film da oci ispadaju posle :O
But if you never try, you'll never know..
Ja sam slabo spavao pa su me oči pekle, i opet mi nije ništa bilo poslije filma.
Ja cu poc da gledam "Zaraza" pa bio ili ne u 3D. Usucu one kapi prije filma da rasirim zenice pa lagano da gledam, provjereno radi.
znaci ja corava razroka da ne obrcem? uputite me, da ne bacam pare ako ce mi poslije kapi za oci i nesto protiv povracanja trebat
dva i dva su tri
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks