LA Noire The Complete Edition v1 0 2393 1-THETA - 08 November 2011 - 23:05 (GMT)
skidja ovo slobodno
LA Noire The Complete Edition v1 0 2393 1-THETA - 08 November 2011 - 23:05 (GMT)
skidja ovo slobodno
9.5 ocena Skyrim-u na IGN
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Koliko god igra dobra da je, nikad ne bih na IGN isao da citam review. Oni ljudi su trolovi najveci. Potpuno su neprofesionalni, mito primaju i glupi su ko tocilo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ja sam zadovoljan IGN-ovim recenzijama, bolji su nego gamespot npr.
a sve je bolje od gamespot-a, ja obicno citam gamesradar, dosta su im ok recenzije, a i ima dosta zajebancije
![]()
nije mi bilo neko poredjenje, ali shvatate poentu![]()
Ako nabavim bolji PC dok ovo izadje, ili ubrzno nakon ovo izadje, postajem profesionalni no-lifer.
I am so post-rock I shit sad birds.
Much snow in Skyrim. Enough snow. M'aiq does not want any more.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
skyrim se skida, uuuuuuuuuuuuh ceka se i pretplacena original xbox verzija, stigao 40inch i samo igranje 24/7
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kupujes Skyrim za konzolu, a imas PC? Mora da si padao na glavu mnogo kad si bio mali![]()
neka neka ne sjekiraj se ti, i za pc i konzolui posle 10 godina nemanja tv sam kupio to cudo samo za ovu igru
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kakav si projektor samo mogao da kupish....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
je li zaigravao ko? utisci?
Moze ovaj utisak? Igrao mi drug oko 8 sati, na "NASA" PC-u i veli: "Razocarala me grafika. Isto je kao na max ili low."
I am so post-rock I shit sad birds.
meni to odgovara![]()
Čuš "Razočarala me grafika". No da ne počinjemo tu priču, jasno je koliko je grafika tu bitna.
Grafika je najmanje vazna. Morrowind je i dalje bolji od Obliviona, The Witcher 1 je bolji od The Witcher 2, Mafia 1 je bolja od Mafia 2. Eto koliko je grafika vazna. Za Skyrim pricaju da je odlicna igra, i kad bi se manje forsirala grafika a malo vise gameplay imali bi vise Witchera i Morrowinda. Meni bi to potpuno odgovaralo. Naravno, ne kazem da grafika nije vazna uopste, ali nikad ne smije da bude ispred gameplay-a. I meni odgovara ako je isto na max i na low. The Witcher 2 je skoro isto izgledao kad podesis vecinu podesavanja na max i na low, a opet, razlika u fps-u je bila masivna. Ista stvar sa Battlefield 3 beta. A radije cu da igram na low detalje sa konstantnih 60 fps, nego na max sa 30 fps. Jos ako se ne vidi razlika - milina!
Last edited by VanjaTheMan; 11-11-11 at 17:25.
chek chek....imash li neki super vid? jer ne vidim shta ce ti vishe od 30fps kad ti oko ne podrzava vishe...sem ako nisi ugradio neke ultra compact eye vision accelerators pa mozesh i 60 da vatash?
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ne pravi se pametan. Ta prica kako oko vidi samo 24 frejma je pogresno shvacena. Tacno je da ljudsko oko vidi samo 24 frejma, ali nije isto vidjeti 24 frejma i vidjeti razliku izmedju toliko i 60 frejmova. I kod 60 frejmova vidis samo 24, ali vidis i razliku. Mnogo su "glatkije" igre koje rade na 60 fps. Filmovi djeluju mnogo bolje kad su ispod 30 fps, najcesce su na oko 29 ako se dobro sjecam. Ima nekih serija koje pice na 60 fps-a i izgledaju uzasno, ali u igrama je uvijek 60 fps ideal. A mozda sam ja mutant pa jedini vidim razliku, a vi ste svi obicni smrtnici. Nego da provjerimo. Recite mi vidite li razliku u glatkoci ove animacije:
http://www.boallen.com/fps-compare.html
Last edited by VanjaTheMan; 11-11-11 at 18:54.
http://www.guru3d.com
A word about 'FPS'
Frames per second Gameplay <30 FPS very limited gameplay 30-40 FPS average yet very playable 40-60 FPS good gameplay >60 FPS best possible gameplay
- So if a graphics card barely manages less than 30 FPS, then the game is not very playable, we want to avoid that at all cost.
- With 30 FPS up-to roughly 40 FPS you'll be very able to play the game with perhaps a tiny stutter at certain graphically intensive parts. Overall a very enjoyable experience. Match the best possible resolution to this result and you'll have the best possible rendering quality versus resolution, hey you want both of them to be as high as possible.
- When a graphics card is doing 60 FPS on average or higher then you can rest assured that the game will likely play extremely smoothly at every point in the game, turn on every possible in-game IQ setting.
- Over 100 FPS? You either have a MONSTER graphics card or a very old game.
Nema rasprave sa witcherom.
Meni skyrim na ultra ima 20-30 fps i ide fino bez kocenja ikakvog pa kako god :P
rm -rf /
a i meni ide na ultra ali sam i ja razocharan grafikom.Shto je najgore od svega imam utisak da je jebeni port sa konzole jer mi mish na pola stvari ne radi nego moram da koristim tastaturu.lockpicking su dekrali u potpunosti sa neke igrice,glava mi puche ali ne mogu da se sjetim koje...inventar je blago ******,a o promjeni na magije u toku borbe da ne pricham...stavish healing na favorite i posle kad ocesh da vratish na oruzje narafski....prc - nema shtita no trazi po inventaru....
eto bravo vam za fps....ja gledam razliku izmedju 30-60 i ne vidim nikakvo poboljshanje u fluidnosti o kojem ti prichash...al aj.....neka vi bude...
I meni se miš uopšte ne pita za neke stvari ali najbolnija su favorites jer mogu podesit samo za desmi klik tako da favorites koristim samo za power i shoutove.
Uglavnom pokušavam funjarski ka vazda - archery, light armor, sneak i lockpick i prosipaju me ka pizdu na svakom koraku![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks