View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 881 of 2251 FirstFirst ... 38178183187187787887988088188288388488589193198113811881 ... LastLast
Results 22,001 to 22,025 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Prva stvar koju ću reći: Bolja smo reprezentacija

Druga stvar koju ću reći: Najvjerovatnije Češka ide dalje

Kad su razlozi u pitanju tu je uvijek nezahvalno išta reći. Fudbal je takav sport đe o krajnjem rezultatu odlučuju sitnice. Kad je prvi gol u pitanju jednostavno se nije moglo ništa. Bravura protivnika i neodbranjiv udarac. Drugi se već rijetko viđa čak i u našoj drugoj ligi. Onakva stvar je nedopustiva pogotovo u ovakvim mečevima đe je rezultat i svaki dati / primljeni gol zlata vrijedan. Veliki, veliki kiks koji se dogodio u najgorem mogućem trenutku i koji će nas vjerovatno koštati EURA.
    Postavka Brnovića. Tu moram reći da nijesam stručan da ocjenjujem kao ni gotovo niko listom na forumu. Ali daću skromno mišljenje. Sastav koji je izveo Brnović mi je bio čudan zbog Damjanovića a ne Bećiraja. Ipak, kako tako, prvo poluvrijeme je ispalo dobro i bili smo ravnopravan rival. Doduše, Česi su promašili zicer ali bitan je rezultat. Početak drugog poluvremena iz snova i šteta što tada nijesmo dali gol. Pošto su Česi bili sve opasniji Brnović je napravio izmjenu koja se činila kao logičnom a koja se sticajem okolnosti pokazala kao potpun promašaj. Podvlačim ovo sticajem okolnosti jer niko nije mogao predvidjeti onakav udarac Pilara. Izvlačenjem Damjanovića i uvođenjem Vlada Božovića taktika je bila jasna. Zatvoriti našu lijevu stranu sa koje furi promaja. Primili smo ga sa desne. Kako? Niko nije kriv od naših. Ono se ne brani i kapa dolje protivniku. Poslije toga smo se našli u problemu i do kraja utakmice nijednom nijesmo bili ni blizu da zaprijetimo. U međuvremenu smo bili blagosiljani od strane sudije koji neshvatljivo nije pokazao drugi žuti Pekoviću i penal velik kao kuća a kod gluposti našeg golmana sami nas je Bog pogledao. Najgore od svega je što se Brnovićeva izmjena mogla lako pokazati kao dobar defanzivni potez, no bravura Pilara nas je ostavila sa jednom varijantom manje u napadu i sa Vladom Božovićem koji je ostao neupotrebljiv kad treba napadati. Sigurno da je sačekao dva minuta sa izmjenom, te izmjene ne bi bilo već bi eventualno bila neka druga. Takav je život i fudbal. Nestali smo sa terena poslije primljenog gola. To se dogodilo i u Velsu i u Švajcarskoj i o tome valja razmisliti. Doduše, tada nas je oba puta pokopao golman Božović. A kad neće onda baš neće. Ulazak Delibašića je trebalo da nam da varijantu više u napadu, a Delibašić ovaj put nije bio džoker sa klube već tragičar. Onaj faul je bio nevjerovatno nesmotren i glup. Ostatak sam već rekao.

Suđenje je bilo dobro. Čak smo i dobro prošli. Izjave Brnovića i pojedinaca iz studija RTCG-a se mogu okarakterisati isključivo kao prdnjava. Srećom, tu je bio profesionalni sudija koji je rekao pravo stanje stvari.

O razlozima poraza ne treba puno lomiti glavu. Kroz čitave kvalifikacije nas je pratila neviđena sreća i zasluge za pobjede i neriješene rezultate su išle selektorima preko svake mjere uz naše čuveno prećerivanje, a razlozi poraza su uvijek bili isto tako prikazani samo u kontra-smjeru.
    Treba se okrenuti revanšu. Objektivno, šanse su nam, malo je reći, skromne. Da je ostalo 1:0 šanse bi bile mnogo veće. Ovako ostaje nam nada. A nadu ne treba gubiti jer recimo ukoliko prvi damo gol kod protivnika se uvuče panika. Neće igrati Jovanović i nadam se da će njegovo mjesto zauzeti Pejović a ne V. Božović. Nadam se takođe da će mjesto među stativama zauzeti Blažić, jer M. Božović je dokazao da uvijek možemo računati na kiks. Bojim se da kod ovog drugog moje želje neće biti uslišene.
    Ništa nije nemoguće pa ni stići zaostatak od dva gola a Češka nije Španija. Može se dobiti meč i sa 4:0 uz dosta sreće. Nadajmo se dok ima nade i navijajmo. I dalje može da stoji ono:
    I have a (KONIK)ream.

P.S. Dok sam ovo pisao nijesam imao pristup internetu. Kad sam pročitao što se sve pisalo imao sam nevjerovatan osjećaj gađenja. Pljuvači kao da jedva čekaju da izgubimo kako bi pisali na ovom forumu. Pljuvači, ne kritičari. Kritičari napišu jedan ili dva posta za jednu noć kad izgubimo. Pljuvači makar petnaest. Pljuvači uvijek u svemu nađu političku konotaciju i izlože politički stav na ovom topicu koji je sportski. Samo neka pljuvači to rade i neka se bore za prava (koja uzgred ničim nijesu ugrožena) onih koji su sinoć navijali protiv ove reprezentacije za kojom oni navodno izgorješe.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

I da... Samo da nas vrijeme posluzi. Kada sam vidio uslove u Pragu znao sam da nema leba od nas. Mi smo takav narod. Cesi ce izaci i odigrati programirano i robotski na -5 i na +25. Mi cemo ipak biti manje raspolozeni za igru. Koliko-toliko.

edit: A i gledao sam mec sa dvojicom sto su na svaki tiket stavili 1 na Cesku... Indiferentan sam bio na njihovo klicanje, jer znam da i dosta "Crnogoraca" nisu daleko od njih... Dokaz je prazan stadion kad gostuje tamo neki Kazahstan. I dobro je sto je tako. Ipak je ovo samo sport. Ali ne valja to "pljuvanje"...
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 12-11-11 at 07:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znao sam da ce nam se ova "napadacka" formacija obit o glavu,cesi ni krivi ni duzni dobise ovo....Je li moguce da covjek ( Brnovic ) nije stavio flastrer na Rosickog kad je vidio u prvo pol.sto nam cini coek.Bez Zverotica smo upola manje agresivnija reprezentacija,da je stavio njega da cuva Rosickog nebi izgubili sigurno....
    Revans,ako ludom srecom izborimo produzetke,ojha.... Treba krenut od prvog minuta ludacki,pa kome pucalo pucalo....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Znao sam da ce nam se ova "napadacka" formacija obit o glavu,cesi ni krivi ni duzni dobise ovo....Je li moguce da covjek ( Brnovic ) nije stavio flastrer na Rosickog kad je vidio u prvo pol.sto nam cini coek.Bez Zverotica smo upola manje agresivnija reprezentacija,da je stavio njega da cuva Rosickog nebi izgubili sigurno....
    Revans,ako ludom srecom izborimo produzetke,ojha.... Treba krenut od prvog minuta ludacki,pa kome pucalo pucalo....
    Morate igrat s dva klasična špica a jedan od njih mora bit Beqiraj koji je u vrhunskoj formi. Srljanjem nećete ništa napravit nego se izblamirat jer bi Česima takva igra odgovarala. Igra se 90 minuta. Samo strpljivo pa se svaki rezultat može stići. Jedan rani gol u prvih 10-15 minuta skoro da sve vraća na početak jer bi Česi počeli pomalo paničarit.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Nema ljeba od toga ljudi, kakvo vracanje u mec, kakvi produzeci, ne moze se pamet skupit za 5 dana Brnovicu moj.., kraj jbg, dako se kvalifikujemo 2038 godine..

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Montenegrino možeš li izrezat himnu što otpjevaše ona đeca i bačit na youtube ono je bilo vrhunski.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    A sto?? Pod Cicom smo imali igru??? Vise srece nego pameti, a sad nas je ta sreca i napustila. Ipak je momak koji je dao prvi gol za Cehe dao svoj prvjenac i to iz krajnje divljeg suta...
    I trcao je Mirko sinoc vise nego ikad, oduzeo dosta lopti, nego je problematicna anemicna i nekreativna igra mladjanog Jovetica... Ne pljujte toliko drincica. Slabiji je nego prije, ali je to i dalje igrac koji zna da drzi loptu i da po koji dobar pas. Njegove alternative i nisu bas toliko pouzdane. Nije bas fino kad zadnji u vezi cesto gubi loptu i presijecaju mu pasove...
    Pod Cicom smo igrali defanzivno i ruzhno za oko, tacno. I nismo davali puno golova. Ali igre je bilo i te kako. Tacno se znalo shto ko radi u timu, ko je za shto zaduzhen. Odbrana je znala svoj posao(ok, nije protiv Walesa gdje nam je igrala druga postava odbrane jbg), sredina nije bila kreativna, ali je bila kompaktna i kidala je igru protivnika, Mirko je bio zaduzhen da mali broj shansi koje dobije pretvara u golove, i radio je to solidno. Podsjeticu te, sa Cicom na klupi smo u 6 utakmica primili 3 gola, a sa Brnovicem u 3 utakmice 6 golova. Od jedne od najboljih odbrana u kvalifikacijama doshli smo do ekipe koja prima 2 gola po utakmici.Eto to je razlika.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I da, ako mislite da ce Chesi da postave autobus pred gol tu se ljuto varate. Ja bih to iskreno volio. Ali toga nece biti. Chesi ce da nas shashave presingom na sredini i da nas pritiskaju po lijevoj strani dje ce biti neki od strucnjaka obzirom da Jovanovic ima 2 zhuta. Autobus bi nama odgovarao jer bi iz mora ubacenih lopti i centarshuteva mozhda i dali ta dva gola. Ali Chesi nisu ludi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi ja kad nesto razmislim,mi jbt. nismo dobili evo sedmu utakmiucu za redom je li tako ?? Znaci,katastrofa od forme....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Nema ljeba od toga ljudi, kakvo vracanje u mec, kakvi produzeci, ne moze se pamet skupit za 5 dana Brnovicu moj.., kraj jbg, dako se kvalifikujemo 2038 godine..
    Stvarno zhelim da sam optimista, nadam se i dalje uprkos svemu ali-ovo je realnost.

Thanks Thanks Given 
    2,912
    Thanks Thanks Received 
    3,527
    Thanked in
    1,586 Posts

Samo jedno pitanje, kome smo mi do sad dali 3 gola...!?
    Nesrecan rezultat od sinoc, def, nije da se ne moze stici, ali bi cesi potpisali ono 2-0 prije utakmice. Njih bi jedna najprosjecnija uigrana ekipa lagano dobila.
    Nama kao i obicno ce trebati tone srece i ta sredjena jbna sredina.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je bitno spomenut da moramo da se naviknemo da ce bit poraza. Ovo vazi i za igrace i navijace. Nesmijemo zaboravit koliki je napredak postignut u zadnje 2-3 godine sto se tice reprezentacije. Moramo da postujemo to i da gradimo na tome.
    Sto se tice onih koji se raduju nasim porazima (pogotovo onih koji su rodjeni i zive u CG), ne ostaje nista drugo nego da se nadamo da ce jednom shvatit da nemaju za koga drugo navijat bez za svoju drzavu.
    Isto tako, ima dosta ljudi koji koriste neuspjehe reprezentacije da se prazne i da pljuju kako nista ne valja, sve najgore itd.
    Kako god bilo, imamo reprezentaciju na koju mozemo da se ponosimo. Sto vise, imamo sve vecu bazu navijaca koji iskreno vole i prate reprezentaciju. Kolko ja znam, ne ponasaju se ka divljaci prilikom gostovanja, sto je lijepo kad se uzme u obzir da navijaci s ovih prostora imaju katastrofalnu reputaciju.
    Sto ocu da kazem s ovim je da imamo mnogo pozitivnih stvari zbog kojih treba da smo zadovoljni.
    Sve sto bih ja licno volio je da samo dobijemo sansu da prodjemo baraz. Znaci, barem da povedemo 1:0 u PG i da ih malo stisnemo. Ovo pricam jer bi mi mnogo zao bilo da izgubimo od jedne prosjecne ekipe kao sto je Ceska, a da bude da nismo bili ni blizu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lagano nas je posrao onaj go u devedeseti,cega sam se bojao kad sam vidio da ga mi nebi dali da se igra 3 dana....
    A mislim da mozemo dat 2 gola kuci,ali da ne primimo nijedan,tesko....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Samo jedno pitanje, kome smo mi do sad dali 3 gola...!?
    Nesrecan rezultat od sinoc, def, nije da se ne moze stici, ali bi cesi potpisali ono 2-0 prije utakmice. Njih bi jedna najprosjecnija uigrana ekipa lagano dobila.
    Nama kao i obicno ce trebati tone srece i ta sredjena jbna sredina.
    Chehe bi Kranjcareva Crna Gora (naravno, ne ona protiv Walesa ali ponavljam 10i put ne zaboravite- protiv Walesa je igrala druga postava odbrane, a ona realno nema pojma) dobila 1:0 obije utakmice bez vecih problema. Na nacin na koji smo dobili Shvajcarce, koji su vrlo slicna ekipa i po igri i po kvalitetu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Chehe bi Kranjcareva Crna Gora (naravno, ne ona protiv Walesa ali ponavljam 10i put ne zaboravite- protiv Walesa je igrala druga postava odbrane, a ona realno nema pojma) dobila 1:0 obije utakmice bez vecih problema. Na nacin na koji smo dobili Shvajcarce, koji su vrlo slicna ekipa i po igri i po kvalitetu.
    U potpunosti se slazem. Nama najvise odgovara taj stil. Da igramo cvrsto i da ne dajemo prostora protivniku na sredinu, i onda da kaznjavamo iz kontri i prekida.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Babangida101 View Post
    U potpunosti se slazem. Nama najvise odgovara taj stil. Da igramo cvrsto i da ne dajemo prostora protivniku na sredinu, i onda da kaznjavamo iz kontri i prekida.
    Eto to je to.Sva filozofija.Ali objasni ti to petorici pocetnika u strucnom shtabu. A oni se dice brojem, kao ima ih dosta, smislice neshto. E ne ide tako. Mogu sad pokupit 30 nas sa foruma i dati nam da upravljamo nuklearnom fisijom, ali atomsku necemo napraviti. Dzaba nas je 30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, vidjeh neko kritikuje Pekovica.Ljudi, Pekovic ne mozhe sam da cuva Rosickog, jer je Rosicki jednostavno bolji igrac od njega. Zato i postoji jednostavnoa stvar-dva defanzivna vezna.

I shto je Lukas tacno rekao-Vucinic ne mozhe da istrci 90 minuta, zamijeni ga brate. Kao u Juventus shto rade svaku utakmicu. Zato i igra toliko bolje u Juve-tamo zna da ce biti zamijenjen i mozhe da se tih 50-60 minuta oznoji poshteno i koncentrise da odigra vrhunski.Ovako mora da shtedi snagu i to ne valja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Češka vs Crna Gora ..snimak utakmice...
    Emisija prije utakmice: http://www.megaupload.com/?d=XYKYVA40 (584 mb - winrar)
    Snimak prvog poluvremena: http://www.megaupload.com/?d=QWD2OQ8S (483 mb - winrar)
    Snimak drugog poluvremena: http://www.megaupload.com/?d=5MPGH2E2 (624 mb- winrar)
    Snimak poslije utakmice: http://www.megaupload.com/?d=GOD41FUA (550 mb - winrar)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za revansh: Vucinic shpic, iza njega Joveta, SImon i Beciraj koji igraju visoki, ali VISOKI presing svih 90 minuta. Iza njih dva(i slovima DVA) igraca, Pekovic i Zverotic. Iza njh Dzudovic-Basa-Savic i mora Pejovic, jer je bolji 2 puta od Bozovica,iako je i on ocajan. Bice zhesce frke po lijevoj strani, ali mozhe presing da uspije pa da se da rani gol. JEdino tako. Sumnjam da ce moci da prodju, ali ovo je JEDINI nacin da se pokusa. Jedini.

I da, kad se napada, lopta se drzi NA ZEMLJI, ne u vazduhu. Da je bog htio da se fudbal igra u vazduhu postavio bi teren u oblake. Osim onog KAdleca cheshka odbrana je spora i to treba iskoristiti, prevashodno Jovetic, Beciraj i Simon to da iskoriste(SImon je to i sinoc koristio ali nije imao sa kime da igra).
    Last edited by Recordare88; 12-11-11 at 09:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    A sto?? Pod Cicom smo imali igru??? Vise srece nego pameti, a sad nas je ta sreca i napustila. Ipak je momak koji je dao prvi gol za Cehe dao svoj prvjenac i to iz krajnje divljeg suta...
    I trcao je Mirko sinoc vise nego ikad, oduzeo dosta lopti, nego je problematicna anemicna i nekreativna igra mladjanog Jovetica... Ne pljujte toliko drincica. Slabiji je nego prije, ali je to i dalje igrac koji zna da drzi loptu i da po koji dobar pas. Njegove alternative i nisu bas toliko pouzdane. Nije bas fino kad zadnji u vezi cesto gubi loptu i presijecaju mu pasove...
    e kako se ja slazem s tobom.ne moze se sa 7 golova i 21 sutem u okvir gola na citavim kvalifikacijama hvaliti i diciti.treba malo realno pogledati stvari.nemamo covjeka na sredini koji ce da poveze mirka sa odbranom,koja samo izbija lopte na pamet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Czech Republic vs Montenegro - Montenegro Anthems (Euro 2012 Qualification 11 nov. 2011)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

4-2-4 formacija i to u baražu.Prepuštit sredinu češkoj može samo neiskusni selektor.Uvodjenjem Vladimira Bozovica se posra u cijeli sistem,koji je kakav takav odolijevao nekreativnim napadima ceske.Prva njegova greška od kad je izabran na mjesto selektora je što se istripova da je on izmislio remi protiv engleza.A to su prije njega uradili cicova crna gora bez dva najbolja igraca i to na vembliu,na zadnjem SP alžir i SAD,nekad makedonija itd....I poslije toga umjesto da je protiv svajcaraca experimentisao sa prvim timom(sacuvat one koji imaju kartone),on je u bazel posao u soping i od te utakmice se odrekao kao pripremne za baraž.Totalno mi je neprirodan kad ga vidim u onom prostoru za trenere,prava je kamionska pjaca.Odliku neiskusnog trenera je pokazao izjavom i poslije utakmice.Odmah se uhvatio za sudiju,koji nije svirao cisti penal za cehe.Englez je sjeckao igru,bilo je prekida na nasu stetu,ali nije uticao na rezultat.I naravno da ce igraci izginut u revansu,nemoj Brnovicu da prodajes maglu kao sto je to nekad radio Filipovic.Pricaj nam ono sto ne znamo...

Onaj horor scenario od sinoc naravno ne treba da ugasi nadu.Kvalitetniji smo od ceske.Igra im se zasniva na fizickoj spremi,drze isti tempo 90 min.Ako ih spopanemo pod goricom,moze svasta biti....AJMO CRNA GORO!Ta utakmica je za samo 3 dana.......Ocu na stadion da vidim ono argetinsko navijanje kao sto je bilo protiv engleza.Fanatizam do kraja!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Za revansh: Vucinic shpic, iza njega Joveta, SImon i Beciraj koji igraju visoki, ali VISOKI presing svih 90 minuta. Iza njih dva(i slovima DVA) igraca, Pekovic i Zverotic. Iza njh Dzudovic-Basa-Savic i mora Pejovic, jer je bolji 2 puta od Bozovica,iako je i on ocajan. Bice zhesce frke po lijevoj strani, ali mozhe presing da uspije pa da se da rani gol. JEdino tako. Sumnjam da ce moci da prodju, ali ovo je JEDINI nacin da se pokusa. Jedini.

I da, kad se napada, lopta se drzi NA ZEMLJI, ne u vazduhu. Da je bog htio da se fudbal igra u vazduhu postavio bi teren u oblake. Osim onog KAdleca cheshka odbrana je spora i to treba iskoristiti, prevashodno Jovetic, Beciraj i Simon to da iskoriste(SImon je to i sinoc koristio ali nije imao sa kime da igra).
    Ne valja,to je isto ovo sto smo sinoc igrali,ljudi nama ne treba toliko napadaca u timu,nama treba jedan kvalitetni,jaki,betonskl vezni red sa Drincicem,Pekovicem,Zveroticem i Simonom i to da nemaju ofanzivne zadatke,i samo da se lopte Mirku i Joveti distribuiraju.
    Ovo sto si ti postavio smo igrali sinoc i u Vels,pa su kakili po nama,a sto je najgore šnj ekipe su nas dobile.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ne valja,to je isto ovo sto smo sinoc igrali,ljudi nama ne treba toliko napadaca u timu,nama treba jedan kvalitetni,jaki,betonskl vezni red sa Drincicem,Pekovicem,Zveroticem i Simonom i to da nemaju ofanzivne zadatke,i samo da se lopte Mirku i Joveti distribuiraju.
    Ovo sto si ti postavio smo igrali sinoc i u Vels,pa su kakili po nama,a sto je najgore šnj ekipe su nas dobile.
    Ne,ne, sinoc smo igrali sa krilima. Treba da zbijemo Simona, Jovetu i Beciraja, da su sva 3 iza shpica(MIrka), ali zbijeni, ne rasireni. Moramo ici kroz sredinu, i zato i kazhem 5 igraca na sredinu. Simon je kod Cica pokazao da i te kako moze da se vraca u odbranu svih 90 minuta. Beciraj i Joveta su mladi i puni energije, i morali bi i oni tako. Sa dva zadnja vezna drzi se sredina(sinoc smo imali JEDNOG defanzivnog veznog i zato su nam Rosicki i Jiracek pravili rshum). Dva defanzivna vezna su kljuc svake igre, i to Zverotic da bude drugi, jer fino umije dodati loptu a ima i pristojan shut, plus u odbrani je i te kako sposoban.

Evo pokusacu sad da ti docaram graficki:

_______________Bozovic

________Savic Basa Dzudovic Pejovic

____________Pekovic Zverotic

__________Beciraj Simon Joveta

_________________Mirko

Dakle, visoki, visoki,visoki presing Beciraja,Simona i Jovete, lopta se drzi na zemlji i shto duzhe(od citave sredine i napada svi imaju solidan pas), i distribuira se Mirku. Ali presing, presing, presing je kljuc. Ako Mirko crkne, zamijeniti ga i ubaciti Delibasica.Ili Djalovica. Znam da ga svi mrze,ali covjek igra odlicno presing a i dao je vazhan gol protiv Bugara.

I da, shvati, ovo je ofanzivna varijanta, kad se juri rezultat. Da je bilo po mome, protiv Cheshke bi se igralo defanzivno, iza lopte i cekale se kontre, i ne bi bilo potrebe za ovolikim napadom.
    Last edited by Recordare88; 12-11-11 at 11:22.

Page 881 of 2251 FirstFirst ... 38178183187187787887988088188288388488589193198113811881 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)