Ne znam odakle da pocnem.Ja sam pljuvao po Kranjcaru posle Velsa a ovo je nocas fotokopija takvog Zlatka Kranjcara.Potpuno je preslikao ucitelja.Ja sam posle Engleske pohvalio Brnovica jer ruku na srce zasluzio je pohvale za taj mec.Ovo nocas je samobistvo.
Mozemo mi sad da imamo razna vidjenja,da smo mnogo poleceli, da smo muda belosvetska koja mogu da igraju sa svakim,da smo ovakvi,da smo onakvi al ovaj sastav moze da pobijedi Cesku reprezentaciju.Ali moze,a jos jedna kljucna rijec je sastav.Ovo nije ekipa i ovo nije reprezentacija.ovo je samo sastav,skup igraca.Nasi su izasli bez plana i vizije,kao da su se jedva skrpili na termin,a zacudo bili su u punom sastavu.Izasli su da vide sto ce Ceska da uradi pa da u odnosu na to odrede sto ce oni radit.Kakav danak neiskustvu.Discipina i organizovanost koja izbija iz ceske reprezentacije je to docekala kao slag na tortu.Realno je ovo 2-0,a stvar je u tome sto bi zasluzeno bilo i da je 3-0.Sto ce to rec,mi smo izgubili ubjedljivo a opet smo dobro prosli.Cesi nisu sila,osrednja evropska reprezentacija ali njihova disciplina i tacna odredjenost ko,dje,kad,sto i kako radi, nasuprot nase promajno orjentisane ekipe izgleda Vau.Tacno su mi ka da su serijski pravljeni.Svaki je mali, nabijen i brz ka metak.
Rosicki je doktor fudbala.Pregled igre i pas su mu savrseni.Greote sto ima 31 godinu i sto se onoliko povredjiva.Predavanje bi mogao da drzi Mirku i Stevanu .Pa kaze Jarosik.Kakav zmaj od igraca.Da sam ja trener onoga bih vodio sa sobom u svaki tim.Znaci Gatuzo koji zna 3 puta vise fudbala od Gatuza i jedno 6 puta je brzi.Nije bas frenetican kao on al i ovo je vise no dovoljno.Pravi mi je vitez.Samo ga zamisljam na konja sa macem i stitom.Ukapa mi se perfektno.Kladim se da zivi nedje u nekakav dvorac u neku sumu u Cesku.
Po meni jedini krivac za ovo nocas je Brnovic.Sto veli Recordare,ovo na pes ne prolazi,garantovano ne prolazi.Igramo sa 3 spica a ne napadamo.Secate se kako je Murinjo reka prosle godine novinarima,vi mislite ako ekipa ima jednog spica da igra defanzivno ili tri napadaca da igra ofanzivno.E pa evo primjer iz prakse.Slobodno u odeljak,kako ne treba igrati sa 3 i vise spiceva.
Nismo dosli da se branimo,dosli smo da im damo gol.Najveca laz koju sam cuo.Igraju tri spica mi ne napadamo.Nisu htjeli posteno da napadnu Cesku.Vjerovatno su se bojali kontre.Pa cemu onda trojica naprijed ako nece da se napadne?Zasto onda oslabljena sredina? U svakom momentu sam imao osjecaj da bi nasi da su krenuli u neki jaci presing dali gol.
Totalni fijasko od taktike.Ne znamo ni sami sto igramo.Vise nego ocgledan nedostatak uigranosti i odsustvo ikakvog plana naprijed.Rastimovanje najstrasnije.Imamo 3 spica i Simon sa njima koji se mijenjaju na zilion pozicija a nidje ideje sto i kako treba da se odigra a kamoli smislene akcije i organizovanog napada.
Kad je pocela utakmica dozivio sam flashback.Mislio sam da je septembar i da igramo protiv Velsa.Napad odsjecen,organizator igre na sluzbeni put,ideje spavaju.Ne moze Pekovic,za kojeg imam samo takve postovanje koji je klasicni kvarisa, da se tako izrazim, igre, da iznosi loptu. A teoretske sanse nema.Znaci bez sredine,napad odsjecen.Isto kao u Velsu.
Bonja nije kriv ni za jedan gol.Savo Pavicevic je bio indisponiran nocas.Savic,za koga sam se najvise bojao da bi moga pogrijesit,odigrao je bez greske.jos jedna njegova fenomenalna partija.Jovanovic ka Jovanovic.Pekovic Profesor doktor bre.Drincic jos jednom potvrdio da nije za prvih 11.Simon gospodin isto.koliko samo potencijala ceka u onome igracu.Ceka jos jednog raspolozenog igraca da eksplodira.Damjanovic nidje veze.Jovetic,Jovetic,Jovetic balerina.Mene nisu jasni oni potezi petom,on kako dodje ovamo vise lici na balerinu no na igraca,sve neko kilavljenje.Mirko,po***** mu se na to zvanje kapitena.On,kapiten,on je nula.Ja njega zastupam ka da mi je iz kuce.Bas sinoc sjedim s nekim ljudima i veli mi jedan momak evo vidjeces Mirko Vucinic ce sjutra bit najgori igrac na utakmicu a Ceska dobija 1-0.Ne slozih se bas,pravo da vi recem.A blizu je bio. I ne samo to,i prije,cesto ga ljudi napadaju ja ga branim.Medjutim ovo iz zadnjih par utakmica je kriminal.Stoji onamo s rukama na kukove,ima li sto odvratnije od toga,i gleda minut kako vrte dvojicu nasih ka na poligon i nece da pridje.Svatam ja svu frustraciju i da mu je preko kurca u tom momentu svega i da fizicki vjerovatno ne moze toliko da istrci,ali to je reprezentacija,tu nema brale moj ruku na kukove i gledanja no trk svih 90.Zove me djedo posle utakmice i zajebaje se veli:Jesu li dodili Vucinic i Jovetic iz Italije nesto ih ne vidjeh?
No dobro.Igraci tu nisu nista krivi.Kriv je samo trener.Da je ekipa skolpljena i organizovana kako treba ne bi bilo nista od svega ovoga sto im zamjeramo.Jer organizovanost daje produktivnost a ona nas lisava ovih frustracija.
Vele mi ljudi kako moze bit trener kriv sto svi igraci igraju lose.U tome je poenta,ne mogu svi oni da ne znaju,nije to 11 idiota no su to normalni igraci no ti ne umije s njima.
Gledaj sad najvazniju stvar.Vele ljudi sto Mirko misli,da je car u reprezentaciju.E ne da misli no jes.Po desnoj nas i ne gaze toliko al polijevoj nas raznose jer Capitano drzi ruke na kukove.Da bi se to sprijecilo uvodi se najgluplji igrac koji je ikad nastupio za CG repku.Apsolutno mi nije jasno kako je onaj covjek profesionalni fudbaler i koga je on to zajeba pa igra u Rumuniju.Da bi kapiten moga da ladi muda uvode se dva beka na jednu stranu,e dje to ima?Ono ne znam u koji je bilo minut,60 i neki cini mi se.U tom trenutku sam zna da je utakmica ugasena jer svaki napad po toj strani je gubljenje lopte.Sto se dalje desava.?Juri se rezultat jel? Znaci treba napadaca novih,treba jedan Beciraj koji bi razgrnuo onu cesku balavurdiju,treba jedan Delibasic koji bih ih pogleda i reka momci ja cu sad go da vi dam.ALi oces.Koga sad izbacit?Mirka?U to se ne smije.Jovetic ista stvar.Zato se kukavicki izvodi Simon jer njega mogu da izvedu a koji vise valja no ova dovjica ovakva kakvi su sad, zajedno i to u 88 minut.I posle onog gola za 2-2 daju se ukupno 5 minuta Andriji Delibasicu.Muda nema Brna da zamijeni Mirka.Neka je najbolji igrac i on je sposoban da izadje.Jedan Zverotic koji je motor i spas ekipe se drzi na klupu.
Pet trenera imamo u strucni stab i izlazimo sa harakiri taktikom.Da me jebes to ne mogu da svatim.To je blamaza.
Ako se ne dozovu upamet i nesto radikalno ne promijene u svom pristupu utakmicama,ovo velim za trenere, a to se ne moze za 5 dana nema cemu da se nadamo.Vjerujem u ekipu jer uz normalnu taktiku i s pravom raspodjelom duznosti sto ko treba da radi i bez ruku na kukove mogu da se daju ta dva gola pa nek oni postave ne autobus no Empajer stejt bilding ispred gola.Iako ce bit krvavo. Treba da odigraju najtezu utakmicu u zivotu da bi to postigli a moguce je.Jer ova ekipa s normalnim trenerom a ne Brnovicem pripravnikom je jaca od Ceske.
Sredinu jaku sa Zverkom,Miloradom i Simonom.Ispred Mirka i Jovetu.I Ispred njih Delibasic.
Vjerovatno sam ima ja jos nesto da recem no se ne secam sad ai ovo je vala dosta.Ne vjerujem ni da je ovo procitalo bez dvoje troje.Ovi moji pretplatnici a ostali nista.Ne bi ni ja da ga ja ne pisem.
Last edited by TheLucas; 12-11-11 at 01:35.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks