Ne mozemo se na sudiju ljutiti sad kao prvo.Jer nije svirao cisti penal,iako ga mrzim iz dna duse od one utakmice sa Italijom.
Bozovicu batali fudbal,ali bacio sam se sa stolice kad sam procitao da ulazi.Alo Brnovicu jedini koji loce alkohol si ti ovdje,kakva je to izmjena pa nijedan razumni covjek ne bi njega ubacio u tom trenutnku.I posle pricaju da je Cico pjan.
I samo neka mi cijenjeni gospodin Vucinic objasni recenicu da se natopiti znojem dres.Nesto zadnjih par utakmica posebno od njega to nisam vidio,a nocas od nikog
A sad da se osvrnem na kriticare sredine terena.
Ja bih volio da imamo mi jednog Rosickog. Ali ljudi mi imamo te igrace koje imamo, i od njih MORA nesto da se sastavi.
Ajde treneri veliki forumaski, sastavite vi sredinu od Drincica, Pekovica, Vukcevica i lijevo koga vec odaberete. Izvolite, objasnite mi je.
Jos jedno pitanje, i jedna molba. Sto je fora sa centarsutevima Drincica i Vukcevica? Ima ih, momcine su, cemu ono nabadanje niskih lopti? Ne nocas nego uopste.
A molba se tice retarda na golu. Dok je branio u klub to se isplatilo i nama. Ali mislim da nema smisla da GOLMAN brani iskljucivo u reprezentaciju. Srce me zaboli kad se sjetim one scene koju je Bozovic priredio i MRTAV LADAN odsetao.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sto reci? koju posluku porati? Zasto se V.Bozovic uopste poziva za reprezentaciju? Zasto ova baba od Drincica igra prije Zverotica ? Zasto izmjena Damjanovic-Bozovic? Zasto Joveta 2 faula za citave kvalifikacije dobio nije iako su po njemu trojica skakala ? Zasto cuvati Basu u ovako znacajnoj utakmici? ...
Bice im pakleno kad dodju ovamo...
Mozda, ali stvarno, mozda da im kupimo onaj kosmodisk, jeste li vidjeli kako onaj lik je poceo da igra sa loptom od kad ga koristi, mozda i ovi nasi pocnu bolje da igraju sa njim.
Ali covjek se baca u lijevu stranu i brani desnom rukom dje to ima,da je isao lijevom mozda bi je odbranio kao sto je Ceh,ali ne treba da se ljutimo na njega
Pekovic zadnji vezni, Zverotic zadnji(malo istureniji) vezni, Jovetic ofanzivni vezni, Mirko lijevi vezni/krilo, Simon desni vezni(krilo). Ispred njih ko god hoce, najbolje Del, mozhe i Beciraj. Vala nije neka filozofija. Jednostavno 4-2-3-1 kakvo igraju toliki timovi shirom Evrope.
Deserve's got nothing to do with it.
Neko poput Božovića, defanzivniji, je trebalo da igra od početka, a on ga je ubacio kad smo jurili izjednačujući gol. Go figure.
Napad sa Damjanovićem + Jovetić, Vučinić i Vukčević...malo pucamo od optimizma? Očekivat od Vučinića i Vukčevića da pomažu odbrani u svakom napadu protivnika...važi.
Preofanzivno postavljeno, a bezidejno; u odbrani se lopta dodaje kao da smo Barselona, lagano.
Šteta što nismo iskoristili ono dodavanje gasa na početku drugog poluvremena, Simon učinio što je mogao.
I sram ih bilo što nije Delibašić igrao nakon svega.
Samo bih zamolio cijelu vladajucu koaliciju da ubuduce sjede doma blavori..
Poslije ovakve predstave nije mi zao sto smo ispali. Ko god je izmjenio sastav je iskljucivi krivac, al posto ne znam tacno ko stoji iza toga, neka bude da je Brnovic KRIV! Mi smo bez Drinchica igrali skoro cijele kvalifikacije, i svi znamo kako smo prosli... Imati jednog beskompromisnog borca poput Zverotica, koji je uz to odlucio utakmicu u Sofiji, vratio u igru protiv engleza je nesto sto trenutno a mozda i da razmislim do sjutra ne bih znao kojim rijecima to opisati.
I dodao bih jos jedan apsurditet, Beciraj je bio najavljen u prvih 11, da bi potom izvisio cak i medju 18 tj klupe. WTFFFFFFFFF??!!!
ja cu da gledam dr house sada i iskuliram malo odavde jer sam popio kafetin jer me posle drugog gola glava u sekundi zaboljela. da malo iskuliram od bozovica i ostalih. a na sjever se vidimo u utorak
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Od sredine sve krece,lakse bi zaustavljali one napade preko Rosickog..plus bi utrcavao neko od njih u fazi napada..No aj samo crnjacim odje,djao ga ponio.Moram nedje izdusit![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks