Sudija je mogao komotno da sudi penal Cesima.
Sad ozbiljno, bas je bila dosadna utakmica, svakih pola minuta neki prekrsaj. Ovi nasi se nesto pracnuli pocetkom drugog, ali trt, ispari ta agresivnost brzo.
Ne znam sto da kazem, isao sam od nemila do nedraga i nisam znao sta da radi sve dok nisam kosmodisk kupio.
Poslusajte vi mene, molimo se svi kometi, da padne neka kometa. Inace nismo lose odigrali!
Sudija je mogao komotno da sudi penal Cesima.
Sofra za selektora!
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Smijesno je sto se nije ni pominjala mogucnost da moze biti nerijeseno ili, ne daj Boze, da izgubimo, nego "0-2, 0-3..."... Realnost.
Tu es mon héro!
.u pm...
Pred nama je nemoguca misija ! Mirko je opet izio *****, Savo svaka cast, al nisi u formi, Joveticu ne znam sto ti je...Eto tako....
Ceska bas organizovana ekipa, ali nijesu bili dobri koliko smo mi bili losi.
Nasoj reprezentaciji nevjerovatno fali organizator igre, kao sto je Rosicki Cesima, Modric hrvatima i td. To nam fali vise nego ista.
Utakmica je toliko bila zanimljiva,da sam skoro zaspa.Impotencija,opsta.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dobro nije 4:0 bilo. Odigrali su maksimalno što trenutno možemo i to nam je što nam je.
Sad se u pamet za revanš, nema što drugo da se kaže...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
nijesmo imali srece, ali nijesu ni oni nesto bolji bili. jedan sjajan udarac za prvi gol, a drugi uzasan defanzivni kiks sa nase strane.
imali smo nekoliko sansi na pocetku drugog....vukcevic dobar sut, Ceh jos bolje odbranio....i to ti je to.
ima li sanse da damo tri gola u utorak? zasto da ne? najvaznije je taj prvi dat nedje u prvom poluvremenu, pa neke se bunkerisu sto jace.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ima li zivota poslije baraža?
ako neko ima da mi da šofrovu sliku bio bih mu zahvalan...
bez obrva naravno![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Moze li samo neko da mi pokusa objasnit izmjenu Damjanovic-Bozovic(najgori clan repke trenutno).?
bogme....dako bude na stadionu u utorak 100 navijaca sto ste se svi udavili od pesimizma.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks