end...
Kao da su se prvi put skupili, tako djelujU. Da ako se malo saberu do utorka...
end...
pih!...............
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
kakvi izgubljeni likovi...
Ko zna zasto je to dobro...
roll tide
Dobru je strategiju Brnovic pripremio, samo mu je losa taktika bila...
sad ce paljba po igracima i treneru....
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
a bi li moglo ista bit lijepse no da dobijemo 3:0 u utorak?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najzalije mi je sto sam upravu, bunker ceske ocekujmo u PG, oni nisu Engleska to su 2 fudbala ljudi, pozdrav EURU 2012 i nasoj saBracji sa sjevera na lijepim zheljama da izgubimo :*
to je to, ispusismo ga ka pravi! iskren moram bit, i ne vjerujem da mozemo uopste nesto da ucinimo u Podgorici.
Tim sa ovoliko rupa moze da bude presrecan da je dosao do baraza.
Svaka cast momci, vi ste svoje odradili.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Dobro je bilo .. **** ga .. nepaznja na samom kraju .. al idemo dalje ..
BISOGNA VINCERE !
a ja vjerujem da cemo dat 2 gola u prvom poluvremenu.....a treci u 88-oj minuti. zivi bili pa vidjeli.
Necu da pljujem, jer bi to bio zlocin poslije svega sto uradise u kvalifikacijama, ali mora se mnogo bolje. Ceska bas organizovana repka, trce kao ludi i imaju 2 dobra beka. Tesko sad, vrlo tesko.
Vladimir Bozovic, pa kako ga nije sramota da je onako glup covjek? I losa izmjena Brnovica. Ubaca njega da iznese loptu po lijevoj strani. Odmah sam znao kako ce to izgledati. Trebao je Delibasica umjesto Damjana, a ostaviti Mirka lijevo.
Savo Pavicevic bas los veceras. Savic dobar.
Moralo se bolje.
Last edited by Albatros; 11-11-11 at 21:19.
Sve je to dobro doveli su nas do baraza ali stvarno ovakva igra ovako blijedo jadno metiljavo dno.Kakva je ono izmjena Vladimir Bozovic i Delibasic 2 minuta pred kraj nije mi jasno..Znaci ocaj..
Da ugrabim prije nego nalete sad svi.
Kao prvo rekao sam vam da ima vise njihovih igraca.
Kao drugo, ispusili smo ga, jer ovi nasi nisu navikli da daju vise od 2 gola na utakmici, a kamoli da daju 3 a da ne prime ni jedan pod Goricom.
Kao trece igraci su bili ocajni.
Kao cetvrto trener mi je najvise kriv jer mu taktika nije mogla proci ni na Football manager 2009 a kamoli u LIVE baraz 2011.
I tako... sve se svodi na to da smo ga ispusili, ali ajde da ih izbodrimo odje dako se desi cudo i padne kometa i digne toliku prasinu da se proglasi sluzbeni rezultat 3:0
Lose je ovo veceras bilo. Tu nema dileme. U 91' minutu pravi se bespotreban faul. Sivok potpuno sam ostavljen - to mi je bas neshvatljivo.
Savic je bio nas najbolji igrac veceras, jos jednom pokazao sav svoj talenat. Ostatak odbrane solidan. Drincic i Pekovic su pretrcali masu, Damjanovic promasaj meca. Zverotic se ostavlja na klupu, posle svega sto je uradio u kvalifikacijama.
Vukvcevic promasi najbolju sansu, Jovetic nista posebno.
A posebna prica je Vucinic. Momka apsolutno boli briga za sve. Lose pokriva ili se uopste ne vraca. Naprijed 'oce sve sam, nesto se buka. Stvarno treba neko da poprica sa momkom i da kaze da nije on SVE u reprezentaciji.
Ostalo je jos 90' minuta. Sanse su tu, ne tako velike doduse ali tu su.
Ulazak Bozovica je rijesio utakmicu.
Eto. Drugi put ozbiljnije. Crna Gora nam je majka, ebem mu oca.
Ovaj Sofro mi je nesto propao, k vragu.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Brnovicu tako je, sudija je kriv. A cuti avetinjo...
Sent from my Galaxy S using Tapatalk
Noces smo petljali na sredini ko nikad. Djelovali smo neorganizovano, dosta gresaka. Vucinica i Jovetica su markirali, da mrdnu kako treba nisu mogli. Ove se prije svega odnosi na Jovetica, Vucinic u nekim momentima ni sam nije znao sta,ce. Savić ubjedljivo najbolji.
Sanse postoje i do zadnje sekunde cu se nadati da mozemo na Euro. Ipak, kako god bude i ove treba smatrati uspjehom.
Last edited by Escobar_BP; 11-11-11 at 21:25.
E da.. i nemojte mi puno Didija ljutit.. njemu ce bit najteze. Imajte milosti, bez zaebancije ikakve.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Cuj Brnovica, sudija mu kriv? Trebao nam je dati jedan do dva crvena makar...Ipak mislim da ovi momci imaju snage da prodju dalje.
Ja ne mogu da shvatim da neko igra fudbal cio zivot i da ne umije dva pasa povezat no promasuju igrace za 20 metara
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks