Nagrdiše me ova đeca, suze mi krenuše.
i to cijelu
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nagrdiše me ova đeca, suze mi krenuše.
A kako se zbunishe nasi kad cuse drugi dio.
Vjerovatno neznaju ni da postoji![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
bas smo lose poceli
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Koliko Basha znaci za nahu odbranu!
V.Drljevic-DAN
a sto atkinson cini.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
e stvarno me nervira ovo đubre sudijsko! je li moguće da je ovako pokvaren!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahahha, ali Etkinson koji sudi svaki kontakt. Kakva budala jbm ti sve.
savo u losoj formi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kuku mene sto promasi.
Meni kad god proradi stream Rosicki pretrcava nekog
V.Drljevic-DAN
Sta rade Hrvati, 2:0 Mandzukic
Uf dobro je
V.Drljevic-DAN
Postoje velike sanse da gledamo Batka u revansu
V.Drljevic-DAN
ni jedan faul nece da nam svira ni na centar a ne blizu 16
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ni jedan stream mi ne radi
V.Drljevic-DAN
odlicni smo, samo da ne primimo gol
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako mi na penis ide kapiten nas dragi pa to je zvek! Tako pedrski se ponasa, to smisla nikakvoga nema!
Zalaganje na nivou, momci izgaraju cak i Simon ne patise, svaka cast. Moraju kad igraju s 10 i po igraca.Trchi magare kapitensko, trchi!
roll tide
Sasvim je dobro ovo za sad. Etkinson se glupira malo vise ali to i nije iznenadjenje
djubre englesko
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sta je dobro ? Ovo preskakanje igre i dizanje lopte? Nidje otvorenog suta, nidje nista. Damjanovicu je milije da je glavom udari nego ista, i sve pogresno radi.
Moramo malo da krenemo.
Mislio sam na rezultat Albatros. O igri si ti sve rekao![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks