A ja bih volio da Bosna prodje,bas bih volio,pa jebes i tikete i sve,ali mislim da je Portugal jaci,ne premnogo,ali dosta da dobije,i da se kvalifikuje..![]()
jezik pregrizao!
razlog; red pod brojem 3![]()
A ja bih volio da Bosna prodje,bas bih volio,pa jebes i tikete i sve,ali mislim da je Portugal jaci,ne premnogo,ali dosta da dobije,i da se kvalifikuje..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Bosna - Portugal 2
Turska - Hrvatska X
Ceska - Crna Gora X2
Estonija - Rep Irska 0-2
bosna 2-2 3+
turska x-x
ceska 1-2
estonija 1-x
ne budite ludi, ubice ih turci u Istanbul :lolblue:
Ja mislim da ce ih razvale samo tako.jos 2.30 kvota,ima kladionice da placu nocas.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Neki tiketi ovo ono
Portugal ce da razbuca Bosnu koja igra sa rezervnom odbranom
Sokoli PPX
Turska PPX
Estonija 0-2
6 kvota
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
BiH - Portugal 2. Portugal je eto cini mi se 'malo' jaci. A ako bude i neki slobodan udarac iz povoljne pozicije Ronaldo bi mogao dati gol
Estonija - Irska 0-1 gol ili 2. Ocekujem da ce Irci ipak na klasu proci ovo. A imace i pomoc vjerovatno ako bude trebalo, cisto da im se vrati onaj rukomet od prije 2 godine.
ipak u premier nemoze da se igra na kartone..
stio sam da odigram ove tri danas sto igraju u21 manje od 2.5 zutih
... ako dodje smoricu se![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Hrvatska gostuje na najglasnijem stadionu na svijetu sa užasnom odbranom: Vida, Schildenfeld, Šimunić, Ćorluka (jedva oporavljen za utakmicu).
Na moje iznenađenje, povratnik Olić dobio šansu prije raspucanog Jelavića; Dujmović u startnoj postavi u kojoj, opet, nema Perišića.
Sa svim parama bracu bosance 1x !
Lambda
na bet365 kvota na Crnu Goru je 5,50
bosna puca veceras ja mislim.
a crnu goru sam igrao duplu pobjedu 22 kvota - cisto navijacki![]()
No signature here.
Još jutros odigrao:
1. tiket:
Češka - CG 2 i 3+
BiH - Portugal 1 i 3+
Turska - Hrv. 1
2. tiket:
Češka - CG X2
BiH - Portugal 1X
Turska - Hrv. 1X
3. tiket, nešto na golove, ne sjećam se.
bosna je trebala da iybaci francuye i to u gostima, nemojte je otpisivat tek tako
bosna je trebala da izbaci francuze i to u gostima, nemojte je otpisivat tek tako
masine su oni !
Lambda
Bosna je u Parizu drala Francuze i dobili bi, da nije bilo ''Platinijesvskog'' gola.
Ja vjerujem da Bosna večeras može makar do X-a.
BIH - Portugal : više kornera Portugal 2.25.........Turska - Hrvatska : broj golova prvo poluvrijeme = 0 kvota 2.05 ...... Češka - CG 0-2 1.65 i Estonija - rep. Irska X-2 4.75..... Ovako igra ko ne umije
![]()
:*
bravo bobby![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Je li moguce da je sofro pocupa obrve !? axxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxa
Lambda
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks